Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor kell beadni a gripe...

Mikor kell beadni a gripe watert a babának hasfájás ellen? Kaja előtt? Után? Csak mikor már fáj a hasa, vagy már előre?

Figyelt kérdés
2011. okt. 10. 17:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi ezt használtuk a lányommal nekünk evés közben kelet oda adni de a papírra elvileg rajta van, hogy evésélőt vagy utána adni neki. De nekünk ez nem vált be így hamar le váltottuk infacolra drága mert nekünk 1 hétig nem tartót ki de jókat aludt tőle.
2011. okt. 10. 17:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Én akkor adom neki, ha fáj éppen a hasa.De figyelni kell, mert ugye egy nap csak 6szor kaphat.
2011. okt. 10. 19:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is akkor adom a kisfiamnak, amikor szükség van rá, nem etetéshez kötöm. van amikor egy nap 4-5 alkalommal is kap, nálunk bevált. Az infacolt is próbáltuk, de neki nem használt.
2011. okt. 10. 20:55
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2011. okt. 11. 09:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Én evés közben adtam neki szépen kanállal,mert ha jól bezabált,akkor evés után csak kitolta a szájából. Én minden étkezésnél adtam neki másfél hós korától,amíg az üveg el nem fogyott, szépen elmaradt a hasfájás már 8 hetes korától. :)
2011. okt. 11. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!