Ikrek-abortusz?

Figyelt kérdés
Van köztetek, aki az ikreit nem tartotta meg? Miért? Mi róla a vélemények?
2012. jún. 4. 08:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/73 anonim ***** válasza:

Ismerosom 16 evesen vallalt be gyereket...

Mi parommal mit meg nem adnank ha ikreink lennenek

Es nincsenek.tul fenyes korulmenyeink, panel haz 2 szobaval, folytonis munka.. De ha belegondolok Soha nem vetetnem el a sajat gyerekemet ( plane 2-t) barmily helyzet lenne. Olvasd el a Megnem szuletett naplojat.

2015. jún. 17. 08:51
 72/73 A kérdező kommentje:
Hú, de régi kérdés... El is felejtettem, amíg valaki privátban érdeklődött, hogy mi a helyzet. Hát a lányok, akik egyébként egypetéjűek, Mikulás ajándékként villámgyorsan, mindennel együtt 45 perc alatt megszülettek. Este 5-45-kor még semmi sem volt,itthon olvasgattam, 6-30-ra mind a kettő meglett, természetes úton, 2 kilóval. Már 2 és fél évesek. :) Nagy lelki teher volt annak idején az egész, ezt csak az érti, akinek volt része egy nem tervezett terhességben. Teljesen más lelkiállapot. Nem várod, nem örülsz, ezek az érzések nem mennek parancsszóra. A lelkem mélyén éreztem végig az elején, hogy nem vinne rá a lélek az abortuszra, de olyan lelki állapotban voltam, rengeteget sírtam, hogy nem láttam más kiutat. Aztán amikor hozzászoktam a gondolathoz, elkezdtem nekik örülni. Ezúton is köszönöm a tényleg segítő, emberséges válaszokat, akár melyik álláspontról is van szó, de az erőszakos abortusz ellenzés, a gyilkosozás hatástalan volt, mert attól nem változik a tanácskérő álláspontja, ellenben a kedves, bátorító válaszok, mindegy melyik oldalról támogatást jelentettek. (ja, és a 4 gyerek mellett megszereztem a 2. diplomámat :))
2015. jún. 21. 12:24
 73/73 anonim ***** válasza:
Gratulálok kérdező! :)
2015. jún. 22. 10:07
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!