Ti hogyan reagaltatok volna? Ma a kicsim keresztanyja aki a hugom 20 éves kiborult azon, hogy ki kellett volna cserélnie a babam kakis pelusát. Undorral hozta oda nekem hogy bekakilt a babád
Figyelt kérdés
Én megkérdeztem tole hogy miert nem csére led ki ki te.Erre ô azt valaszolta hogy soha nem fogom kicserélni.Nagyon kiborultam ezen2013. febr. 10. 21:46
31/91 anonim válasza:
Igen azt írtam volna,mert senkitől nem várhatod el(a férjeden/párodon kívül) hogy bármit is megtegyen a babáddal amit nem akar!
Ketten vállaltatok a gyereket! Örülni kell ha segítenek,de elvárni senkitől nem lehet semmit,legyen az kereszt vagy nagyszülő vagy akár egy barát!
A keresztszülőség a vallásról szólna,és arról szól hogy ha a szülőkkel valami baj történne a keresztszülő neveli és vigyáz a gyerekre. Sajnos e tekintetben nagyon sokan rosszul választanak!
32/91 anonim válasza:
"Miert nem lehet elvarni egy 20éves felnottol,hogy kicserelje a keresztgyereke pelusat?"
lassan 4 oldalon keresztül magyarázzuk neked, h miért nem lehet elvárni, de még mindig nem akarod megérteni...nem olvastad a válaszokat?
33/91 anonim válasza:
Mert az a 20 éves felnőtt nem a gyerek anyja. Majd cseréli a saját gyereke szaros pelenkáját eleget. Te meg cseréld le a tiedét- Én sem várom el senkitől, hogy kicserélje, kivétel nyilván a bölcsis nénik akikkel napközben van.
35/91 A kérdező kommentje:
Olvastam/megértem a valaszokat,csak nemtudom felfogni hogy miert neemlehet elvarni ezt a dolgot tole,én mindig mindent megtettem neki.Annyira nagy keres lett volna ez???
2013. febr. 10. 22:50
36/91 anonim válasza:
Mert ezt senkitől nem, lehet elvárni azért. Én is rengeteg mindent megtettem a bátyámért még sem várnám el soha, hoyg szaor pelust cseréljen. Az a te dolgod és senki másé.
37/91 anonim válasza:
igen. azért nem tudod felfogni, mert számodra ez természetes, ezért is mentél ápolónőnek. de értsd meg, h nem minden ember van így bekötve, sőt, az emberk 80%-a (köztük a tesód is) szinte képtelen lenne arra, amit te csinálsz. maximum respect neked, amiért te nap mint nap képes vagy erre. de nem magadhoz mérj másokat. mindenkinek más megy könnyen. tuti van valami, ami neked egyáltalán nem megy, a húgod meg könnyedén megoldja.
38/91 A kérdező kommentje:
Ha velem valami tortenne akkor hogyan cserelne ki?megvarna amig lebomlik a gyerek allatt a pelus?
2013. febr. 10. 22:54
39/91 anonim válasza:
Nyilván ha veled történnel valami az más lenne és nyilván nem a 20 éves hugodra maradna a gyerek, hanem az apjára vagy a nagyszülőkre.
40/91 anonim válasza:
Pont ez akartam írni! Itt az idő, szusszanhatsz egyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!