Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy zajlik egy abortusz?

Hogy zajlik egy abortusz?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy bent kell feküdni a kórházban utána megfigyelésen? Ha igen, akkor meddig? Mennyire lesz fájdalmas? Kb mikor kapok időpontot rá? stb...

Holnap megyek orvoshoz megbeszélésre, de nagyon izgulok és jó lenne, ha valaki tapasztalt el tudná nekem magyarázni, mert nem bírok várni:S

2012. máj. 28. 14:07
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 A kérdező kommentje:
Nem hiszek Istenben, úgyhogy az ilyen szövegektől a falra mászok, ne haragudj.. Nem fogom megváltoztatni a véleményem, mert még mindig jobb, ha meg sem születik, minthogy rossz körülmények között éljen. Van egy-két ismerősöm, akiknek ételre alig telik és ott a gyerek.. Szegény kislány fagyit egy évben egyszer lát.. Az alapvető élelmiszereket alig kapja meg.. Gyümölcsöt sem tudna enni, ha a szüleim a kertből nem adnának neki.. Akkor ez élet?
2012. jún. 2. 00:05
 32/62 anonim ***** válasza:
38%

Itt mutatkozik meg, mennyire embertelen és irreális a hitetlenek életfelfogása: nem akarod, hogy nélkülözze a fagyit, a gazdagságot, ezért megfosztod magától az élettől...

Elnyomod lelkiismereted szavát (az élet, az igazság, a szeretet szavát), hogy pillanatnyi önző vágyaidat kövesd? Olyan ez, mint az alkoholizmus meg a kábítószerélvezet.

Bűneid következménye, hogy ilyen nehéz helyzetbe kerültél... a házasélet kiüresítése, gátlástalan élvezkedéssé alacsonyítása most saját gyermeked gyilkosává tett...

Isten szeret Téged, és meg akar ajándékozni az Élettel.

Térj meg, és megérted, mit jelent élni!

2012. jún. 2. 05:29
 33/62 anonim ***** válasza:
75%

Vallás ide vagy oda, tényleg érdekes megközelítés, hogy a jólét valamilyen szintű hiánya már elég az abortuszhoz.

Mi is tök szegények voltunk, a fagyit én is úgy könyörögtem ki, és ünnep számba ment, ha volt otthon valami déli gyümölcs. És akkor...?

Élek. Boldog vagyok.

2012. jún. 2. 07:45
 34/62 A kérdező kommentje:
Most már meg is akarnak téríteni.. Aranyos.. :) Ezért tart itt ez az ország, mert sokan a semmibe szülnek, utána pedig megy a sírás, hogy nincs munkám, miből tartom el a gyerekem stb.. Én nem akarok ebben részt venni, sajnálom ha ez vaakinek nem tetszik, de ez az én döntésem és egy egyszerű kérdést tettem fel. Nem azt kérdeztem, hogy helyes-e elvetetni vagy nem.. Azért köszönöm azoknak, akik nem támadtak és segíteni próbáltak.. Jó tudni, hogy még vannak normális emberek is a viágon, köszi.. :)
2012. jún. 2. 14:33
 35/62 anonim ***** válasza:
59%

"Ez az én döntésem..."

Érdekes eufemizmus... előbb-utóbb az értelmező szótárakba is bekerül:

'választás' = 'terhességmegszakítás; olyan törvényes orvosi beavatkozás, amely által az érintett személy hozzájárulásával (az életkörülmények nehézségeire hivatkozva) meggyilkolják egy gyermekvállalásra éretlen anya magzatát'

Hitler is "szabadon válaszotta", hogy kiirt bizonyos embereket. Az Ő döntése volt. Nem is tudom, miért akar bárki bármit a szemére hányni... Csak népe és nemzete (no meg a saját) jóléte és felemelkedése vezette nemes döntésében.

2012. jún. 2. 15:46
 36/62 anonim ***** válasza:
66%

Dönthetsz úgy, hogy ne legyél anya - amíg nem vagy anya. Most már anya vagy, hiszen felelőtlenül döntöttél a szexuális életben.

A MOSTANI VÁLASZTÁSOD: GYERMEKED GYILKOSÁVÁ AKARSZ-E LENNI...

A családtervezéssel kapcsolatos választás addig lett volna a feladatod, amíg nem kell senkit megölni, hogy teljesüljön a kívánságod.

2012. jún. 2. 15:58
 37/62 A kérdező kommentje:
Nem voltam felelőtlen, szedtem a fogamzásgátlót (3 éve rendszeresen) és sajnos ez mellett történt. De nem vagyok hajlandó többet az ilyen beteges kommentekre reagálni.. De vicces, hogy Hitlerhez hasonlítanak.. :):)
2012. jún. 2. 16:15
 38/62 anonim válasza:
45%
Hát sajnos ez az egész nem vicces. A Hitlerhez való hasonlítás tényleg nagyon erős, de sajnos te is épp meg akarsz ölni egy életet (te "csak" egyet). Nem ítélkezni akarok, inkább aggódom érted, mert tudom, hogy életed végéig sem fogod elfelejteni, mindig furdalni fog a lelkiismereted. És ennek nincs köze a valláshoz, ezzel a hitetlenek is így vannak, akiket én ismerek, azok mind bánják. Láttam a kórházban is elég sok abortusz utáni lányt zokogni, és sajna ez a seb nem gyógyul be soha teljesen. Most még fel sem fogod, h milyen érzés lesz utána.
2012. jún. 2. 18:34
 39/62 anonim ***** válasza:
29%

Nem attól lesz valaki felelősségteljes egy párkapcsolatban, hogy szedi a fogamzásgátlót, meg védekezik... A fogamzásgátlás és "a biztonságos szex" hazugságainak most a Te életedben is lelepleződtek...

Azok a felelősségteljes párok, akik csak akkor élnek házaséletet, ha összeházasodtak (vagyis felkészültek a családalapításra). A hazug szex, vagyis a teljes önátadás és elköteleződés nélküli ösztönkielégítés előbb-utóbb csúnyán elbánik áldozataival.

Hitetlenséged gyümölcse az a gyilkosság, amire készülsz, és az a szenvedés, ami vele együtt jár.

2012. jún. 2. 22:31
 40/62 anonim ***** válasza:
70%

Vallásos vagyok, sőt hittantanár. Légyszi, ne keverjétek most bele a vallást, mert azzal mindenkinek csak ártotok! Írta, hogy nem vallásos, nem érdekli. Persze, én pl tudom, hogy attól még van Isten, de ha őt ez nem érdekli, ne erről az oldalról próbáljunk vele kommunikálni. Nekem ez most kb az 5. kommentem, és egyben sem hoztam elő a vallást.

Pláne, hogy az abortusz elsősorban nem vallási kérdés.

Többedszer írom, hogy sajnálom. Sajnálom azt is, hogy már döntöttél. Később majd tisztábban fogsz látni, lehet, hogy késő lesz:-( De arra kérlek, hogy akkor abortusz után merj majd segítséged kérni, ha úgy érzed, rászorulsz.

Nem szeretném, hogy tönkremenj, ezért óvtalak, óvlak az abortusztól, de látom, nem tudom megtenni. Ezért írom most ezt, hogy ha utána úgy érzed... merj megnyílni olyannak aki segít, hogy ne menjen tönkre az egész életed, ha esetleg úgy érzed, hogy ez történne.

2012. jún. 3. 11:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!