Lehetséges az, hogy egy órája kakilt a babám, és pukizott is rendesen ( mindezt szopi után) mégis megint a hasfájás jeleit látom rajta? Vagy ez vmi más?
miután hazajöttünk a kórházból, néhány naposan, akkora 2,5órás üvöltés és szenvedés volt a hasfájás miatt, hogy azóta adom neki az espumisant. eddig minden rendben ment, előfordul olykor, hogy fáj a hasa, de nem vészes és nem tart sokáig a küszködés. most 1 hónapos és tegnap óta nem tud minden evés után kakilni-pukizni (büfi rendben), aztán hiába sikerül neki, akkor sem tud elnyugodni. ez miért van?
vagy lehet, hogy a túlfáradás miatt van?
kakilt, aztán elnézelődött(pedig hagytam, nem "szórakoztattam", hogy elaludjon, ahogy szokott is egyedül), és megint nekiállt 1 óra múlva sírni, járt a keze-lába, tekergett, piros a feje és sajnos hiába veszem fel, rakom ide-oda ilyenkor.
ez csak a hasfájás jele lehet? elég bizonytalan vagyok.... semmi olyat nem ettem...
mindig felveszem ilyenkor, sosem hagyon sírni, mert tényleg csak akkor sír, ha gondja van.... általában kitalálom, hogy mi a baj, de eddig ilyen nem volt, hogyha tudott kakilni, utána nem szokott sírni.
próbálom az alkaromra fektetni, a mellkasomra, de a vállamon is szeret, mondjuk tényleg nem sokszor fájt a hasa, és nincs kialakult "hatásos módszerünk", mert eddig mindig más volt a jó...
sokmindent próbálok ilyenkor, amiket itt olvastam ( masszázs, torna stb.).
akkor szerinted mégis hasfájás lehet?
Nekem 6 hetes a kisfiam és nagyon hasfájós.
Legtöbbször rendesen kakil és pukizik és mégis üvölt fájdalomtól mert általában evés után fél órával kezdenek el emészteni a babák és az fáj nekik.
Nem lehet mit tenni,túl kell élni.
Ő többnyire anyatejes,napi 1szer kap tápit maximum.
Kitartás!
anyatejesek vagyunk mi is... az hülyén hangzik, ha azt mondom, megnyugtató, ha a hasa fáj? mert ha tudom, mi a baj, nem vagyok bizonytalan, hogy vajon jó "megoldás" felé indultam-e el? remélem ez érthető...
őszintén a szívem szakad meg és úgy látom, igazán nem tudok neki segíteni ( csak ideig óráig: kicsit elnyugszik rajtam, a kezemben és akkor persze jön a következő csikarás ), amíg meg nem vívja a maga kis harcát és ki nem nyomja a kinyomnivalókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!