Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti hogyan reagaltatok volna?...

Ti hogyan reagaltatok volna? Ma a kicsim keresztanyja aki a hugom 20 éves kiborult azon, hogy ki kellett volna cserélnie a babam kakis pelusát. Undorral hozta oda nekem hogy bekakilt a babád

Figyelt kérdés
Én megkérdeztem tole hogy miert nem csére led ki ki te.Erre ô azt valaszolta hogy soha nem fogom kicserélni.Nagyon kiborultam ezen
2013. febr. 10. 21:46
 41/91 anonim ***** válasza:
92%

Hogy lehet valamit megérteni ha nem tudod felfogni???

Szép ha te csak úgy teszel valakiért valamit,ha cserébe viszonzást vársz!:( A peluscsere nem az a dolog amit el kell várni bárkitől is! Ha adsz valamit a húgodnak kölcsön azt elvárhatod hogy adja vissza,de azt hogy foglalkozzon a gyerekeddel nem!

Meg lehet kérni de ha nem akarja el kell fogadni és nem itt háborogni!!!

2013. febr. 10. 22:59
 42/91 anonim ***** válasza:
81%
Majd kicseréli az apja. Vagy a nagyszülők. A szomszéd. Az intézetben a nevelők. De az is lehet, hogy a húgod ráveszi magát. De tényleg ez érdekel a legjobban, hogy ki fogja cserélni a szaros pelenkákat, ha meghalsz? Mi a francért kell megkeresztelni a gyereket, ha nem a vallás miatt? Jaaa, hogy lehessenek elvárásaink a keresztszülőkkel szemben? Képmutatás.
2013. febr. 10. 23:00
 43/91 A kérdező kommentje:
Mar nagyon eltertetek a tematol.itt nemarrol van szo hogy mit teszek vag varok el cserebe.mert nemvarok el semmitt senkitol.nem az erdekel ha meghalnek ki csereli a kakis pelust,csak ha ilyen semmisegre nemhajlando akkor mi lenne ha nagyobb dologban kellene segitenie esetleg?
2013. febr. 10. 23:04
 44/91 anonim ***** válasza:
94%
Pont ezért, mert a peluscsere egy kis semmiség. A testvéred, biztos szeret téged, és ha egy komoly problémád lenne, biztosan segítene. De ez csak egy kakis pelus, nem számít! Talán van olyan dolog amitől te is undorodsz, és ha nem muszáj nem csinálnád meg. Az már más kérdés, hogy mi a munkád, azt muszáj megtenni.
2013. febr. 10. 23:09
 45/91 A kérdező kommentje:
Na neszorakozzatok hogy egy kakis pelus ekkora dolog lenne!
2013. febr. 10. 23:12
 46/91 anonim ***** válasza:
100%

Ne szórakozz, hogy ezt nem érted meg!

Töröltesd ezt is..

2013. febr. 10. 23:14
 47/91 Jégtánc ***** válasza:
100%
Te csinálsz ebből nagy problémát kedves kérdező.Kicserélni a kakis pelust jó ha 2 perc,még talán annyi sincs:) 21:46h-kor tetted fel ezt a kérdést,és még mindig nem érted hogy túlreagálod a dolgokat.Ha elmentél volna sétálni arra az időre,tuti kicseréli.Otthon voltál,neked kell kicserélni.Ennyi.Nem több nem kevesebb.Ha itthon vagyok,hiába vannak itt a nagyszülők vagy a párom,szó nélkül én cserélem.Egyébként nem saját gyermek pelenka tartalmától nekem is felfordul a gyomrom.Ha nem muszáj nem pelenkázom más gyermekét.Lehet az rokon ,bárki.
2013. febr. 10. 23:16
 48/91 anonim ***** válasza:
100%
De a szaros pelus egy elég nagy dolog. Mivel igen undórítő lássuk be. A saját gyerekemét gond nélkül kicserélem, de másétől elhánynám magam.
2013. febr. 10. 23:16
 49/91 anonim ***** válasza:
100%
Nem várható el, de azért jól esik. Én is cseréltem a barátnőm gyerekének(egy napon születtek a lányok) a pelenkáját, ha bekakilt. Sőt, a volt barátom nagybátyjának a lányáét is. Én bírtam, nem undorodtam tőle. A lányom szaros pelenkáját is kicseréli a keresztanyja, a nagymamája, a barátnőm. Mert ők is bírják. Lehet a húgod egy olyan típus, aki nem bírja más babájának a kakáját, csak majd a sajátját. Megértelek, hogy rosszul esik, de ezen kár megsértődni. :)
2013. febr. 10. 23:24
 50/91 anonim ***** válasza:
100%
*csak majd a sajátjáét. Bocsi.
2013. febr. 10. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!