Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hordozós anyukák, fordult már...

Hordozós anyukák, fordult már elő veletek, hogy utcán, áruházban stb megszóltak titeket? Hogyan reagáltatok?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 19. 16:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem.Nem is értem miért kellene megszólni...Próbálná meg valaki elküldeném melegebb égtájra.
2012. ápr. 19. 16:58
 2/11 anonim ***** válasza:
79%

Igen, nem is egyszer. :(

A legáltalánosabb beszólások (főleg idős néniktől):

-Jajj, biztos rossz a babának ott.

-Jajj, megfullad.

-Jajj, gerincferdülése lesz.

-A babakocsi sokkal jobb neki.

-El lesz kapatva.

-Ha már hordozom, akkor tegyem kenguruban, az sokkal jobb.

-(Amikor már járni tudott:) van lába, miért nem sétál?

Én mosolyogva mondom pl. "hogy igen, nagyon rossz neki, utálja is, csak megszokásból vigyorog". A többire is valami hasonlót... Nagyon zavaró. :(

2012. ápr. 19. 17:28
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor:

- megfullad (ez a kedvencem)

- kényelmetlen neki (pedig ugye akkor ordítana, de nem teszi)

Nem foglalkozok velük, nem érdekel.

2012. ápr. 19. 17:45
 4/11 anonim ***** válasza:
Eddig még nem, csak megbámultak, de azt rendszeresen.
2012. ápr. 19. 21:09
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy egy 9 kg-os babát nem nehéz cipelni órákon keresztül? Nagy dilemmában vagyok.
2012. ápr. 19. 22:06
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
3.vagyok, ennél nagyobb babát is kényelmes cipelni, ha meitaiban van és a hátadra kötöd, olyan mintha egy hátizsák lenne rajtad, csak sokkal finibb :) :)
2012. ápr. 20. 07:50
 7/11 anonim ***** válasza:

nekem eddig csak vicces beszólások voltak. Főleg mikor a pici előre volt kötve, a nagy meg hátra :-D.

Én jobban szerettem, mikor mindkettő rajtam volt, mert akkor úgy éreztem, ki vagyok egyensúlyozva (1 év van közöttük)

2012. ápr. 20. 08:49
 8/11 anonim ***** válasza:

3. válaszolónak.

Nekem kendőm van és csak egy repülőút alatt akarom hordozni a babám, ezért nem vennék mei tai-t. de pont az alvás idejébe esik az indulás és nem tudom mennyire lenne jó dolog vagy vigyük a babakocsit.

2012. ápr. 20. 09:25
 9/11 A kérdező kommentje:

Azért kérdeztem, mert tegnap engem is "megszóltak"...

Édesdeden aludt előlre kötve, szembe jött egy kismama meg az anyja, már láttam, hogy meglepődnek, a lány odaszólt az anyjának, hogy "nézd má", az anya meg egy "há hogy van, ez, oda van kötözvem Jézus Máriám"-mal konstatálta a látottakat, miközben én elsétáltam mellettük. Különösebben nem érdekel, mert elég "brazilok" voltak, csak kiváncsi voltam más is járt-e már így.

2012. ápr. 20. 11:34
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ismered a molnár a fia meg a szamár tanmesét, amikor bármilyen felállásban mentek hárman ,mindig valakinek szúrta a szemét és beszólt? A hülyék bármiért "megszólnak" ,akiben semmi tolerancia nincs annak úgyis csak az a jó amit ő a nagyokos fejével kitalál és ha ehhez jó adag taplóság is társul, akkor ezt még hangoztatja is. Le kell őket xarni, vagy kinevetni.Ne egy jöttment idegennek akarj megfelelni, nevelni már úgyse lehet ezeket ,de igyekezz a gyereked úgy nevelni ,hogy ne legyen ilyen:)
2012. ápr. 20. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!