Ikrek-abortusz?
Jaj ezt a sok álszenteskedőt. Akik annyira ellenzik az abortuszt, ti majd kifizetitek a rezsijét a kérdezőnek? Álljátok a gyógyszereket ha a gyerekek megbetegednek? Vesztek nekik ruhákat? Nem hinném...
A 3. válaszolónak meg üzenném, hogy nagyon primitív lehetett az a nőgyógyász nulla empátiával megáldva! Hihetetlen milyen emberek vannak...
A kommenteid alapján úgy érzem,te már eldöntötted,hogy mit fogsz csinálni.
Dönts úgy,hogy nehogy megbánd!
3 gyerekes anyuka
32-esnek (csak neki, nem a kérdezőnek!):
nemálszent az, aki igyekszik a számára egyedüli megoldást megmutatni a kérdezőnek, akár a saját sorsán keresztül bemutatva! Az álszent a magadfajta, aki ilyenkor azonnal az abortuszt javasolja, majd éli tovább az életét. Nem neked fog fájni utána a lelked, te csak adtál egy számodra hasznos tanácsot.
Az ember mindent túlél. És a férje is mellette áll. Kell ennél több? Amúgy meg nem is biztos, hogy az ikrek megmaradnak. Én elvetéltem az egyiket.
Nem hiszem, hogy érted az álszent jelentését. Szöveget értelmezni sem tudsz sajnos.
Nem vagyok abortusz-rajongó, de van, hogy ez a kisebbik rossz. Nem veszélyeztetném a már életben lévő, megszületett gyermekemet és a családomat, azzal, hogy felelőtlen döntést hozok. Azok az ikrek nem kérték az életet, nem is lenne szívem úgy világra hozni őket, hogy tudom, hogy "nem kívánatosak".
Akik most azzal jönnek, hogy akkor ölje meg a már megszületett gyerekeit, az nem érdekel, mert nagyon primitív érv. Egy néhány hetes embrió elvétele nem ugyanaz, mint meggyilkolni egy már teljesen kifejlődött és megszületett embert. Aki ezt állítja, nincs tisztában bizonyos dolgokkal.
Azt mondom kérdező, tedd azt amit helyesnek látsz, és ne az itt elhangzottak alapján dönts, mi nem tudjuk mit bír ki a családod meg a pénztárcátok. Mert hát az igaz, hogy mindent túl lehet élni, de akik ezt mondják nyilván nem kerültek még utcára 4 gyerekkel, vagy nem bomlott szét a családjuk, nem kellett végignézniük ahogy a gyermekeik éheznek. Remélem nálatok nem ilyen súlyos a helyzet, de sajnos én már láttam ilyet.
hát én tuti nem kérnék egy ilyen primitív személyeskedő "jótanácsából".
itt le lett irva pár sors, ahol így indult a baba/babák élete, és inkább az ő véleményük a mérvadó, nem az olyané, aki már hallott valahol valamikor a szomszéd ángyától egy tragédiát.
és a gyerek az gyerek. embrióként is.
Drágáim!
Vita helyett olvassatok a sorok között!
Ha jól értem itt nem is inkább az anyagi rész a legnagyobb probléma, hanem a lelki dolgok. Ugye kedves kérdező?
Egyszerűen nem tudnál lelkileg (rossz szó, de) "elviselni" egy gyereket. Főleg kettőt.
Megértelek. Láttam már olyan gyereket megszületni, akit valójában nem akartak, ilyen-olyan hatások miatt megtartották. De ahogyan nevelték...
Ilyenkor az anya a gyerekre zúdítja a benne dúló érzelmeket, ami elég nagy lelki sérülést okoz a gyereknek.
Mi jobb? Egy abortusz? Vagy 1 ill. 2 gyerek, akiket lehet, hogy az anya nem tud majd szíve minden szeretetével nevelni?
Kedves Kérdező! Beszélj a családtagjaiddal! Sokat segíthetnek. De a döntést Neked kell meghoznod!
(az abortuszról meg lehet vitatkozni, amíg világ a világ. Lehet, hogy 1-2 jó tanács jobban esne ilyen helyzetekben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!