Ma a boltban egy nő "le kislányozott", ti hogy reagáltatok volna rá?
Épp a jégkrémes hűtőnél álltunk mind a ketten,mikor a nő ezt kérdezte tőlem: "Kislány,nem tudod milyenek ezek a jégkrémek?"
Köpni nyelni nem tudtam mert a fiam és a párom kint vártak a bolt előtt.Tehát már anya vagyok,felnőtt nő.Persze,tudom,hogy nem rossz szándékkal mondta ezt a nő,meg akár az anyám is lehetne,de most én "öreganyámoztam" volna vissza?
Aztán mikor kimentünk és odasétáltam a babakocsihoz,és elindultunk,csak nézett nagyokat.
De azért őszíntén szólva rosszul esett.
Ebben a személyi elkérésben az a kedvencem, hogy én elég gyakran járok vásárolni az itteni Árkádba, az Intersparba. De gyerek nélkül, mert hétköznap útbaesik hazafelé. Az újságosnál szoktam cigarettát venni, átlagosan 1-2 hetente. A pénztáros szinte midig elkéri a személyimet. A múltkor már egy kis bosszús grimasz kíséretében adtam át, erre elkezdett szabadkozni, hogy "Jaj, tudom, tőled mindig el szoktam kérni."
Illetve nagyon ritkán szoktam lottózni, és volt már, hogy ott is elkérték a személyim :) De mostmár komolyan minden alkalommal vissza fogok kérdezni, hogy hány évesnek látszom, mert komolyan érdekel, hogy mennyinek is nézek ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!