Segítség, meghülyült a gyerekem?
""A gyereknek ebben a korában már nincs rákényszerítés. Meg normális esetben egyébként sem. Évek óta ezen morogni.""
Igazad van,nemhogy hagytam volna 13-14 évesen beletenni! Te tényleg egy okostojás vagy! :)...csak nem az idei...:))
No comment!:))
Kérdező-hagyd rá,egy lázmérés most sem ártana,talán az orvos szabadságon volt,nem tudta kigyógyítani így tartós maradt.Mindenről van véleménye,tapasztalat híján.
Azt hiszi némely anyuka ha ráhagy a fiára mindent,milyen jót tesz vele,attól ő is milyen " divatos-jó fej " lesz.
Valóban egy öntelt anya vagy,még mindig a saját boldog családi életedet irod-a fiadéról szó sincs benne,-persze egyik sem volt téma,- erre szokták azt mondani,legjobb védekezés a támadás,-az szokott ilyeneket írni,akinek ég a háza-!
Lássunk egy fotót,mivel te nem vagy őskövűlet,elkisérted a gyereked egy tetoválószalonba,készítettek neki egy jól látható tetoválást,karikát az orrába,fültágítót a fülébe.
Ha ezt mind kész,akkor lehet okoskodni és nem az ostoba,tapasztalatlan megjegyzéseidet adni,-
úgy majd írhatod,hogy te nem vagy őskövűlet,divatos fiatalt csináltál a fiadból.
A tökéletes családi élet nem mentesít a butaságod alól.
-szépek lehetünk-de okosak nem-csak saját tapasztalattal a hátunk mögött.Ami még nem múlt el,az előttünk áll és előre nem tudhatjuk,mi lesz a megoldandó feladatunk,hogyan miképpen állunk majd a dologhoz.Felelőtlen kijelentéseket lehet tenni-de nem érdemes.
Kitartást mindenkinek,kis gyerek kis gond-nagy gyerek nagy gond - ez egy régi,de nem elavult bölcsesség.
Én csak annyit mondok (amit már előttem is kimondtak), hogy itt most nem élet-halál kérdésről van szó...!
Tegyük fel, hogy az Ön gyermeke egy eszelős, utálatos, drogos full p*icsa (persze ez itt most csak puszta feltevés nem szeretnék én itt senkit megbántani) - na akkor megérteném ha emiatt vágná ilyen nagy dobra a dolgot, de akkor sem ez lenne az elsődleges dolog, sőt ez lenne az UTOLSÓ dolog amit e helyzetben meg kellene változtatni...
2. Feltevés: a lánya teljesen normális, jár bulizni stb., mint egyébként minden "normális" fiatal manapság... Önnek ez a dolog nem tetszik. Lássa be h ez nem Ön dolga, igen tényleg csak jogilag felnőtt a lánya, de ugyanakkor pontosan ezért is van joga megcsináltatni. Az ő baja lesz ha ezzel bármivel is kapcsolatban gondja lesz( gondolok itt a sokszor emlegetett állásinterjúval, ezzel kapcsolatban mellesleg megjegyezném h ez szerintem nem a lánya, hanem a befogadó képtelen főnök hibája lenne az, ha csak ezért elutasítaná.)
Szerintem itt a második esetről van, bár beismerem nem olvastam végig a kommenteket...
Kérem, ne legyen ennyire telhetetlen! Legyen ez a legkisebb problémája! Örüljön h nem beteg a gyermeke, h mindene megvan... ez csak éket ver maguk közé, ez a legnagyobb baromság amit csak tehet.
"Nem tudom,Te milyen iskolába jártál,de Én az Általános Iskola első osztályában megtanultam,hogy mit jelent a kérdőjel és mit a felkiáltójel! :) Te akkor biztosan beteg voltál,ezért nem tudsz különbséget tenni! :)))Pá:))"
Ilyet meg kérem NE tegyen, mert ettől csak Önt fogják lenézni és úgy fognak Önre tekinteni mint egy elkényesztetett páva tinilány p*icsának... - mint ahogy nekem erről a két sorról lejött, csak azért nem hittem el h Ön tényleg az mert előbb láttam a kérdést mint a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!