Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy zajlik egy abortusz?

Hogy zajlik egy abortusz?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy bent kell feküdni a kórházban utána megfigyelésen? Ha igen, akkor meddig? Mennyire lesz fájdalmas? Kb mikor kapok időpontot rá? stb...

Holnap megyek orvoshoz megbeszélésre, de nagyon izgulok és jó lenne, ha valaki tapasztalt el tudná nekem magyarázni, mert nem bírok várni:S

2012. máj. 28. 14:07
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:

Ez a legszemléletesebb:

[link]

Ne dugd homokba a fejed! Ilyesmire készülsz... :-(

2012. jún. 4. 18:43
 52/62 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy mire készülök, de sajnos ezt most muszáj megtennem a saját érdekünkben. Nagyon jól tudom, hogy önzőség, de egyikünk sem azért fáradozott ennyit az életünkben, a karrierünkön, hogy most hirtelen minden megváltozzon. Majd idővel lesz kisbabánk, de előtte összeházasodunk és ha érezzük, hogy itt az idő és készen állunk rá, akkor lesz baba. Még nagyon fiatalok vagyunk, néha saját magunkra nem tudunk vigyázni, egy másik ember életéért meg nem tudjuk vállalni a felelősséget MÉG.

Ez sajnos most így jött ki, én is sajnálom, de valahogy megpróbálok ezen túl lenni és továbblépni... Köszönöm azoknak, akik nem tapostak még mélyebbre, mint amilyen szinten most vagyok..

2012. jún. 4. 23:53
 53/62 anonim ***** válasza:
36%

VAN MÁS MEGOLDÁS!

Nem lehet egy hibát egy nagyobb hibával jóvátenni.

Kelj fel, és vállald tetteidnek a következményét: egy kis áldozatvállalás, vezeklés megmenthet a kétségbeeséstől.

2012. jún. 5. 09:55
 54/62 anonim ***** válasza:
64%

Éppen attól akarlak megmenteni, hogy teljesen lehúzzon a mocsár!!!

Egyetlen mentség az abortuszra, hogy hazudik a társadalom, amikor el akarja hitetni az anyákkal, hogy az még nem ember, csak egy kis szövetcsomó, egy kis élősködő "ebihal".

Ha elítéled, amit teszel, mégis megteszed, azzal saját magadat ítéled el. Nem Isten fog elítélni, pláne nem egy "vallási fanatikus". Elítélnek maguk a tettek, amiket teszel.

Ismét mondom: ez nem szükségszerű. Csak rajtad múlik. Választ az életet! Válaszd a szeretetet, válaszd a boldogságot, válaszd az üdvösséget!!!

2012. jún. 5. 11:12
 55/62 anonim ***** válasza:
36%
Hülye felelőtlen nőszemély! Rózsaszín világban élsz,ha azt gondolod majd végzel a sulival,marha nagy karriered lesz és akkor minimum lesz lakásod.Arra várhatsz ebben az országban,ebben a helyzetben!Ha mindenki erre várna,senkinek nem lenne családja! És igenis önző vagy!Még valami:miért vagy abban olyan biztos hogy lehet még babád?!De tudod mit,ha már úgyis eldöntötted a gyereked sorsát,akkor kívánom hogy táncikálj nagyon sokat,és vigyázz a kis alakodra!
2012. jún. 6. 21:42
 56/62 anonim ***** válasza:
64%

Lehet hogy lesz másik babád, de sajnos ez nem ilyen egyszerű. Nem egy tárgyról van szó, vagy nem is egy ételről, hogy most nem kívánom, de majd később, ha kell, akkor lesz.

Egy életről van szó, egy ártatlan ember életéről. És biztos lesz másik babád, de ennek a gyereknek már nem adod vissza az életét.

A párod miatt sajnállak. Ilyen önző, agresszív embernek én sem szívesen szülnék. Igaz, én össze se jöttem volna vele. De megértem hogy a jómód és a céges lakás nagy úr. Ha ezek miatt képes vagy őt elviselni, akkor megértem hogy ezek megérnek annyit neked, hogy egy ártatlan magzatot megölj miatta.

Az hogy vega vagy, tényleg elég morbid úgy, ahogy az egyik válaszoló is írta. A fogyasztásra szánt állatok leölését sajnálod, de a saját gyerekedet önszántadból megöleted?

