Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ma a boltban egy nő "le...

Ma a boltban egy nő "le kislányozott", ti hogy reagáltatok volna rá?

Figyelt kérdés

Épp a jégkrémes hűtőnél álltunk mind a ketten,mikor a nő ezt kérdezte tőlem: "Kislány,nem tudod milyenek ezek a jégkrémek?"

Köpni nyelni nem tudtam mert a fiam és a párom kint vártak a bolt előtt.Tehát már anya vagyok,felnőtt nő.Persze,tudom,hogy nem rossz szándékkal mondta ezt a nő,meg akár az anyám is lehetne,de most én "öreganyámoztam" volna vissza?

Aztán mikor kimentünk és odasétáltam a babakocsihoz,és elindultunk,csak nézett nagyokat.

De azért őszíntén szólva rosszul esett.

2011. jún. 8. 22:26
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
74%

Én idén lezsek 40 éves, de szinte mindehol letegeznek, főleg a fiatalabbak.

Nekem kifejezette hízelgő, hogy 2 gyerekkel ennyire fiatalnak zézek ki.-)))))

Ha velem történt volna, ilyen mint veled, akkor jót mosolyogtam volna és örültem volna neki, hogy ennyire fiatalnak tartanak.

Nem kell ebből ügyet csináálni, örülj, hogy nem koravén banyának nézel ki:-)))

2011. jún. 9. 08:02
 22/32 anonim ***** válasza:
Én egyszer a boltban voltam az öcsémmel (már pocakosan de még nem látszott). Egy üveg sört vettünk,és az eladó nagyon bunkón mondta,hogy "gyereekeeeek egy személyit adjatok" Nekem nagyon rosszul esett,és nem azért mert személyit kért,hanem mert nagyon bunkó stílusban. Mondtam neki,hogy lassan gyerekem lesz de ő meg így mondja,hogy gyerekek... megnézte a személyit,utána nem győzött elnézést kérni!
2011. jún. 9. 08:13
 23/32 anonim ***** válasza:
43%

Hát igazából manapság már annyira nehéz megállapítani, hogy ki hány éves... Amikor a 14 évesek néha úgy tudnak felöltözni, mintha legalább 10 évvel idősebbek lennének, vagy néhány nő 30 évesen már kinéz 50-nek, és fordítva. Régen, úgy 50-100 éve ez sokkal egyszerűbb volt, minden korosztálynak megvolt a jellegzetes viselete, meg is szólták azokat a férjes asszonyokat, akik még mindig úgy öltözködtek, mint egy "kislány", most meg igazából szinte elvárás, hogy fiatalnak nézzen ki mindenki. Nem mondom, hogy ez rossz, csak így nehezebb megállapítani, hogy mennyi idős is az illető.

Nekem 24 évesen is elkérik a személyimet a boltban, hitték már azt, hogy anyukám a nővérem, mert nagyon fiatalnak néz ki, hitték már apukámat a férjemnek, és gondolták már azt is, hogy a fiam anyukámnak nem az unokája, hanem a saját gyereke (pedig anyu 49 éves, csak nem néz ki annyinak). Sőt, öcsém, aki 21 éves, összejött egyszer egy lánnyal, aki engem még akkor nem ismert, és látott minket öcsémmel sétálni, a fiam pont öcsém kezét fogta, a lány meg utána olyan jelenetet csinált öcsémnek, hogy miért nem mondta meg, hogy gyereke van.

Hát az ilyen "benézések" manapság simán előfordulnak. Tényleg nagyon nehéz már eldönteni, hogy ki mennyi idős, illetve milyen státuszban is van.

2011. jún. 9. 08:30
 24/32 anonim ***** válasza:
Ó, ne vedd a szívedre, biztos rossz már az ilyen öreg nénik látása.
2011. jún. 9. 08:34
 25/32 anonim ***** válasza:
Szia! Lehet, hogy sokan nem vennék a szívükre, ha ez a szituáció velük történt volna, de nekem ez nem bók. A páromnak azt mondta egy eladó, hogy "jóuram". Ez nekem ugyanolyan ledegradáló, mint felnőtt nőt lekislányozni. Nem szóltam volna vissza, de nem örültem volna a megszólításnak. Nem a középkorban élünk :9
2011. jún. 9. 08:49
 26/32 anonim ***** válasza:
Nekem is volt cigis sztorim :D Szintén benzinkút, párom és a gyerek a kocsiban 24 voltam, utánam szólt a kedves, hogy cigit is vegyek neki, ki is kértem erre: mikor születtél? Kérhetnék egy személyit? Hát néztem bután :):) De szerintem poén volt. :)
2011. jún. 9. 10:12
 27/32 anonim ***** válasza:

Szerintem is örülj neki, hogy fiatalnak nézett.

Nekem is volt már pár ilyen esetem. Legutóbb egy táskát akartam venni, de nem tetszett rajta a sok fém karika, erre azt mondta az eladó (45 körüli nő), hogy majd az apukám biztos le tudja szedni. Én csak mosolyogtam rajta, persze majd a férjem leszedi. 29 vagyok, és van egy 1 éves babám, de sokan fiatalabbnak néznek. Ennek örülni kell!!!

2011. jún. 9. 10:39
 28/32 anonim ***** válasza:
Kissé leamortizált(kialvatlan,táskás szemű),30 éves,kisgyerekes anyuka vagyok,és elkérték a személyimet a múltkor egy üveg bor miatt.Akkor meg sem tudtam szólalni,de aztán egy hétig jó kedvem volt tőle:)
2011. jún. 9. 10:48
 29/32 anonim ***** válasza:
Mi Angliaban elunk.Tolem mindig elkerik a szemelyimet pedig 23 vagyok es van egy 2 eves fiam.De ha mondjuk parommal vagyok es inni akar egy sort tole is elkerik amugy pedig soha.
2011. jún. 9. 13:05
 30/32 anonim ***** válasza:

Ezen nem sértődnék meg, inkább örülnék, hogy nem 35-nek néznek vagy többnek, hanem jóval fiatalabbnak. (35 vagyok, 3 gyerekkel) Az viszont ledöbbentett, amikor egy Penny-ben a "kedves" ott dolgozó huszonéves elment mellettem, éppen egy árut nézegettem, és közli velem: "Menj arrébb, jó?"

Köpni, nyelni nem tudtam!

2011. jún. 9. 13:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!