Segítség, meghülyült a gyerekem?
Ez az egész nem csak a családi és párkapcsolatokról szól.
Csak nekem jut eszembe az a tény, hogy állásinterjúkról páros lábbal fogják kirúgni, ha meglátják fültágítóval?
ÁHÁ, ezek szerint egy anyának olyannyira fontos a külcsín és a saját egója...
Csak próbálnám a helyes gondolkodás medrébe terelni az anyukád, de látom úgy se fog sikerülni.
Szerintem még mindig kultúrlódj inkább... :D De úgyse fogsz,, jobb ocsmányságnak gondolni valamit aminek a világába nem nyitod meg a kaput. *-*
Mindenesetre az én Menyországom az önfeledt egyéni boldogságról fog szólni... *-* Mindenki táncolni fog, és senkit sem fog érdekelni, kinek a bőrén mi díszeleg... Mert más értékek lesznek fontosak... ABéke és Szeretet lesz a világban... Az igazi... Az őszinte.... a Tökéletes... A teljes.... *-*
18 év alatt nem kell szülői engedély a tetkóhoz meg a piercinghez?
Egyébként én is a kérdezővel értek egyet. A tetkó lehet szép /persze nem mind az/, a piercing ékszer, de a fültágító- fúj!
Nevessetek ki, de mikor először láttam olyat -a buszon mellém állt az illető- én megijedtem tőle:-) Pedig fiatal vagyok.
Ha lenne gyerekem, a fültágítót én sem hagynám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!