Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti hogyan reagaltatok volna?...

Ti hogyan reagaltatok volna? Ma a kicsim keresztanyja aki a hugom 20 éves kiborult azon, hogy ki kellett volna cserélnie a babam kakis pelusát. Undorral hozta oda nekem hogy bekakilt a babád

Figyelt kérdés
Én megkérdeztem tole hogy miert nem csére led ki ki te.Erre ô azt valaszolta hogy soha nem fogom kicserélni.Nagyon kiborultam ezen
2013. febr. 10. 21:46
 11/91 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen érthető, hogy így reagált. Neki még nyilván nincs gyereke. Én sem cserélném ki más gyerekéjét pedig már van sajátom.
2013. febr. 10. 22:08
 12/91 anonim ***** válasza:
100%
Ha az említett barátnőd undorodott volna a hugod helyett, akkor is kiborulsz? Miért esik az neked rosszul, hogy valaki nem bírja a kakát?! Nem a babádtól undorodik, hanem a kakis pelusától.
2013. febr. 10. 22:09
 13/91 A kérdező kommentje:
Nem arrol van szo hogy huuu most mennyire kiborultam,hanem az egesz dolog ugy zajlott le jogy banto volt.Egyébként ti mit vartok el egy keresztszulotol?
2013. febr. 10. 22:13
 14/91 anonim ***** válasza:
89%
A keresztanyaságnak azért nem az a lényege, hogy pelenkát cseréljen, eszembe se jutna keresztgyerekem pelenkáját kicserélni, ha ott az anyja, ha egyedül vigyázok persze megoldom, de jobban örülök, ha nem kell, és azért bőven idősebb vagyok mint 20 éves...
2013. febr. 10. 22:14
 15/91 anonim ***** válasza:
93%
Ezen ne borulj ki.Anno Én is így voltam a nővérem kislányával(keresztlányommal),pedig imádom !!!Mi keresztanyák már csak ilyenek vagyunk.:) (tisztelet a kivételnek.)
2013. febr. 10. 22:16
 16/91 anonim ***** válasza:
21%
Ha Ő vigyázott a gyerekre,úgy,hogy te nem voltál ott,vállalta egyben, Ő a keresztanyja is,akkor elvárható,hogy kicserélje,ha te is ott voltál,nem értem a problémát,hiszen a te feladatod.Vicces a 20 éves húgod reakciója is azért,21 voltam mikor a fiam született,és előtte is pelenkáztam már az öcsémet(18évvel fiatalabb nálam) született meg a fiam.
2013. febr. 10. 22:16
 17/91 A kérdező kommentje:
Én siman kicserélem akarmilyen baba vagy felnott pelenkajat is,pedig abban nem"baba kaka" van.Ugyanis ápolo a foglalkozásom.
2013. febr. 10. 22:17
 18/91 anonim ***** válasza:
13%
bocsánat ugrált az egér
2013. febr. 10. 22:17
 19/91 anonim ***** válasza:
100%
Ez te vagy, nem mérhetsz mindenkit ehhez. Nyilván te a vért is bírod, valaki meg nem. Ebbe is belekötnél? Otthon voltál, te vagy az anyja a babának, cseréld te a pelusát.Ezen kiakadni..
2013. febr. 10. 22:18
 20/91 anonim ***** válasza:
88%

"Egyébként ti mit vartok el egy keresztszulotol?"

Két gyerekemnek négy keresztszülője van. Mindannyian külföldön élnek. Úgyhogy maximum annyit, hogy érdeklődjenek a gyerekeim felől :)

2013. febr. 10. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!