Hogy zajlik az abortusz? Mennyibe kerül? Mi kell hozzá?
30 ezer körül van.
Menete: Nődoki ad egy papírt,a mivel a családsegítőhöz kell menni, ott talán 2-3 alkalommal meg kell jelenni, elbeszélgetnek veled arról, h miért nem szeretnéd, nincs-e más megoldás stb, ha nem gondolod meg magad vissza kell menni egy papírral a nődokihoz, aki kijelöli neked az időpontot, majd elvégzi.
Mindenképpen el akarjátok vetetni?
Nem tudom mennyi idős vagy, ha már nagykorú, akkor a család védelmisekhez kell menned, ott megbeszélitek a dolgokat, egyszer még vissza kell menni, aztán csekk 30.000,.ft, és időpont.
Felraknak egy tágítót, nem túl kellemes, aztán pár óra múlva altatásban műtenek.
ennyi..:(
Ha kiskorú vagy, akkor szülő kell hozzá..
25 hkm
:(
Nem vagyok abortusz párt, azt tudnod kell, de azt is h nem fogok litániát írni neked.
Csak egyet javaslok: tényleg csak akkor vetesd el, ha a falatot kell kihúzni a szádból, h ő éhen ne haljon. Nem bántásként írom, nem kemény akarok lenni, nem vagyok ott, nem tudom ki vagy, milyenek a körülmények stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!