Ami még elég furcsa szemlélet, az a szegénység, meg a fagyi, meg az élet kérdése. Mi nagyon szegények vagyunk, mindig is azok voltunk. Nem mondom, hogy nem volt semmim, mert anyu mindent megtett, hogy a maximumot nyújtsa, ami csak telik tőle. Volt hogy hó végén csak kenyeret ettünk, vagy főtt krumplit. De soha, egyetlen percig nem gondoltam azt, hogy jobb lett volna ha meg sem születek. És nem tudok a szüleimnek elég hálás lenni, hogy nagymamáék lakásában, a kisszobában éldegélve mégis úgy döntöttek, hogy van hely számomra az életükben. Mert lehet hogy azok a gyerekek, akikről meséltél, most szegények. Lehet jövőre már sok pénzük lesz valami miatt. Lehet felnőtt korukban érnek el valamit. Nekik még lehet jobb, és biztos lesz is (már ha ők egyáltalán rosszul élik meg azt, amit te rossznak ítélsz). Ha nem kapsz esélyt az életre, akkor soha nem lesz jobb! Fordítva is igaz. Gazdag család is szegényedhet el, a gyereket attól nem lehet visszaadni.

Egyébként utánaolvastam hogy történik. Neked fájni fog, testileg is, lelkileg is.

Hogy a babának fog-e fájni, nem tudom. Nem tudom érez-e valamit már, de darabokra fogják vágni, kikaparják vagy kiszippantják belőled a testrészeit. Aztán fekete szemeteszsákba teszik és elszállítják a többi kórházi szeméttel együtt. Mert ahelyett, hogy a te édes kisbabád lenne, a büszkeséged, majd támaszod, műtéti hulladék lesz csupán.

2012. jún. 6. 21:50
 57/62 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy már megtörtént. Írta, hogy keddre van időpontja...:-(((
2012. jún. 7. 02:58
 58/62 anonim ***** válasza:

Az 56-os válaszoló nagyon jól leírt mindent, mintha az én számból vette volna ki a szót. Mi is szegények voltunk, nyomorogtunk, de adódott alkalom és iskolás koromban már saját szobám volt, több, mint 20 négyzetméter, csak az enyém! Előfizethettem magazinra, elmehettünk üdülni. Nem lettünk gazdagok, de sokkal jobban éltünk, mint előtte. Most pedig átlagos anyagi háttérrel, két és félszobás lakásban 4 gyereket nevelünk a férjemmel, aki bár elég sokat dolgozik még itthon is, de hétvégén együtt a család és olyankor vagyunk a legboldogabbak, hogy igent mondtunk a legkisebbre is.

Sajnálom, hogy ilyen döntést hoztál és a pillanatnyi jólét és kényelem miatt ezt az utat választottad. Ha nem is most, de talán később nehezebb lesz.

2012. jún. 7. 12:30
 59/62 anonim ***** válasza:

Kedves Előző, és akire hivatkoztál! Szóval azt a fontos különbséget hagyjátok ki, hogy ti AKARTATOK gyereket a PÁROTOKKAL EGYÜTT, ez volt a szándékotok.

Ilyenkor egy terhesség nyilván erőt ad, célt ad, megsokszorozza az energiát. Ez idáig tiszta.

Arról viszon nem divat beszélni - pedig létező dolog - hogy a nem kivánt terhesség sokszor ennek az ellenkezőjeként működik, a cél megszüntét hordozza, elveszi a még létező energiákat is, értelmetlenné és kilátástalanná teszi azt is, amit az ember addig motiváló célként élt meg, és az ember eljuthat odáig is, hogy depressziós lesz, felkelni sem lesz kedve, mert "most már minek, ha úgyse az történik, amit szeretnék".

2012. jún. 7. 12:41
 60/62 A kérdező kommentje:
Igen, már megtörtént és nem tudom visszavonni, nem is szeretném. Rossz érzés, de nem bántam meg, mert velünk nem lett volna jó élete! Mi még túlságosan felelőtlenek vagyunk. A barátom mellesleg nagyon jól keres (1,5 millió/hó) csak amint mondtam, nem támogatná a gyermeknevelés, mert nem állunk rá készen és igaza van! Majd amikor készen állunk és mindketten akarjuk akkor lesz baba, lakás stb. És nem Magyarországra tervezzük az életünket, mert tudom, hogy nekem itt nincs jövőm, és ha a barátom kiöregedik a sportból, neki sem lesz.
2012. jún. 7. 21:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!