Hordozós anyukák, fordult már elő veletek, hogy utcán, áruházban stb megszóltak titeket? Hogyan reagáltatok?
Igen, nem is egyszer. :(
A legáltalánosabb beszólások (főleg idős néniktől):
-Jajj, biztos rossz a babának ott.
-Jajj, megfullad.
-Jajj, gerincferdülése lesz.
-A babakocsi sokkal jobb neki.
-El lesz kapatva.
-Ha már hordozom, akkor tegyem kenguruban, az sokkal jobb.
-(Amikor már járni tudott:) van lába, miért nem sétál?
Én mosolyogva mondom pl. "hogy igen, nagyon rossz neki, utálja is, csak megszokásból vigyorog". A többire is valami hasonlót... Nagyon zavaró. :(
Sokszor:
- megfullad (ez a kedvencem)
- kényelmetlen neki (pedig ugye akkor ordítana, de nem teszi)
Nem foglalkozok velük, nem érdekel.
nekem eddig csak vicces beszólások voltak. Főleg mikor a pici előre volt kötve, a nagy meg hátra :-D.
Én jobban szerettem, mikor mindkettő rajtam volt, mert akkor úgy éreztem, ki vagyok egyensúlyozva (1 év van közöttük)
3. válaszolónak.
Nekem kendőm van és csak egy repülőút alatt akarom hordozni a babám, ezért nem vennék mei tai-t. de pont az alvás idejébe esik az indulás és nem tudom mennyire lenne jó dolog vagy vigyük a babakocsit.
Azért kérdeztem, mert tegnap engem is "megszóltak"...
Édesdeden aludt előlre kötve, szembe jött egy kismama meg az anyja, már láttam, hogy meglepődnek, a lány odaszólt az anyjának, hogy "nézd má", az anya meg egy "há hogy van, ez, oda van kötözvem Jézus Máriám"-mal konstatálta a látottakat, miközben én elsétáltam mellettük. Különösebben nem érdekel, mert elég "brazilok" voltak, csak kiváncsi voltam más is járt-e már így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!