Évek óta nem engedtem a fültágítót,kivetettem amikor betette a fülébe.Undorító,egy életre elcsúfitják magukat evvel az ökörséggel.Most betöltötte a 18 évét,kijelentette,éveket várt,de most bizony neki lesz.Mondtam,semmi gond,én is tudok hülye lenni! Amíg iskolába jár eltartom,de már kereshet melót és csak a legszükségesebbet kapja meg.Se nadrág,se hajfesték,se pénz bulira,se semmi.Ha ő ilyen,akkor én is! Nem érti meg,hogy neki akarok jót.Minek az?Úgy néznek ki mint egy elefánt! Hogyan győzzem meg,hogy ne csúfitsa el magát?
28-as vagyok: igen, csak a saját véleményem tudom leírni :-)
De ha megindoklod, mire jó, mitől szép egy fültágító, figyelek! :-)
2013. febr. 9. 11:38
32/88 anonim válasza:
Nekem sem tetszik a fültágító (mondjuk ez miatt senkit nem vetnék meg), de halkan merem csak megjegyezni, hogy a fül rekonstruálható. Nyilván lesz rajta egy heg, de ha valakit a fülcimpáján található heg miatt diszkriminálnak később, akkor ott komoly gondok vannak...
2013. febr. 9. 11:40
33/88 anonim válasza:
31-es én nem hordanék fültégítót, de nem tuszakolom rá az egómat más emberekre.
2013. febr. 9. 11:42
34/88 anonim válasza:
Mert én kire kényszerítettem rá az egomat? :-) A kérdező véleményt kért, leírtam a sajátom.
Nekem nem lesz fültágítóm, az tuti, és a leendő gyerekemen se szívesen látnám. Rá fogom kényszeríteni az egomat! :D
De hogy mások mit csinálnak, ahhoz semmi közöm, de véleményem azért van.
2013. febr. 9. 11:46
35/88 anonim válasza:
Igen, rá fogod kényszeríteni az egódat! xD
Hippi akarok lenni!! :D Ki is teszek majd egy hippis kérdést.
2013. febr. 9. 11:49
36/88 anonim válasza:
Ezaaaz! Ne neveljük a gyerekeket, ne tiltsunk nekik soha semmit és akkor minden rózsaszín tündérálom lesz, cicuskákkal, meg pónicskákkal! Mert az életben bárki azt tehet amit akar!
2013. febr. 9. 11:55
37/88 A kérdező kommentje:
34-es.Amit én megköszönök! :) A 35-nek szerintem nincs gyereke,nem tudja ő még átélni,átérezni a különbséget! Igen,fiatalon én sem foglalkoztam vele,hogy más hogyan és mit csinált! De ha a saját gyerekedről,a jövőjéről van szó,akkor majd átértékeli az egészet! itt nem az én egómról van szó,hanem egy olyan dologról,ami igenis meghatározza a jövőjét! Jól írta itt valaki! Én hiába is fogadnám el,ha állásinterjúra megy,megfognak ijedni tőle!Mint az oktatója is bevallotta,mikor először meglátta a piercinggel,megijedt,milyen rossz,hanyag,kezelhetetlen tanulója!De! Kellemesen csalódott!:)
2013. febr. 9. 11:57
38/88 anonim válasza:
"Csak nekem jut eszembe az a tény, hogy állásinterjúkról páros lábbal fogják kirúgni, ha meglátják fültágítóval?"
Szerintem is!
Igaza van az anyukának, hogy ha cserébe nem tartja el, illetve csak az "alapellátást" nyújtja a gyereknek.
Aki ha van olyan felnőtt, hogy önállóan döntsön ilyenben, akkor önállóan is viselje a következményeket.
2013. febr. 9. 12:05
39/88 anonim válasza:
Szerintem hagyjad. Amugy is vissza lehet varratni ha mar megunta vagy nem akarja.
2013. febr. 9. 12:12
40/88 anonim válasza:
13:" Te a nagykorú gyerkedet zsarolod, és megszabod neki, hogy mit tegyen, vagy hogyan vejezze ki önmagát."
Ha nagykorú felnőtt, akkor nagykorú felnőttként tartsa is el magát.
18 éves, de még nem tapasztalt. Még nem járt a munka világában, még nem kellett egyre kétségbeesettebben állást keresnie, mert be kell fizetnie a számlákat különben kikapcsolják az áramot és nem hallotta a sokadik helyről a "Majd értesítjük" (=köszönjük nem te kellesz) választ. Ezzel a látható, és ma még nem általánosan elfogadott fültágítóval csak az esélyeit rontja. Aztán persze nyüszítve szalad anyucihoz, hogy adjon neki pénzt bulizni, mint egy ötéves aki nyalókát akar a boltban. Ilyenkor nem önérzetes, magabiztos "tudoménmitakarok" felnőtt?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!