Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti hogyan reagaltatok volna?...

Ti hogyan reagaltatok volna? Ma a kicsim keresztanyja aki a hugom 20 éves kiborult azon, hogy ki kellett volna cserélnie a babam kakis pelusát. Undorral hozta oda nekem hogy bekakilt a babád

Figyelt kérdés
Én megkérdeztem tole hogy miert nem csére led ki ki te.Erre ô azt valaszolta hogy soha nem fogom kicserélni.Nagyon kiborultam ezen
2013. febr. 10. 21:46
 51/91 A kérdező kommentje:
Megértem es koszonom a valszokat.A bunkoknak szep almokat:)
2013. febr. 10. 23:31
 52/91 anonim ***** válasza:
10%

Nem is tudom érdemes-e beleszállnom ebbe a vitába, mert úgyis mindenki leszavaz, de mindegy, már elkezdtem.

Kérdező, én veled értek egyet!! 20 éves létére nem képes ennyit megcsinálni? Főleg hogy a testvére gyerekéről van szó..

Én is 20 éves vagyok, és ezért is képedek el, hogy lehet valaki ennyire éretlen ennyi idősen. Oké, lehet mondani, hogy fiatal vagyok és a kérdező huga is az, de valakinek ennyi idősen már saját gyereke van. És az a személy sem felelőtlen, attól mert fiatal..

Persze vannak akik később érnek, stb, de ha ennyire nem képes, hogy a testvére gyerekének nem bírja kicserélni a pelenkáját, akkor a keresztszülőséget minek vállalta el? Persze, lehet mondani hogy a keresztszülőség nem erről szól, ezt elismerem, de ha egy ilyen alapvető dolgot nem tud megtenni, akkor a keresztszülőségre hogy vállalkozhatott...?

Ne haragudj kérdező, nem akarom a hugodat szidni, és nem is rajta vagyok leginkább kiakadva, hanem a válaszokon, a reakciókon. Komolyan ennyire nagy probléma lenne egy pelenkacsere?

Nekem amikor megszületett az unokatestvérem kisfia, 14 éves voltam!! És sokszor jártam hozzájuk, és ha otthon volt az anyja ha nem, szó nélkül kicseréltem a pelenkáját. Ő volt az 1. baba akit pelenkáztam, szóval még csak akkor mutatták meg először hogy kell, egyáltalán nem undorodtam tőle, miért is kéne?

Nem értem mi ezen az undorító. Jó persze hogy nem rózsaillatú, meg nem a legjobb dolog a világon, de ha szeretem azt a kisbabát és az anyukáját, akkor simán megteszem érte és az anyjáért is, mert ezzel besegítek az anyukájának is. Attól még ő nem lesz rossz vagy lusta anya, hogy párszor nem ő maga cseréli ki a babája pelenkáját.

2013. febr. 10. 23:37
 53/91 anonim ***** válasza:
100%
Én 28 évesen szültem, addig azt sem tudtam, hogy kéne kicserélni.
2013. febr. 10. 23:39
 54/91 anonim ***** válasza:
93%

Kedves 52-es.

Nagyon szép hogy te nem undorodsz a kakis pelenkától,de nem vagyunk egyformák! Én például undorodom mindenféle csúszómászó féregtől,van aki meg megeszi! A kakis dolog majdnem ugyan ez! Van aki bírja van aki nem!!!

Még meg nem született a lányom soha nem cseréltem pelenkát,persze ha élet-halál dolog lett volna megteszem.

A keresztszülőséget meg sajnos sokan azért vállalják el mert az olyan "menő dolog",meg mindenkinek van keresztgyereke. A szülők meg megkeresztelik a gyereket mert az úgy szokás,közbe meg életükbe talán 2x voltak templomban és azt sem tudják hogy szól a 10parancsolat! Borzalmas képmutatás!!!

2013. febr. 10. 23:49
 55/91 A kérdező kommentje:
Koszonom kedves 52es.mar azt hittem tenyleg tulreagaltam:)
2013. febr. 11. 00:23
 56/91 anonim válasza:
86%

Szerintem kissé túlreagáltad a dolgot.

