Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan reagáltátok volna le...

Hogyan reagáltátok volna le mindezt?

Figyelt kérdés

Ma sétálni vittem a kislányomat aki másfél éves.

Egy idős néni,aki nap mint nap látthatott bennünket mióta megszületett a kislányom,mert sokat sétálunk az utcánkban ma rámkérdezett :"Már megint újabb baba van?" Mondom neki ,igen.Megkérdezi: "Mennyi idős? " MOndom erre:"Másfél éves" Ő erre: "EEEnyire nagyon sovány és ilyen nagyon kicsi ??? :-O" MOndom neki"Igen ilyen,a bátyusa is ilyen alkatú" .

Egyrészt mi az,hogy "már megint újabb baba",ő a második gyermekem ,nem a 100. !

Másrészt pedig már 1000 X elsétáltam a néni háza előtt a kislányommal .

MIért baj az,hogy vékony alkatú s pici növésű alkatilag ?

Nem tudok róla,hogy a néninek mentális problémái lennének...

2012. ápr. 16. 20:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet ő a husisabb és hosszabb gyermekekhez van szokva. Vagy pedig mégiscsak mentális gondjai vannak.
2012. ápr. 16. 21:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Én nem reagálnám le sehogy, mosolyognék, végighallgatnám és kész. Én is szoktam ilyenekkel találkozni, de nem foglalkozom velük.
2012. ápr. 16. 21:08
 3/8 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz vele. Nagyon furákat tudnak beszólni, de jobb ha nem törődsz vele, igazából nem is érdekli őket hogy mit válaszolunk, nekik meg van a véleményük.

Velem is állandóan történnek ilyenek, megpróbálom el ereszteni a fülem mellett. Múltkor állunk a sorban, a 10 hónapos fiam a karomban és az előttem álló néni odaszól hogy nem fázol te kicsi fiú? lefordítva, jobban is felöltöztethette volna ezt a gyereket, kedves anyuka. Szomszéd néni meg állandóan azt kérdezte hogy szoptatok-e még, mikor már nem szoptattam mondtam neki hogy nem, gondoltam vége a hülye kérdéseknek, erre most azt kérdezgeti hogy ugye már nem szoptatom, vagy ha az orvosi rendelő felé indulunk el, rendelési időben, akkor jaj, csak nem beteg a pici?..

bocsi, de végre én is kipanaszkodhattam magam..

2012. ápr. 16. 21:27
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a csudába! Ezeknek a néniknek semmi más dolguk nincs csak lesben állni az okoskodásra és hobbi szinten járni a háziorvoshoz hogy A-Z-ig felsorolhassák a betegségület meg mi fáj mi inog és kiválthassanak 3 koffernyi gyógyszert rá, miközben a rendelőkben előrepofátlankodnak a ,,csak egy receptet iratnék fel aranyoskám" dumával... Ráadásúl heti rendszerességgel minimum járnak, mert amikor terhességem alatt intravénás inyekciókra jártam minden nap ugyan azok az arcok voltak és (5 hónapok keresztül jártam). Arról nem is beszélve, hogy kedvenc időtöltésük még a buszon a járóbotukkat bökdösve ülőhelyért kuncsorogni miután 2 perce még a botot a levegőbe emelte és olyan sprintet nyomott hogy a buszt le ne késse, hogy én gyerek koromba nem szaladtam úgy... De hát amúgy is...kell a buszon ülőhely a kosarának is amiben a tyűk figyel, mert ugyebár igaz, hogy tömve van és az utasok tyúktollat köhögnek...a lényeg, hogy a piknikkosárnak álcázott fejét a nyíláson mégis kikukucskáló tollas jószág ülhet...el ne törjenek a tojásai...
2012. ápr. 16. 21:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenek az öregek.... Azt hiszik egy gyerek csak kövéren egészséges...! Lányom nem úgy néz ki mint aki bármikor is 8 kilón felül akarna lenni (9 Hónapos) Engem kérdező, párom idősebb rokonai akasztanak ki az ilyen kéréseikkel! egyszerűen én sem meg párom sem vagyunk nagyok (baba képeken is sovánkák vagyunk) akkor nemtom miért kellene gurulni a babánknak! Én amilyen nagyszájú vagyok tutira megkérdeztem volna a nénit hogy miért ha sovány már nem is gyerek? :)
2012. ápr. 16. 23:04
 6/8 anonim ***** válasza:
kéréseikkel=kérdéseikkel :)
2012. ápr. 16. 23:05
 7/8 A kérdező kommentje:

Az én kislányom 19 hónaposan 8,9 kg és 78 cm .

Ha 90 cm lenne és 12 kg ,akkor sem örülnék ha rácsodálkoznának.

A gyermekorvos már kikészít a percentilltáblázatával,a kislányom hasán összecsípkedi a bőrt és pánikolva mondja,hogy egy csepp zsír sincsen rajta.

A testvére is ugyanilyen lassan 6 évesen 16 kg és 108 cm,akkor mit várunk a kislánytól ?

Ez az idős néni olyan aggodalmasan mondta,hogy milyen sovány és kicsi ,mintha azt fírtatta volna,hogy hogyan lehet 3 feje és 8 keze .

Mégis mit mondhatnék ilyenkor egy frappáns válaszként ?

2012. ápr. 17. 11:38
 8/8 anonim ***** válasza:

Azt, hogy: Te:Ó kedves nénike! Maga mennyi idős?

...

Ő: Xszáz.

Te:"EEEnyire nagyon sovány(vagy kövér) és ilyen nagyon kicsi (ez álltalában stimm...) ???"

2012. ápr. 17. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!