Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy zajlik egy abortusz?

Hogy zajlik egy abortusz?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy bent kell feküdni a kórházban utána megfigyelésen? Ha igen, akkor meddig? Mennyire lesz fájdalmas? Kb mikor kapok időpontot rá? stb...

Holnap megyek orvoshoz megbeszélésre, de nagyon izgulok és jó lenne, ha valaki tapasztalt el tudná nekem magyarázni, mert nem bírok várni:S

2012. máj. 28. 14:07
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 A kérdező kommentje:
Igen, tud róla a párom. Ő is mondta, hogy ne tartsuk meg, mert még nem vagyunk rá készen. Az örökbe adás nem jó megoldás, mert úgysem tudnék akkor már megválni a babától, ha 9 hónapot bennem töltött. Mindenképp abortusz lesz, erről már senki nem tud lebeszélni. A saját karrieremnek sem tenne jót, táncolok és fősulira járok. A táncnak búcsút mondhatnék.. És nekem az az életem.
2012. máj. 29. 12:06
 12/62 anonim ***** válasza:
58%

"a szeretet az mondja:feláldozom magam,hogy neki jobb legyen,

az abortusz azt mondja:feláldozom őt,hogy nekem jobb legyen..."

A tánc az életed egy ártatlan gyermek halála árán is??...

Amúgy mivel nem bírsz várni??

2012. máj. 29. 13:50
 13/62 anonim ***** válasza:
52%

Kedves kérdező!

Nem, az embrió nem érez fájdalmat, emberi magzat fájdalomérzete a 17.-24. terhességi hét környékén jelenik meg a különböző TUDOMÁNYOS dolgozatok szerint.

Pl: [link]

2012. máj. 29. 14:27
 14/62 Elvi86 ***** válasza:
61%

Kedves kérdező!

Ha tudod, hogy megölöd, akkor ne tedd!!! Szerintem ugyanolyan rossz az elválás akkor is ha csak pár hetet töltött benned és ha 9 hónapot! És ha örökbe adod, akkor megadod neki az esélyt arra, hogy éljen és boldog legyen. lehet, hogy neki is a tánc lesz az élete :)

Nálunk a rokonságban van egy pár akik meddők és most fogadták örökbe a második babát és nagyon boldogok, nagyon vigyáznak rájuk, szeretik őket. A Te babád is megérdemli hogy éljen!! Ha pedig mégis megtartod, akkor én szívesen vállalom, hogy adok neked egy csomó babacuccot, mert nekem most 4 hónapos a fiam. Mire a Te babád megszületik mi már egy csomó mindent kinövünk :) Lányka ruhákat is tudok szerezni :)

ja és én is most folytatom a tanulmányaimat a baba mellett, szerintem neked is menne, max kihagysz egy fél évet. megváltozik az életed az tuti, de szerintem akár a táncot is lehet folytatni...bár ehhez nem értek. Mi akadálya lenne?

2012. máj. 29. 14:40
 15/62 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy próbáltok segíteni, de sajnos a párom nélkül nem menne.. Nekem nincs meg az anyagi hátterem és ő biztosan nem vállalná fel a gyereket. Skype-on tudunk csak beszélni, élőben nem is tudunk a nyár végéig, de akárhányszor felhozom a témát, hogy mi lenne ha megtartanánk, kiabál velem és kinyomja.. Nem vagyunk rá készen, én sem és ő sem.. Örökbe adni sem engedi és valamilyen szinten igaza is van.. Azért köszönöm a segítségeteket.
2012. máj. 29. 18:49
 16/62 anonim ***** válasza:
45%

Kedves Kérdező!

Az előző kommentedre válaszolnék, hidd el, az, hogy van egy gyerekd, nem jelenti azt, hogy a korábbi életed teljesen megszűnik létezni. Szépen fokozatosan vissza tudsz térni a tánchoz, s ezzel csak jó példát mutatsz majd a gyerekednek is. Ne felejtsd el, hogy ez a baba már Él, igazából nem lenne szabad kioltani az Életét... hamis az a kép, miszerint mi dönthetünk el mindent, Ő is teljes értékű ember, csak éppen a lehető legvédtelenebb... Gondold át mégegyszer! Számomra kicsit ijesztő, ahogy a párod viselkedik, miért nem hallgatja meg, ami Neked fontos? Ez később is így lesz? Sok erőt!

2012. máj. 29. 22:56
 17/62 anonim ***** válasza:
55%

Nem adod örökbe, mert nem tudnál megválni tőle, de azzal, hogy megöleted, ugyanúgy megválsz tőle. Örökbeadásnál legalább tudnád, hogy valahol jó helye van, nyílt örökbefogadásnál szinte pár naposan a végleges otthonába kerülne. Kaphatnál róla fényképeket, információt. Így meg mi marad? A tudat, hogy a kórházi hulladék részét képezi a babád "maradéka".

(Csak úgy megemlíteném, hogy 19 évesen, elsőéves főiskolai hallgatóként, egyedülálló nőként szültem, a szüleim segítségével neveltem a lányomat, amíg férjhez nem mentem 24 évesen, a férjemtől még nincs baba.)

2012. máj. 30. 10:57
 18/62 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, kérdező, ha most így áll a témához, később sem biztos, hogy nagy jövője lesz a kapcsolatotoknak:-( Nem ismerem, de amiket írtál róla, abból mind az jön le, hogy baromi önző (ha tévedek, bocs!!!!). Szóval mondjuk most e téren dirigál neked, hogy vetessétek el, sőt örökbe sem adhatod. Hogy is van ez? Végül is te dönthetsz? Igen, dönthetsz az abortusz mellett is, mert van döntési jogod, de érted, mire akarok kilyukadni: neked is van beleszólásod!! Ha most így elfogadod, hogy dirigál, szerinted mi lesz később? Ha a kettőtök karrierjében lesz egy kis ütközés, ugye sejted, kinek kell majd lemondania a magáéról?... Gondolom, nem akarsz majd otthonülő feleség lenni akár egy luxusvillában sem?...

Bocsánat, ha félreértettelek, csak gondolatébresztő akartam lenni, és ha rosszul olvastam a soraidban, ne haragudj.

2012. máj. 30. 13:16
 19/62 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy önző dolog tőle és tőlem is, de sajnos nélküle tényleg nem tudnám megtartani. Addig nem is volt baj a kapcsolatunkban, amíg nem estem teherbe.. Egész nap azon jár az agyam, hogy miért viselkedik így, és miért nem hallgat meg.. Arra nem is hajlandó válaszolni, hogy mi lenne, ha megtartanám.. Szerintem biztosan nem támogatna.. A szüleim meg semmiféleképpen nem tudnának támogatni még akkor sem, ha akarnának, mert nem állnak úgy anyagilag.. Muszáj elvetetnem, majd egyszer szülök, ha úgy érezzük mindketten, hogy itt az ideje.. A barátomról csak annyit, hogy sportoló és sajnos ők ilyenek (tisztelet a kivételnek), de én tudtam ezt amikor belevágtam, el is fogadtam, hogy önző.. De szeret engem és én is őt..
2012. máj. 30. 14:38
 20/62 anonim ***** válasza:

Értem. Sajnos a kapcsolatok 75%-a ilyenkor tönkremegy:-( Támogatnia egyébként muszáj lenne, tartásdíj meg ilyenek, ha mégis meggondolod magad, nézz utána.

A dokinál már voltál?

2012. máj. 30. 20:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!