Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ma a boltban egy nő "le...

Ma a boltban egy nő "le kislányozott", ti hogy reagáltatok volna rá?

Figyelt kérdés

Épp a jégkrémes hűtőnél álltunk mind a ketten,mikor a nő ezt kérdezte tőlem: "Kislány,nem tudod milyenek ezek a jégkrémek?"

Köpni nyelni nem tudtam mert a fiam és a párom kint vártak a bolt előtt.Tehát már anya vagyok,felnőtt nő.Persze,tudom,hogy nem rossz szándékkal mondta ezt a nő,meg akár az anyám is lehetne,de most én "öreganyámoztam" volna vissza?

Aztán mikor kimentünk és odasétáltam a babakocsihoz,és elindultunk,csak nézett nagyokat.

De azért őszíntén szólva rosszul esett.

2011. jún. 8. 22:26
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
81%

Az bizony :) Kedves mindenbe belekötő idetalált :D Szerintem jó kis kérdés volt ez, engem felderített :)

-én voltam a vizuális tipus-

2011. jún. 8. 22:48
 12/32 A kérdező kommentje:

Hála Istennek,legalább okoztam egy jó estét neked.

Csak nem értem mire volt ez jó,csak saját magad tuningolod,nem veszed észre?És akkor ki van agyi szinten mint egy 13 éves?

2011. jún. 8. 22:51
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Ugye nem keversz össze azzal, aki rosszat írt rád? :S Előző voltam.
2011. jún. 8. 22:55
 14/32 A kérdező kommentje:
Jajjjj,bocsi,de véletlenül azt hittem,hogy ő az,csak később vettem észre,hogy nem 1forma a %-ok.Akkor tőled bocsika a kötekedőnek meg kalap-kabát:D
2011. jún. 8. 22:57
 15/32 anonim ***** válasza:
48%

Nem a válaszadó a nevetséges.

Sajnálom szegény férjedet, sok gondja lehet veled, ha az ilyen dolgokat, amit más jólesőnek élne meg, te sértésnek veszel.

Egyébként nem akartam bunkó lenni eredetileg, de kiakasztott egy-egy válaszra adott kommented. Senki sem szólt be, csak leírta, hogy ezt nem kell sértésnek venni, inkább bók ha fiatalabbnak nézik az embert, te pedig beszóltál azoknak, akiktől kérdeztél. Pedig inkább meg kéne köszönni szerintem ha kapunk választ a kérdésünkre. Mert ugye aki kérdez, azt érdekli valami, aki válaszol az pedig segítségképp teszi, hogy a kérdező meg tudja a kérdésére a választ.

Amúgy abba bele sem akarok gondolni, ha valaki véletlen merne idősebbnek nézni a korodnál. Akkor hogy fel lennél háborodva?!!!

2011. jún. 8. 22:57
 16/32 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Nagyon nem értelek,miért voltam kötekedő?????

Senkinek sem szóltam be,hanem még írtam is,hogy én nem is gondoltam arra h ezt akár bóknak is vehetem.

Miután az egyik válaszadó elővette a bunkó stílust,utána írtam én is más hangnemben.

2011. jún. 8. 23:00
 17/32 anonim ***** válasza:
74%

Engem is lekislányoztak már, pedig 27 éves vagyok. Ennek én csak örülök.

Nekem az esik rosszul, ha "csókolommal" köszön nekem egy 12 éves gyerek...

2011. jún. 8. 23:05
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az esett egyszer nagyon rosszul, hogy a hugomat a lanyomnak neztek.14 ev van koztunk, de akkor is......

27 eves vagyok , nincs egyetlen egy rancom sem.A borom eleg szep, a hajam apolt.NEm sminkelem agyon magam, csak kis szempilla siralt es pirositot hasznalok.A hugom meg mindig vakolatot keszit maganak (a pattanasait szeretne eltuntetni).

Siman kinez 16 nak.

Na ezek utan rosszul esett!!!

Viszont amikor a lanyomat tologattam kiskorunak neztek!!Ez most telen volt.

Baratnommel setaltunk es a gyerkocokkel es akkor kerdeztek adakozunk-e a gyerekkorhaznak, hisz mi is oda jarunk, mert olyan fiatalok vagyunk.

2011. jún. 8. 23:11
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

én csak örülök az ilyen szituknak

34 vagyok 1 gyerekkel (szerintem elég fiatalos külsővel :) és attól vagyok rosszul, hogy a középiskolás lányok lecsókolomoznak :(( na ez kész

viszont kb 2 éve a páromnak cigit akartam venni egy benzinkúton és a kutas fiú megkérdezte hogy elmúltam e már 18 ? :D nem tudom, hogy csak bóknak szánta vagy tényleg azt gondolta, de én még 10 perc múlva is mosolyogtam magamban olyan jól esett :)

2011. jún. 8. 23:33
 20/32 anonim ***** válasza:
69%

Nos, az ilyen nekem max. baromira jólesik, nem akadok ki rajta. Csak még jó sokáig nézzenek kislánynak. :-)

Igaza van a "kötekedőnek": jobb lenne, ha öregnek titulálnának?

A minap a buszra szálltam fel a két gyerekemmel, egy idősebb hölgy megkérdezte: kedveském, mind a kettő a magáé? Mondtam, hogy igen. Erre a néni: nahát, pedig maga milyen kis fiatal még!

Megjegyzem, 33 vagyok. :-)))

2011. jún. 9. 07:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!