A kérdést,válaszokat és a kommenteket olvasva elképzeltem, hogy a húgod teszi fel a kérdést:

"Nővérem babája (aki a keresztgyerekem) bekakilt,és egyszerűen nem bírta a gyomrom,képtelen voltam kicserélni,ezért odaadtam az anyjának. Nővérem totál kiborult ezért. Igaza volt?" Kérdező,erre mit válaszolnál? Komolyan,elvárnád a húgodtól,hogy megcsinálja? Nyilván oka volt rá,hogy nem tette meg. Vagy jobban örültél volna,ha ott hányja el magát?

Vagy az is előfordulhat,hogy nehéz feladatnak találta.

Azért valljuk be,nem mindegy hogy hogy van az a pelus kicserélve,milyen szorosan van odarögzítve,mennyi krémet ken a kicsi fenekére.

2013. febr. 11. 01:28
 57/91 anonim válasza:
89%

Utolsó vagyok.

Félbe maradt egy mondat,ami helyesen így hangzik:

Elvárnád a húgodtól azt,hogy kicserélje a pelenkát úgy,hogy rosszul van tőle?

Egy kis plussz kiegészítés:

Újra átolvasva a kérdést,Te magad válaszoltad meg a dolgok miértjét: "Undorral hozta oda nekem hogy bekakilt a babád". Itt a lényeg az undoron van. Undorodik a kakitól. Ott voltál,Te már hozzászoktál,neked nem olyan nagy dolog. Ő meg undorodik tőle,és nem volt élet halál kérdése,hogy megcsinálja. Igen,szép lett volna,ha megteszi,de ő képtelen volt rá. Próbáld kicsit az ő szemszögéből nézni a dolgokat.

2013. febr. 11. 01:45
 58/91 anonim ***** válasza:
86%

Egy ember azt írja az 50-ből, hogy igazad van, és akkor megnyugodsz? A többi vélemény nem számít?

Amúgy meg nem értem, állításod szerint jó lett volna egy kis pihi, azért esett volna jól, ha hugod levesz egy kis terhet a válladról. Na, hát fél 1-kor még írtál, órák óta itt ücsörögsz a gép előtt. Annyira csak nem vagy hulla ;)

2013. febr. 11. 02:29
 59/91 anonim válasza:
100%

Utolsó: a kérdező kommentje alapján látszik,hogy csak bólogató társakat/társat keresett,nem is érdekli más vélemény.

A félreértések elkerülése miatt,én az #56,#57-es válaszoló vagyok. Csak azonos a százalékunk az utolsó hozzászólóval.

2013. febr. 11. 02:47
 60/91 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is vannak keresztgyerekeim, amikor ők születtek, akkor nekem még nem volt gyerekem, és bizony én sem szívesen cseréltem volna ki a kakis pelenkájukat. Sőt, nem is szívesen voltam jelen pelenkacserekor, mert már a szagától is rosszul voltam. Ha nincs ott az anyja, vagy valamiért ő nem tudta volna kicserélni, akkor persze megtettem volna, de ha nem muszáj, akkor nem. Most, hogy gyerekem van, szintén nem szívesen nyúlnék más gyerek kakis pelenkájához. A saját gyerekemnél nem undorodok az ilyesmitől, de másétól igen, szerintem ez normális.

Te ápolónő vagy, a munkádhoz hozzátartozik, hogy pelenkát cserélsz, nyilván hozzá vagy szokva és ez neked nem okoz gondot, de tényleg ne mérd másokat magadhoz ilyen dolgokban.

Bár tudom, hogy totál felesleges volt ezt leírnom, mert ugyanezt leírták már ezerszer, de nem akarod érteni.

A keresztanyaságnak nem az a lényege, hogy cserélje a pelust. Ha veled történne valami, és a 20 éves húgod vállalná el a babát, akkor biztos tisztába tenné, mert akkor muszáj lenne, de ebben a szituációban, hogy te ott voltál, totál érthető volt a reakciója.

2013. febr. 11. 03:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!