Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Segítség, meghülyült a gyerekem?

Segítség, meghülyült a gyerekem?

Figyelt kérdés
Évek óta nem engedtem a fültágítót,kivetettem amikor betette a fülébe.Undorító,egy életre elcsúfitják magukat evvel az ökörséggel.Most betöltötte a 18 évét,kijelentette,éveket várt,de most bizony neki lesz.Mondtam,semmi gond,én is tudok hülye lenni! Amíg iskolába jár eltartom,de már kereshet melót és csak a legszükségesebbet kapja meg.Se nadrág,se hajfesték,se pénz bulira,se semmi.Ha ő ilyen,akkor én is! Nem érti meg,hogy neki akarok jót.Minek az?Úgy néznek ki mint egy elefánt! Hogyan győzzem meg,hogy ne csúfitsa el magát?
2013. febr. 9. 10:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/88 anonim ***** válasza:
100%

Ez az egész nem csak a családi és párkapcsolatokról szól.

Csak nekem jut eszembe az a tény, hogy állásinterjúkról páros lábbal fogják kirúgni, ha meglátják fültágítóval?

2013. febr. 9. 11:16
 22/88 anonim ***** válasza:

ÁHÁ, ezek szerint egy anyának olyannyira fontos a külcsín és a saját egója...

Csak próbálnám a helyes gondolkodás medrébe terelni az anyukád, de látom úgy se fog sikerülni.

2013. febr. 9. 11:17
 23/88 anonim ***** válasza:
anyukáT* bocsi :D
2013. febr. 9. 11:18
 24/88 A kérdező kommentje:
18.Köszi a tanácsot! Tudomén,hogy a fiatalok a hülyeség mellett vannak,DE:nem mindegyik.Ő rajta kívül még van két nagyobb gyeremekem és ők SOHA nem akartak,se tetkót,se piercinget,se fültágítót! Azt meg könnyű irni,mondani,hogy régen kellett volna megfogni,nem most! Amikor haza állított a tetkóval és piercinggel,akkor sem tetszett az sem! De mit csináltam volna?Talán radir és addig súrolom még le nem jön? Hülyeséget is könnyű mondani! Egy szülő sem akarja,hogy elcsúfitsa a gyereke saját maga!Más ötletem nem volt,mint ez,hogy akkor a létfontosságú dolgokat megkapja,amig a suliba jár,júniusig,mert ha olyan nagymenő lett,hogy 18 évet betöltötte és neki mindent szabad,akkor a pénz előteremtése is szabad,az úgymond luxus cikkekre! Talán ott rontottam el,hogy mindent megkapott,soha nem kellett diák munkát vállalnia,mert úgy voltam,a tanulás legyen számára az első! Avval nincs is baj,okos,értelmes,nagyon nem egy bulizós,ettől a fültágítótól eltekintve,komolyabban gondolkodó mint sok vele egykorú társa! Ez az egy bajom van,lenne vele csak! És persze közben a szívem megszakad,mert azt sem szeretném látni,átérezni,hogy suli után elmenjen valahová dolgozni,mert a tanulásra összpontosítson.Nyaralni akartam vinni,külföldre,most mérgembe,bánatomba eldöntöttem,csak én megyek---és szó nélkül! Pénz ki,levél az asztalon,majd jövök! Hiszen ha nagykorú,függetlennek,önállónak érzi magát,akkor abba a mosás,főzés,takarítás is férjen bele! Bár azt is tudom,hogy minden gondolatom itt forogna,vajon nem-e éhezik,stb! Bocs,ezeket ki kellett irnom! Ezt igazán szerintem az tudja átélni,aki hasonló szituba van! Kösz,hogy elolvastál! :)
2013. febr. 9. 11:21
 25/88 A kérdező kommentje:
19!! ..és a többiek! Ő lány! A másik két gyermekem fiú,akik soha nem akartak ilyen hülyeséget!
2013. febr. 9. 11:25
 26/88 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem még mindig kultúrlódj inkább... :D De úgyse fogsz,, jobb ocsmányságnak gondolni valamit aminek a világába nem nyitod meg a kaput. *-*

Mindenesetre az én Menyországom az önfeledt egyéni boldogságról fog szólni... *-* Mindenki táncolni fog, és senkit sem fog érdekelni, kinek a bőrén mi díszeleg... Mert más értékek lesznek fontosak... ABéke és Szeretet lesz a világban... Az igazi... Az őszinte.... a Tökéletes... A teljes.... *-*

2013. febr. 9. 11:28
 27/88 anonim ***** válasza:
Amúgy a lányod is valószínűleg ezeket gondolja, és úgy érzi a saját anyja nem fogadja el őt. Helyes lenne ha ezt próblnád megoldani.
2013. febr. 9. 11:29
 28/88 anonim ***** válasza:

18 év alatt nem kell szülői engedély a tetkóhoz meg a piercinghez?

Egyébként én is a kérdezővel értek egyet. A tetkó lehet szép /persze nem mind az/, a piercing ékszer, de a fültágító- fúj!

Nevessetek ki, de mikor először láttam olyat -a buszon mellém állt az illető- én megijedtem tőle:-) Pedig fiatal vagyok.

Ha lenne gyerekem, a fültágítót én sem hagynám.

2013. febr. 9. 11:30
 29/88 anonim ***** válasza:
0%
28-as! Tökéletesen leírtad, hogy te csak magadra gondolsz! Tudom, hogy nehéz elhinni, de sajnos az emberek nem a te képmásaid!
2013. febr. 9. 11:32
 30/88 A kérdező kommentje:
De igen,kellett volna engedély! Mondtam is neki,örüljön ez az idióta,hogy nem jelentem fel! Ennyi erővel,ha beállít egy tíz éves,neki is megcsinálja!
2013. febr. 9. 11:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!