Ti hogy reagáltatok volna?
Figyelt kérdés
Édesanyámnál volt péntek este 11 hónapos kislányom.Szombat reggel sírva hívott h a kislány komppal lement a teraszról és az arccal esett a betonra,összetörte az orrát és az arcát.Szaladhattunk vele a balesetibe.Ti mit szóltatok volna?2012. máj. 24. 12:41
1/25 Adilari válasza:
Ne hibáztasd anyudat!Biztos nem direkt volt és épp elég lelkiismeret furdalása lehet most!Mindenkivel előfordulhat!Lehet ha ott lettél volna akkor is megtörténik!Véletlen baleset volt.
2/25 A kérdező kommentje:
Nem én nem hibáztatom csak ő magát.Jobban sírt mint a kislány amikor odaértünk.Nem győzőtt bocsánatot kérni szegény.
2012. máj. 24. 12:45
3/25 anonim válasza:
Biztos mérges lettem volna, de sajnos erről a mama nem tehet, lesz még biztos egy pár baleset. Nekem is hányszor leesett a lányom az ágyról és hiába nyúltam felé már lent volt a földön. Egy pillanat alatt éri őket baleset, biztos ezután a mama is jobban odafigyel.:)
4/25 A kérdező kommentje:
De a sógórnőm egyből megkérdezte h hol volt mindenki h ilyen előfordulhat...
2012. máj. 24. 12:46
5/25 anonim válasza:
Szia.
A sógórnődet vágd szájon,mit képzel..biztos nem heverészett anyukád.
Az én kislányom 4 éves volt amikor kismotorral elesett egy köves utszakaszon szétnyílt az álla,varrták neki.
4-en álltunk felette.Én a férjem anyósom és apósom,mert egy utcában lakunk sokat járunk össze.Mégis megtörtént a baj.Semelyikünk nem hibázott csak a motor.Az repült a házból.
6/25 Adilari válasza:
Gondolj bele te mit éreztél volna anyud helyébe?Szegény....nem tehet róla...
7/25 anonim válasza:
Figyelj, én minden másodpercemben figyelem a 25 hónapos lányom, de még így is akkora butaságokat csinál hogy tépem a hajam!:) Egyszerűen elég ha elfordulsz már lehet hogy elesett, annyi véletlen baleset történik velük. Nekem mindig azt mondják, hogyha nem történne vele kisebb baleset nem is lenne gyerek. A sógórnőd meg nem értem miért von felelősségre mást, hiszen akinek van gyereke az tudja hogy nem tud annyira vigyázni rá, hogy egyszer se essen el, hiába vigyáz rá mint egy porcelánbabára.
8/25 A kérdező kommentje:
Anyukám futott utána de hiába.A kisasszony amúgy is ilyen.nemrég hatalmas monoklija volt mert a homokózóban beverte Nem győzök menni utána.A sógornőmnek és is megmondtam a magamét mert ha anyósnál történt volna akkor sem szóltam volna egy rossz szót sem mert ismerem a leánykámat
2012. máj. 24. 12:54
9/25 anonim válasza:
Ezek a babakompok életveszélyesek, fognám és kivágnám a szemétbe.
Sajnálom a babádat, de te is tudhattad volna, hogy egy komp veszélyes.
Jobbulást nektek.
10/25 anonim válasza:
Ha tudod, hogy ilyen, akkor ne hagy hosszabb időre anyukádra. Ne nyomassa a teher, a félelem a balesettől. biztos nem fiatal már ő sem.
Kompot meg elfelejteném a helyetekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!