Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti hogyan reagaltatok volna?...

Ti hogyan reagaltatok volna? Ma a kicsim keresztanyja aki a hugom 20 éves kiborult azon, hogy ki kellett volna cserélnie a babam kakis pelusát. Undorral hozta oda nekem hogy bekakilt a babád

Figyelt kérdés
Én megkérdeztem tole hogy miert nem csére led ki ki te.Erre ô azt valaszolta hogy soha nem fogom kicserélni.Nagyon kiborultam ezen
2013. febr. 10. 21:46
 21/91 anonim ***** válasza:
92%

tesóm gyerekeinek csak a pisis pelusukat cserélem/cseréltem ki :) épp pár hete volt, hogy a legkisebbje bekakilt és átadtam a kis kakis csomagot az anyukájának :)

nekem is van gyerekem, minden gond nélkül cseréltem ki a pelusát mikor kicsi volt, de más gyerekéét inkább nem ha nem muszáj :) persze ha nincsenek ott a szülei megoldanám :)

nem értem én se a kiborulásodat, ez nem tragédia azért, pláne, hogy még csak 20 éves.

2013. febr. 10. 22:21
 22/91 A kérdező kommentje:
Igen ott voltam én is csak vagytam 10perc maganyra,ugyanis éppen jonnek a fogacskak es ô 24 oras baba.szoval mindig igenyli a foglalkozast.nincs el magaban.orultem hogy picit szusszanhatok
2013. febr. 10. 22:21
 23/91 anonim ***** válasza:
28%
A keresztszülő vállalja, hogy az adott vallásra tanítja a gyermeket. Erről szól igazából a keresztszülőség. De ma már csak divat, és nem értem mi értelme van.
2013. febr. 10. 22:23
 24/91 anonim ***** válasza:
100%
22. vágytam 10 perc magányra: érthető, de ne a kakis peluscsere 10 percét add át neki. cserélj vele akkor, amikor gyümölcspépet kap kiskanállal. azt szívesen átveszi tőled a húgod és te pihenhetsz. ez olyan,mint amikor valaki áátjön segíteni takarítani mondjuk egy buli után és a házigazda neki oszta ki a wc pucolást. persze, meg lehet csinálni, de azért szerencsésebb a porszívózást rábízni. ha érted, mire gondolok.
2013. febr. 10. 22:29
 25/91 A kérdező kommentje:
Ha azt irtam volna hogy azon borultam ki hogy nemakarja kiskanállal gyumolcspeppel megetetni akkor is az lett volna a valaszotok,hogy én vagyok az anyja,nekem kell megetetnem?
2013. febr. 10. 22:33
 26/91 A kérdező kommentje:
Miert nem lehet elvarni egy 20éves felnottol,hogy kicserelje a keresztgyereke pelusat?
2013. febr. 10. 22:36
 27/91 anonim ***** válasza:

akkor azt mondtam volna, h nem értem, mi baja van a húgodnak...

üdv, a 24-es

2013. febr. 10. 22:36
 28/91 anonim ***** válasza:
90%

Nézd az anyaság 24 órás szolgálatot jelent. Bizony a te dolgod a pelenka csere, sőt az etetése is. A keresztanyja nem azért van hogy pelenkát cseréljen. HA majd nagyobb lesz a gyerek, ha már nem kell pelenka akkor úgyis segít egy kis terhet levenni a válladról a keresztanyuka. Amíg kicsi, neked kell megoldanod a helyzetet.

Én is imádom a keresztlányomat, de sosem cseréltem pelust, és amíg nem volt önálló a kicsi,(értem hogy bilire ült, evett magától stb) addig nem is aludt nálam. Ma már 10 éves de szinte minden hétvégém velem van, nálam alszik (aminek én nagyon örülök)

Azért mert te simán kicseréled egy idegen gyerek alól a pelenkát, mert te nővér vagy, az egy dolog. Én a saját gyerekem hányását sem tudtam felmosni, (az apja tette meg helyettem) mert én mindig hánytam tőle.. Én például nem bírom sem a vért, semmit..

Az anyaság amíg pici a gyerek nem pihenésre való. Akkor pihenj amikor alszik.. Idővel lesz időd lazulni és pihenni is..

2013. febr. 10. 22:39
 29/91 anonim ***** válasza:
89%
Te miért nem vagy képes felfogni hogy nem mindenkinek van gusztusa a szaros pelenkát cserélni más gyereke feneke alól? Még akkor sem ha az a keresztgyereke??
2013. febr. 10. 22:40
 30/91 anonim ***** válasza:
95%
Szakértők véleménye, hogy az apukára sem szabad ráerőltetni a peluscserét, ha rosszul van tőle. Az kaki akkor is büdös és undorító, ha egy édes kisbaba fenekéből jön. Nem szabad elítélni azt, aki nem akarja tisztába tenni más gyerekét.
2013. febr. 10. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!