Közvéleménykutatás hasfájás ügyben, segítenél?
Hasfájásra nektek mi vált be a legjobban? szedjük össze,és így talán ki tudjuk szűrni mit nem érdemes megvenni/megtenni!
Köszönöm
Szóval:
Infacol
Espumisan cseppek
Gripe Water
valamilyen tea a babába :) (milyen)
Valamilyen tea anyából -babába :) (milyen)
egyéb (micsoda?)
kapormag tea
később pedig, amikor álmatlansággal együtt jött egy hasfájós időszak: kapormag+citromfű tea (gripe water is lényegében kapormagolaj, de a babám be volt sárgulva, az pedig tele van tartósítószerrel, ezért az orvos tiltólistára tette, helyette ajánlotta a herbáriás kimért kapormagot)
Infacolt próbáltuk. Se jobb, se rosszabb nem volt tőle. Úgyan ugy üvöltött a lányom.
Gripe Water-t használjuk most, áldom is! Tökéletesen bevált.
Teát az én lányom semmilyen formában nem iszik, se vízet. Úgyhogy, azok is szintén kizártak voltak..
Espumisan cseppeket még nem próbáltuk, de van itthon az is felbontatlan.
Nálunk az espumisan nem vált be, alig vártam, hogy kipróbálhassuk a gripe watert. Én is áldom, csodát tett!
Az édeskömény teától csak rosszabb lett, van akinek ellenkező hatást vált ki, hát nálunk ez volt...
Van amit a doki ír fel, azt hiszem papaverin a neve. Nem ismerem, itt olvastam róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!