Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti hogy reagáltatok volna?

Ti hogy reagáltatok volna?

Figyelt kérdés
Édesanyámnál volt péntek este 11 hónapos kislányom.Szombat reggel sírva hívott h a kislány komppal lement a teraszról és az arccal esett a betonra,összetörte az orrát és az arcát.Szaladhattunk vele a balesetibe.Ti mit szóltatok volna?
2012. máj. 24. 12:41
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Anyuká 40 éves úgyhogy nem mondanám öregnek.És szerintem ez bárkivel előfordulhat
2012. máj. 24. 13:03
 12/25 anonim ***** válasza:
Én sem hibáztatnám anyumat, mert ez egy véletlen baleset, ami egy pillanat alatt megtörténhet. Sajnállak titeket, gondolom anyukád milyen rosszul érzi magát emiatt! Jobbulást a kicsinek!
2012. máj. 24. 13:07
 13/25 anonim ***** válasza:
és te hány éves vagy?
2012. máj. 24. 13:09
 14/25 A kérdező kommentje:
Miért fontos hogy hány éves vagyok???Egyébként 23 gondolom ebből sok következtetés vonható le
2012. máj. 24. 13:11
 15/25 A kérdező kommentje:
Egyébként a leányzónak nincs semmi baja csak sebes az orra.Nagyobb volt a füst....
2012. máj. 24. 13:12
 16/25 anonim ***** válasza:
49%

Kedves Kérdező!

Semmit sem szóltam volna, ilyen megesik.

Nem lett semmi komolyabb baj szerencsére, anyukád is nyugtasd meg, hogy ilyen előfordul :)

Kedves Utolsó! Nővéremet anyukám 18 évesen szülte, akkoriban ugye ez volt a normális. Nővérem a kisfiát 22 évesen szülte, vagyis anyukám is ennyi idős volt, mint a kérdező édesanyja, amikor nagymama lett.

Én 21 éves vagyok, és 8 hetes terhes :))

Szerintem ha van anyagi háttér, megfelelő társ, és tényleg minden adott, akkor mire várjunk? :)))

Fiatal anyukák leszünk!!!! :)))

2012. máj. 24. 13:13
 17/25 anonim ***** válasza:
Sajnos erről senki nem tehet. Unokaöcsém ugyanígy járt a nyaralónkban voltunk, kb. 5-en vigyáztunk rá, köztük az anyja is, és mégis megvolt a baj pillanatok alatt, komppal le a teraszról. Nagyon megijedtünk mindannyian, de szerencsére nem lett komoly baj. Próbáld megnyugtatni anyud, ez bárkivel megeshet.
2012. máj. 24. 13:15
 18/25 Adilari ***** válasza:
46%
Sok 19-20 éves aki anyuka lesz sokkal-sokkal felelősségteljesebb tud lenni mint akár egy felelőtlen 30 éves!
2012. máj. 24. 13:40
 19/25 A kérdező kommentje:
Lehet hogy nagyképűség meg minden de én jó anyának tartom magam,és nem hiszem h a koromnak ehhez sok köze lenne.Sőőőt még anyósom is azt mondja h jó anya vagyok ami nagy szó;)
2012. máj. 24. 13:59
 20/25 anonim ***** válasza:
Asszem én is reszketve sírtam volna,ha velem történt volna. Ez nem azon múlik,hogy mennyire figyelt, a gyerekek ilyenek, mindenkivel előfordul...valszeg ő jobban megijedt,mint a gyerek, érthető,hogy hibáztatja magát, minden lelkiismeretes felnőtt így érezne. Nyugtasd meg, hogy minden oké, szereted és ne aggódjon, fog még nagyobbat is esni:) Katonadolog:)
2012. máj. 24. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!