Nekem nem volt sosem abortuszom hálistennek, de a barátnőmnek igen, Ő mesélt róla.
Elvileg reggel, délelött kapsz időpontot, bemész, felhelyeznek valami tágítót- barátnőm azt mondta iszonyatosan fáj (mivel természetellenesen gyorsan tágít ki, ez olyan mint amikor szüléskor tágulnál, csak ugye itt eröltetik), elaltatnak,megcsinálják a műtétet (ezt konkrétabban nem tudom h zajlik), barátnőm még 3 órát volt bent utána és jöhetett haza, aztán azt hiszem 3 hét múlva kísértem kontrollra.
2012. máj. 28. 14:30
2/62 anonim válasza:
Elintézed a dokit, ultrahangot, majd a papírokkal bemész a családsegítőbe, ott kapsz egy csekket. Befizeted, 3 nap múlva vissza. Ha minden papír meg van akkor telefonálsz a kórházba, kapsz egy időpontot. Ha van belgyógy papírod, akkor altatnak, ha nincs érzéstelenítenek. Bemész megvizsgálnak, ha még nem szültél felteszik a tágítót (fáj) és hagynak. Éjszakára bent kell maradni, majd másnap reggel éhgyomorra megműtenek. Az egész 20 perc, utána 2 óráig nem mozoghatsz, nem ehetsz ihatsz.Ha letelt megnézik a vérzésed, ha minden rendben kortyolhatsz, pihensz. Majd du. engednek el ha nincs semmi bajod.
2012. máj. 28. 15:13
3/62 anonim válasza:
Nálunk úgy van, hogy a papírok elintézése után be kell jelentkezni az osztályra. Berendezkedsz, este felhelyezik a lamináriát(kis pálca, nedvesség hatására kitágítja a máhszájat), másnap reggel műtét, ez kb 15-20 perc. Itt altatnak mindenkit. Ha elmúltál 18, akkor még aznap du mehetsz haza. Ha kiskorú vagy még, akkor csak másnap.
(A terhességem során sokat feküdtem a nőgyógyászaton, és sajnos sok ilyet láttam.)
2012. máj. 28. 17:26
4/62 A kérdező kommentje:
Hű... köszi a válaszokat.. és a magzat érez belőle valamit?
2012. máj. 28. 18:40
5/62 anonim válasza:
Hát nem tudom, de végülis megölöd! Nem? Akkor az számít, hogy érez-e belőle valamit?
2012. máj. 28. 20:42
6/62 A kérdező kommentje:
Szerintem számít... És nekem nem kell mondanod, hogy megölöm, tisztában vagyok vele és hidd el, hogy nagyon rossz érzés, csak sajnos a körülményeim nem engedik meg a gyereket. A párom külföldön van, profi sportoló, és tudjuk milyenek a sportolók... Csak saját magára gondol és hogy egy gyerek ártana a karrierjének.. Nem hiszem, hogy felvállalná, nekem pedig nincs meg hozzá az anyagi hátterem és még fősulira járok.. Ez a legésszerűbb megoldás..
2012. máj. 28. 23:42
7/62 anonim válasza:
Elmondtad a párodnak hogy babár vársz?
2012. máj. 28. 23:49
8/62 anonim válasza:
Tudod, hogy az abortusz által "megölöd a babádat", és csak az számít, hogy érez-e majd valamit? ):-(
Ha nem tudod vállalni, akkor se öld meg. Add örökbe. Annyian várnak örökbefogadásra...
Mellesleg magadat is nagy veszélyeknek teszed ki az abortusszal... Életed végéig sérült leszel lelkileg, és a testi kockázatok sem elhanyagolhatóak.
2012. máj. 29. 08:12
9/62 anonim válasza:
Érez e? Nézd, nem akarok nyers lenne, de feldarabolják, szétvágják. Szerinted akkor érez? Nem kérdezed komolyan. Most írtam róla egy tanulmányt, elég érdekes dolgok vannak benne. A párod tudta nélkül el ne vetesd, mert az akár a kapcsolat végét is jelentheti.
2012. máj. 29. 08:13
10/62 anonim válasza:
Amikor nekem volt, nemrégen, akkor azok is reggel jöttek, akik még nem szültek. 8kor feltette nekik a doki a tágítót,aztán délkörül mentek a műtőbe.Ahogy nekem volt: doki-csv-doki. Doki adott beutalót vérvételre és ekgra. Aztán vissza csv, és még az utolsó alkalmon megbeszéltünk a dokival egy időpontot, akkor reggel mentem, még megvizsgált, felküldött az osztályra, ott még papírok, aztén ágyba, és várni.11kor volt a műtét, fél3kor eljöhettem. Te nem érzel belőle semmit, altatnak, és ha nagyon izgulsz, előtte még kaphatsz nyugtatót. Abban a lelkiállapotban az sem sokat használ, csak kicsit eltompít. Nekem azért kellett, mert mikor felkerültem az osztályra, 230as vérnyomást mért a nővér, és mindjárt ő ajánlotta, nem is kellett kérnem. Nekem 2hétbe telt mindent elintézni, de ebből 1 hetet az időpont miatt kellett várni, mert csak akkorra kaptam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!