Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Segítség, meghülyült a gyerekem?

Segítség, meghülyült a gyerekem?

Figyelt kérdés
Évek óta nem engedtem a fültágítót,kivetettem amikor betette a fülébe.Undorító,egy életre elcsúfitják magukat evvel az ökörséggel.Most betöltötte a 18 évét,kijelentette,éveket várt,de most bizony neki lesz.Mondtam,semmi gond,én is tudok hülye lenni! Amíg iskolába jár eltartom,de már kereshet melót és csak a legszükségesebbet kapja meg.Se nadrág,se hajfesték,se pénz bulira,se semmi.Ha ő ilyen,akkor én is! Nem érti meg,hogy neki akarok jót.Minek az?Úgy néznek ki mint egy elefánt! Hogyan győzzem meg,hogy ne csúfitsa el magát?
2013. febr. 9. 10:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/88 A kérdező kommentje:
6. erre mit mond? Ő ilyen! Vagy elfogadom így,vagy nem!
2013. febr. 9. 10:52
 12/88 anonim ***** válasza:
89%

A fültágító még egy viszonylag új dolog, abban az értelemben, hogy az első "fültágítós generáció" még fiatal. Így nem tudjuk hogyan fog kinézni a fülük 60-70-80 évesen. Mindenesetre nem sok jót sejtet az a tény, hogy a fülünk az egyetlen testrészünk, ami halálunkig nő.

Ha kiveteti a fültágítót egyszer, akkor majd megnézheti, hogy öregkorára milyen nagy ernenyt satnya fülcimpája lesz, egy hatalmas lyukkal. (Olyasmi, mint amikor az utolsó darabka nyers tésztáből kiszaggatjuk az utolsó pogácsaformát, és ottmarad egy tenyérnyi köralakú tésztadarab.)

Ha meg nem szedeti ki a fültágítót, akkor öregkorára felléphet a cirkuszban, ahogy a füllyukán oroszlánok ugrálnak át.

2013. febr. 9. 10:54
 13/88 anonim ***** válasza:
52%

Kedves kérdező. Te a nagykorú gyerkedet zsarolod, és megszabod neki, hogy mit tegyen, vagy hogyan vejezze ki önmagát. Olyan ez, mintha azt mondanád neki "édes fiam mai naptól kezdve nem hordhatsz zöld pólót, mert nem engedem!" Érzed milyen galád dolog ez? Ha neki akarnál jót, akkor az egyéni igényeit, az ő akaratát vennéd figyelembe. Nem azon agonizálnál, hogy hogyan néz ki, mint valami karácsonyfa.

Javaslom, hogy ahelyett, hogy a nagykorú fiadat gátolnád abban, amit szeretne, inkább olvasgass az interneten a fültágítóról, a fültágító művvészetéről, a fültágító történelméről. Kultúrálódj. És értsd meg a fiad.

"Nem érti, hogy neki akarok jót?" Kérdező, bevallom, én sem értem. Ilyeneket drogozástól való eltiltáskor szoktak mondani.

Szóval ha szereted a fiad, akkor próbáld megérteni, és elfogadni Őt.

2013. febr. 9. 10:54
 14/88 anonim ***** válasza:
28%
Mar van tetkoja,piercingje is.Ez csak hab..tortara...Hamarabb kellett.volna cselekedni...:(
2013. febr. 9. 10:57
 15/88 anonim ***** válasza:
55%
De nem, nem így van. nem fogadom el. Én vagyok a szülő. Az meg egy értelmetlen ostobaság, hogy a gyerek élete az ő élete, azt csinál, amit akar... meg az ő teste, azt tesz, ami neki tetszik. Ez csak szülői nemtörődömség. Ha így lenne, minden gyerek elvadultan csavarogna iskola helyett szerte a világban kiskora óta. A szülő azért van, hogy a társadalom számára elfogadhatóvá tegye a gyerekét. Ha nem tudja azzá tenni, a társadalom nem fogadja be, és esélytelen lesz az életben. Dacos hülye lázadó, aki kikopik az emberek közül. Ez nem szabadságjog, az csak a szülői lustaság egyik magyarázkodó filozófiája.
2013. febr. 9. 10:58
 16/88 A kérdező kommentje:
10.Ugye tisztába vagy vele,hogy a szeretetnek és a fültágítónak nincs köze egymáshoz! Szeretem,hát persze,de az nem jelenti azt,hogy minden ökörségre fejet kellene bólintanom! Ha nem szeretném,akkor magyarul letojnám ,hogy mit csinál.Én is voltam fiatal,de bohócot nem csináltam magamból,a testemet nem csúfítottam el,szadista módon,mint azért nagyon sok fiatal sem most,ebben az elferdült világban.
 17/88 anonim ***** válasza:
100%

#12 vagyok, még valami:

Könnyű azt mondani egy anyának, hogy 18 éves a fiad, az ő teste, ne szülj bele. De egy 18 fiú még csak jogilag felnőtt. És egy anyának szörnyű lehet végignézni, hogy hülyeséget csinál a fia. Igen, majd a fia fogja megbánni, de az is fájni fog az anyjának, ha látja a fiát bánkódni.

Onnan lesz valaki igazán felnőtt, hogy nem veri a mellét, hogy már nagykorú, és senki sem szólhat bele az életébe, hanem belátja, hogy az idősebbek tapasztaltabbak, és mer hallgatni rájuk, és tanácsot kérni. Nem kötelező megfogadni, de meghallgatni tanácsos.

18/88 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező, hagyd ezt a fórumot, mert szombaton otthon vannak a tinik, és osztják az észt. Otthon kuss a nevük, és itt élik ki, hogy beszólhatnak a szüleik generációjának névtelenül.

Nyilván te vagy a gonosz most, a fiad meg az áldozat. Ne idegesítsd magad a sok taknyos miatt.

2013. febr. 9. 11:00
 19/88 anonim ***** válasza:
24%

Akkor szabályozd a fiadat, mert ahogy kinéz meg ahogy ki fog nézni az aztán a legfontosabb a világon! :D Biztosan egy lány sem FOGADNÁ EL őt így, és élete végéig magányos lesz.

Még mindig javaslom a kultúrálódást.

Egxébként én se hordok, nem is hordanék fültágítót. De ha bárkinek aki fontos nekem ez lenne a vágya, akkor felőlem csinálja, ha ez esik jól neki.

Ehhez képest, ha valaki aki fontosnekem, s látom, hogy a lelkét károsítja, és milyen önmérgező módon él legszívevesebben felképelném az illetőt. Számomra ez jelenti az éles helyzetet, amit meg kell torolni.

Én a kapcsolataimban semmi mást nem tartok szem előtt, csak a másik ember boldogságát.

2013. febr. 9. 11:07
 20/88 anonim ***** válasza:

De egy anya nem mond olyat, ha a gyerekéről van szó, hogy "felőlem csinálja..."

2013. febr. 9. 11:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!