Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy zajlik egy abortusz?

Hogy zajlik egy abortusz?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy bent kell feküdni a kórházban utána megfigyelésen? Ha igen, akkor meddig? Mennyire lesz fájdalmas? Kb mikor kapok időpontot rá? stb...

Holnap megyek orvoshoz megbeszélésre, de nagyon izgulok és jó lenne, ha valaki tapasztalt el tudná nekem magyarázni, mert nem bírok várni:S

2012. máj. 28. 14:07
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 A kérdező kommentje:
Igen, voltam.. Csak az a baj, hogy nem tudom mi a tartásdíjra a törvény, hogyha ő nem magyar állampolgár.. De a kapcsolatunk 100%, hogy tönkremenne, hogyha ezt a lépést megtenném.. 0/24-ben ez jár a fejemben, hogy mi lenne, ha, de tuti nem állok még kész a babára, és legbelül tudom, hogy igaza van és mindkettőnknek jót akar.. De elszomorít, hogy át sem gondolja..
2012. máj. 30. 23:48
 22/62 Elvi86 ***** válasza:
55%

Kedves Kérdező!

Az a baj, hogy szerintem a párod fel sem méri, hogy mire bíztat téged. Szerintem a férfiak csak akkor fogják fel, hogy nekik gyerekük van, ha már a kezükben fogják. Nem tehetnek róla, hiszen nem ők azok akik érzik saját testükben a kis jövevényt. Ez így volt nálunk is, pedig mi nagyon vártuk a babánkat. Lehet, hogy megváltozna a véleménye, ha majd a kezében tarthatná!!! Téged attól féltelek, hogy akkor is meg fog változni a kapcsolatotok ha elveteted. sajnos ezt a babát már nem lehet meg nem történté tenni. Ő maga, vagy a tudata, hogy lett volna veletek lesz szerintem mindig! Az az igazság, hogy én azért elég mérges lennék a páromra, ha akkor ott tud velem lenni, amikor fogan a baby, de aztán amikor nehézség jön, azt már nem vállalja...

ja és igen, akkor is kell tartásdíjat fizetnie, ha külföldi, nálunk van ilyen az ismeretségi körben! Hát hajrá, én nagyon szurkolok annak a kis lurkónak...biztos olyan sportos lenne mint a szülei :)

2012. máj. 31. 10:47
 23/62 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, tartásdíjra simán kötelezhető. Viszont én - férfiként - biztos nem a szeretet jeleként élném meg, ha a párom berak a saját értékrendjében egy embrió mögé, és akaratom ellenére szülővé akarna tenni... szóval azért annyira ne csodálkozz, ha ezt rosszul reagálja le... De nyilván a te döntésed, hisz biológiailag a te testedben van az embrió.
2012. máj. 31. 11:06
 24/62 Orsi_ ***** válasza:

szia Kedves Kerdezö

nagyon gondold meg, hogy mit teszel, kivanok sok eröt a döntéshez!

2012. máj. 31. 19:01
 25/62 anonim ***** válasza:
55%

Azért a nők is legyenek képesek logikusan gondolkodni...

Bocs, de nem tarthatja fontosabbnak az ember az ÉLETKÖRÜLMÉNYEKET (jólétet, a párkapcsolatot stb.) magánál az ÉLETNÉL.

Ha azt mondaná a "párod", hogy elhagy Téged, ha nem ölöd meg az anyádat, mit tennél?

Ha karriered a családod életébe kerülne, mit tennél?

2012. máj. 31. 21:36
 26/62 anonim válasza:
55%

Kedves kérdező!

Én 2 hete szültem, szintén nagyon fiatalon, kérlek, olvasd végig, hadd próbáljalak meggyőzni.

1. Ilyen korban a szervezetünk rendkívül hamar regenerálódik, már a szülés után néhány órával teljesen jól voltam , sétáltam a kórház udvarán(csak a gátsebemet éreztem). Ez nekem is meglepetés volt, mert sokkal rosszabbra számítottam. Lehet, hogy szerencsém van, de én 2 hét után teljesen a régi vagyok. Szóval szerintem nem lesz gond a tánccal.

2. A nagyszülők és az apukák hozzáállása teljesen megváltozik, amikor meglátják a gyereküket/unokájukat. Érdekes, hogy mennyire tudják imádni azt a babát, akit néhány hónappal korábban meg akartak ölni. Biztos, hogy segíteni fognak, aki anyagilag nem tud, az majd másképp. És számíthatsz a körülötted élők jóindulatára is. Nekem pl. a minap egy olyan utcabéli anyuka nyomott a kezembe egy nagy zsák babaruhát, akivel csak köszönő viszonyban vagyunk.

3. Óriási örömtől fosztod meg magadat, el sem tudom mondani, mennyire jó érzés anyukának lenni,és helyette olyan lelki sebet szerzel, ami kiheveréséhez nem elég egy élet.

Én nem ítélkezem, csak gondold át még 1x!

2012. máj. 31. 23:06
 27/62 A kérdező kommentje:
Hűha.. Kedves férfi válaszoló erre igazán nem tudok mit mondani... Nem kötelezem, hogy szülő legyen, megyek abortuszra, de ha más helyzetben lennék, mondjuk már végeztem volna a sulival, lenne pénzem és saját lakásom lenne, nem pedig az övében élnék (ami céges).. Akkor biztos megtartanám és nem érdekelne a véleménye.. Úgyis megszeretné a gyereket, ahogy megszületne:) A félvér gyerekek amúgy is a gyönyörűek:) De erre most próbálok úgy gondolni, mintha meg sem történt volna.. Majd talán egyszer..
2012. jún. 1. 14:16
 28/62 anonim ***** válasza:
Hát nehéz döntés tudom nagyon jól. Én nagyon nem akartam a 2. gyereket , nem is volt tervezve-védekeztünk... Viszont akár hányszor megnézek egy olyan videót sz szerint rosszul leszek. Képtelen vagyok végig csinálni :( Szörnyen nehéz.. Mondjuk mi rendezett körülmények között , mondhatni jól élünk, de rossz az ha az ember nem akarja aztán mégis jön..
2012. jún. 1. 19:49
 29/62 anonim ***** válasza:
29%

Gondolom, nem hiszel Istenben. És az most gyermeked életébe kerül.

Ha jól sejtem, a hitetlenek magzatgyilkosságai pár évtized alatt annyi életet pusztítottak el, mint amennyit a háborúk több ezer év alatt...

2012. jún. 1. 20:39
 30/62 anonim ***** válasza:
58%

Hogy zajlik az abortusz?

Hát, egyszerű... általában darabokra tépik a gyermeket... néha sóoldattal, vagy más méreganyaggal halálra kínozzák, hogy holtan születhessen meg... aztán hulladékanyagként kezelik, mintha szemét lenne...

2012. jún. 1. 21:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!