Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti hogy reagáltatok volna?

Ti hogy reagáltatok volna?

Figyelt kérdés
Édesanyámnál volt péntek este 11 hónapos kislányom.Szombat reggel sírva hívott h a kislány komppal lement a teraszról és az arccal esett a betonra,összetörte az orrát és az arcát.Szaladhattunk vele a balesetibe.Ti mit szóltatok volna?
2012. máj. 24. 12:41
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Én is biztos megvigasztalnám anyukámat, nem haragudnék rá (bár a komppal abszolút nem értek egyet, de ez nem ide tartozik).

Amúgy is a nagyik sokkal jobban be vannak parázva, hogy történik valami a gyerekkel, sokkal jobban féltik, mint a szülők. De ez normális, elvégre ha a "saját" gyerekedet töröd össze, az kevésbé ciki, mintha másét ;)

2012. máj. 24. 15:03
 22/25 anonim ***** válasza:
78%

engem az bosszantana, hogy a csapból is az folyik, hogy ne ültessünk babát kompba, akkor miért nem dobtam volna már rég ki????

természetesen anyukád nem tehet róla, balesetek előfordulnak, ez meg aztán tipikus komp baleset!

első dolgod legyen kivágni azt a szemetet!

2012. máj. 24. 16:17
 23/25 anonim válasza:
0%
meletted is megtörténhetett volna, neked kéne rá vigyáznod te vagy az anya,csak próbálsz valakit hibáztatni
2012. máj. 26. 00:29
 24/25 A kérdező kommentje:
Elovashattad volna hogy mit írtam és akkor tudnád hogy nem hibáztattam anyumat,úgyhogy ne pofázz bele ha nem tudsz semmit.....
2012. máj. 27. 19:33
 25/25 porcukormókus ***** válasza:

Ó, egyértelmű, hogy nem hibáztatnám ilyenért az anyukámat! Biztos így is odalenne a lelkiismeretfurdalástól rendesen, szerintem még nekem kellene vigasztalnom..

Ilyen balesetek bármikor előfordulhatnak sajna.

Szintén 11hónapos kislány anyukája :)

2012. máj. 28. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!