Ma a boltban egy nő "le kislányozott", ti hogy reagáltatok volna rá?
Épp a jégkrémes hűtőnél álltunk mind a ketten,mikor a nő ezt kérdezte tőlem: "Kislány,nem tudod milyenek ezek a jégkrémek?"
Köpni nyelni nem tudtam mert a fiam és a párom kint vártak a bolt előtt.Tehát már anya vagyok,felnőtt nő.Persze,tudom,hogy nem rossz szándékkal mondta ezt a nő,meg akár az anyám is lehetne,de most én "öreganyámoztam" volna vissza?
Aztán mikor kimentünk és odasétáltam a babakocsihoz,és elindultunk,csak nézett nagyokat.
De azért őszíntén szólva rosszul esett.
Mondjuk nekem ilyen elmegy a fülem mellett, de most elképzeltem egy szitut, és jót nevettem...
-Kislány, milyenek ezek a jégkrémek?
-Ezek túrósak, mama! (Jó hangosan)
Bocs, én ilyen vizuális típus vagyok :D
Én is jártam hasonlóképp. Nekem is mondták, hogy nagylány. 24 éves vagyok, férjnél, és van egy kislányunk. Néztem, de nem szóltam. Aztán szó szót követett, és a beszélgetés közben mondtam, hogy a férjem így meg úgy, és hogy van egy kislányom, aki miatt nem tudnék mindennap bejárni egy felnőtt képzésre.
Igazából nem esett rosszul, hogy ezt mondták, inkább rácsodálkoztam, hogy ha nem is lennék anya, és nem lennék férjnél, akkor sem mondanám már egy korombelire, hogy nagylány.
Na se baj, ez legyen a legnagyobb gondunk az életben én azt mondom :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!