Ti hogyan reagaltatok volna? Ma a kicsim keresztanyja aki a hugom 20 éves kiborult azon, hogy ki kellett volna cserélnie a babam kakis pelusát. Undorral hozta oda nekem hogy bekakilt a babád
Hugod még rettentő fiatal, az ilyen dolog, mint babázás, talán nem köti le, a kakis pelus pedig undorító neki. Ennyi. Másrészt, ha otthon voltatok, miért cserélte volna le ő? Ha te is ott vagy, a baba anyukája, szerintem nem indokolja,hogy ő cserélje le.
Mielőtt felkértétek keresztanyának, nem gondoltad át ezeket? Hogy ő hogy áll egy babához?
Szeretem a gyerekeket, de mások kicsijének kakis pelusát én sem szivesen cserélném ki :) A saját gyerekeim esetében eszembe sem jutott undorodni. Az apjuk viszont öklendezik, ha csak meglátja a végterméket, nem is cserélt soha pelust.
Ezen fölösleges kiborulnod.
Ezen buktál ki? Pedig teljesen érthető a húgod reakciója. Én felnőtt anyaként míg a saját gyerekeim pelenkáját lazán kicseréltem a testvérem kislányánál nem tudtam. Egyszerűen rosszul lettem hogy kakis pelenkát kell cserélnem.
A te gyereked a pelenkacsere legyen a te gondod..
akart keresztanya lenni=nem undorodhat a gyerek kakis pelusától?!
érdekes felfogás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!