Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ma a boltban egy nő "le...

Ma a boltban egy nő "le kislányozott", ti hogy reagáltatok volna rá?

Figyelt kérdés

Épp a jégkrémes hűtőnél álltunk mind a ketten,mikor a nő ezt kérdezte tőlem: "Kislány,nem tudod milyenek ezek a jégkrémek?"

Köpni nyelni nem tudtam mert a fiam és a párom kint vártak a bolt előtt.Tehát már anya vagyok,felnőtt nő.Persze,tudom,hogy nem rossz szándékkal mondta ezt a nő,meg akár az anyám is lehetne,de most én "öreganyámoztam" volna vissza?

Aztán mikor kimentünk és odasétáltam a babakocsihoz,és elindultunk,csak nézett nagyokat.

De azért őszíntén szólva rosszul esett.

2011. jún. 8. 22:26
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem örülj neki! Olyan jól nézel ki, hogy még tininek néznek. Mi ez, ha nem bók, egy családos anyukának? :)
2011. jún. 8. 22:28
 2/32 anonim ***** válasza:
97%
rosszul esett? Én kimondottan örülnék ha 2 gyerek után még kislánynak néznének.Erre szerintem légy büszke,hogy fiatalnak néznek,mert annál nincs rosszabb ha egy nőt a koránál többnek mondják.
2011. jún. 8. 22:30
 3/32 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk nekem ilyen elmegy a fülem mellett, de most elképzeltem egy szitut, és jót nevettem...

-Kislány, milyenek ezek a jégkrémek?

-Ezek túrósak, mama! (Jó hangosan)

Bocs, én ilyen vizuális típus vagyok :D

2011. jún. 8. 22:30
 4/32 A kérdező kommentje:
Végülis!Tényleg erre nem is gondoltam :)
2011. jún. 8. 22:31
 5/32 anonim ***** válasza:
100%

Én is jártam hasonlóképp. Nekem is mondták, hogy nagylány. 24 éves vagyok, férjnél, és van egy kislányunk. Néztem, de nem szóltam. Aztán szó szót követett, és a beszélgetés közben mondtam, hogy a férjem így meg úgy, és hogy van egy kislányom, aki miatt nem tudnék mindennap bejárni egy felnőtt képzésre.

Igazából nem esett rosszul, hogy ezt mondták, inkább rácsodálkoztam, hogy ha nem is lennék anya, és nem lennék férjnél, akkor sem mondanám már egy korombelire, hogy nagylány.

Na se baj, ez legyen a legnagyobb gondunk az életben én azt mondom :-)

2011. jún. 8. 22:31
 6/32 A kérdező kommentje:
:D jót nevettem,tényleg rögtön le kellett volna reagálnom,de földbe gyökerezett a lábam
2011. jún. 8. 22:32
 7/32 anonim ***** válasza:
100%
Jah, hát én se értem, hogy most dicsekszel, vagy panaszkodsz? :) A húgomat is mindenki kislánynak nézi (3 gyereke van), és ő örül neki :)
2011. jún. 8. 22:40
 8/32 A kérdező kommentje:
Egyik sem,csak feltettem egy kérdést...érdekelt volna,hogy mások,hogyan látják.Ennyi.
2011. jún. 8. 22:43
 9/32 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem meg semmi botrányos nincs benne, sőt, inkább örülnöd kéne neki. Inkább, minthogy a gyerekeid nagyanyjának nézzenek nem? De nem semmi, hogy egy ilyen "bájos kedvességet" te egy "leöreganyámozással" intézded volna el. Agyban sztem 13 lehetsz, vagy depis vagy.
2011. jún. 8. 22:45
 10/32 A kérdező kommentje:
nevetséges vagy
2011. jún. 8. 22:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!