Ti hogyan reagaltatok volna? Ma a kicsim keresztanyja aki a hugom 20 éves kiborult azon, hogy ki kellett volna cserélnie a babam kakis pelusát. Undorral hozta oda nekem hogy bekakilt a babád
tesóm gyerekeinek csak a pisis pelusukat cserélem/cseréltem ki :) épp pár hete volt, hogy a legkisebbje bekakilt és átadtam a kis kakis csomagot az anyukájának :)
nekem is van gyerekem, minden gond nélkül cseréltem ki a pelusát mikor kicsi volt, de más gyerekéét inkább nem ha nem muszáj :) persze ha nincsenek ott a szülei megoldanám :)
nem értem én se a kiborulásodat, ez nem tragédia azért, pláne, hogy még csak 20 éves.
akkor azt mondtam volna, h nem értem, mi baja van a húgodnak...
üdv, a 24-es
Nézd az anyaság 24 órás szolgálatot jelent. Bizony a te dolgod a pelenka csere, sőt az etetése is. A keresztanyja nem azért van hogy pelenkát cseréljen. HA majd nagyobb lesz a gyerek, ha már nem kell pelenka akkor úgyis segít egy kis terhet levenni a válladról a keresztanyuka. Amíg kicsi, neked kell megoldanod a helyzetet.
Én is imádom a keresztlányomat, de sosem cseréltem pelust, és amíg nem volt önálló a kicsi,(értem hogy bilire ült, evett magától stb) addig nem is aludt nálam. Ma már 10 éves de szinte minden hétvégém velem van, nálam alszik (aminek én nagyon örülök)
Azért mert te simán kicseréled egy idegen gyerek alól a pelenkát, mert te nővér vagy, az egy dolog. Én a saját gyerekem hányását sem tudtam felmosni, (az apja tette meg helyettem) mert én mindig hánytam tőle.. Én például nem bírom sem a vért, semmit..
Az anyaság amíg pici a gyerek nem pihenésre való. Akkor pihenj amikor alszik.. Idővel lesz időd lazulni és pihenni is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!