Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti hogyan reagaltatok volna?...

Ti hogyan reagaltatok volna? Ma a kicsim keresztanyja aki a hugom 20 éves kiborult azon, hogy ki kellett volna cserélnie a babam kakis pelusát. Undorral hozta oda nekem hogy bekakilt a babád

Figyelt kérdés
Én megkérdeztem tole hogy miert nem csére led ki ki te.Erre ô azt valaszolta hogy soha nem fogom kicserélni.Nagyon kiborultam ezen
2013. febr. 10. 21:46
 61/91 anonim ***** válasza:
16%
" mi lenne ha nagyobb dologban kellene segitenie esetleg?" Tudod ez olyan, hogy pl en imádom a gyerekemet, meghalnak érte, de nem fog meg egy csokit kapni, ha mar eleget evett, hiába vágja ki a hisztit. Ez a különbség a kis dolgok es a nagy dolgok között. Ha érted.....
2013. febr. 11. 06:12
 62/91 anonim ***** válasza:
87%
Senki nem bántani akart. Csak szerintünk, emiatt nem kéne megharagudnod a húgodra. Nézz youtubon pár videót, ahol az apukák cserélik a pelust. Öklendeznek, hánynak. :D Az ember nem tehet róla, ha valami számára gyomorforgató. Ha felteszel egy kérdést nyilván mindenféle választ kapsz rá, olyat is ami nem tetszik.
2013. febr. 11. 07:29
 63/91 A kérdező kommentje:
Egyébként ki mondta hogy a kakitol undorodik?o egyszeruen nem hajlando erre a dologra és kesz.lustaságbol vagy hogy mehessen vissza vegre a szamitogep ele...
2013. febr. 11. 07:46
 64/91 anonim ***** válasza:
66%
inkább magadról kéne elgondolkodni, ha így gondolkodsz a húgodról. Inkább te nem akartad azt a pelust kicserélni nem?
2013. febr. 11. 08:07
 65/91 anonim ***** válasza:
48%

Te tényleg nem vagy normális.

Az a gyerek a tiéd a te kötelességed

Én sosem értettem, hogy a gondozónőknek a bölcsiben, hogy van gusztusuk más gyerekének a szaros pelenkáját kicserélni.

Barátnőm idősek otthonában ápoló, és elmondta hogy cserélnek pelenkát. Hát arra nem lennék büszke

2013. febr. 11. 08:12
 66/91 anonim ***** válasza:
65%
Hat en is inkább számítógépeznek, mint más gyerekének a kakis pelenkajat cseréljem, ha ott az anyja is.... A hiba a te készülékedben van, kérdező, a húgod teljesen normalis,
2013. febr. 11. 08:14
 67/91 anonim ***** válasza:
82%

A párom sem cserélni a kakis pelust.Amúgy nagyon jó apa.Nem mindenki bírja a kaki szagát.Szerintem túlreagálod.Te vagy az anyja a te dolgod ha pedig mégis megcsinálja más örülj neki.

Amikor nem voltam itthon megbeszéltem a szomszéddal,ha kell átviheti a hozzá a párom a babát és ő megcsinálja. Mikor született a pici tesó egyszer kétszer kénytelen volt kicserélni .De sajnos párom elhányja magát.

Senkire se kell semmit ráerőltetni,pláne az ilyen dolgokat.ettől még tökéletes keresztanya lehet!Én is rengetek kakis pelust cseréltem amíg bölcsibe dolgoztam

2013. febr. 11. 08:43
 68/91 anonim ***** válasza:
80%
Az én kisfiamat is én tettem mindig tisztába,vagy az apukája,ha másnál vagyunk.Ha persze nagyszülőknél van nélkülünk,akkor anyukám.Az öcsém a keresztapja a kisfiamnak (19 éves), mikor ő ügyelt rá és pisilt akkor tisztába tette,persze érdekesen volt rajta a pelus,de megtette.Mondom ezt akkor,mikor ő ügyelt rá,azaz nem voltam otthon,mert valamit el kellett intéznem.De kakis pelust el sem vártam volna tőle.Főleg úgy,hogy ott vagyok.Nem kötelessége tisztába tenni a gyermeked,ha ott vagy!!Te vagy az anyja,nem ő!!
2013. febr. 11. 08:44
 69/91 A kérdező kommentje:
Ahogy leirtam mar itt nem a kaki szagarol vagy ilyesmirol van szó de koszonom a valaszokat a temat lezarom.
2013. febr. 11. 08:52
 70/91 anonim ***** válasza:
80%
Nekem eszembe se jutna mással kicseréltetni a gyerekem kakis pelenkáját,ha én is ott vagyok. Mindig én cserélem,az apja is csak akkor cseréli ki,ha nem vagyok otthon és meg kell csinálnia,mivel undorodik a kakitól. Keresztszülő,nagymama,fiatal,idős,tökmindegy,nem várhatod el tőle. Nem ezen múlik,hogy jó keresztszülő-e. Egyébként meg a testvéred,akkor,hogy tudsz rá ennyire kiakadni?
2013. febr. 11. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!