Ikrek-abortusz?

Figyelt kérdés
Van köztetek, aki az ikreit nem tartotta meg? Miért? Mi róla a vélemények?
2012. jún. 4. 08:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 anonim ***** válasza:
A 6. válaszoló vagyok.Azt írtad,itt nem írod meg,mi lett a döntésed.Esetleg privátban elárulnád?
2012. jún. 12. 15:45
 62/73 A kérdező kommentje:
Megírtam néhány embernek.
2012. jún. 13. 19:05
 63/73 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy még írok amikor már döntöttél. Vélemény: Talán ha lehet jobban megvisel lelkileg mintha "csak" egy babát vetettél volna el.

Nekem nem volt még abortuszom (és könyörgöm, hogy ne is legyen).Én igazából örökbe adnám a babám (nem, még ezt sem tettem meg). Egyik barátnőm adta örökbe és nem viselte meg annyira. A kisgyerek kb. 3 éves és egyszer elsétáltam a házuk mellett és kifejezetten jól érzi magát (kint voltak a kertben). Persze ezzel nem akarom azt mondani, hogy az örökbeadás semmi de a gyerekkel szemben nyilván szebb.

Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél... :( ... nem tudom magam teljesen beleképzelni de... szóval sajnállak Titeket.

Esetleg megírnád hogy döntöttél?

2012. jún. 13. 19:30
 64/73 anonim ***** válasza:
szia.33.válaszoló vagyok.nekem is megírnád hogy döntöttél? minden nap néztem hogy kiírod e de most láttam hogy azt írtad hogy nem fogod kiírni egyes emberek miatt.
2012. jún. 13. 20:48
 65/73 anonim ***** válasza:

Szia!Elküldenéd,hogy döntöttél?Mindenesetre,én megértelek,és tudom,neked is nagyon nehéz lehet,nyilván

nem jókedvből csinálod ezt.

2012. jún. 13. 21:10
 66/73 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozzál senkivel senki nem fog odamenni hozzád hogy itt van egy csomag pelenka meg egy doboz tápszer.Te döntésed legyen ha úgy gondolod felkészültél tartsd meg őket ha nem akkor köszönj el tőlük,hidd el majd a megfelelő időben újra bekopognak hozzád.

Légy erős

2012. jún. 14. 13:03
 67/73 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! Én az utolsó hozzászólásaidból logikázva valahogy abban reménykedem, hogy mellettük döntöttél. Én sajnos nagyon nehéz családi helyzet miatt 1,5 hete megszakíttattam 3. terhességemet és mindennél jobban bánom már. Így utólag úgy érzem semmilyen indok nem lehetett volna elegendő (kivéve egészségügyi). Tényleg elképzelhetetlen a hatása, ha utólag megbánod... :( amikor a leked egy része odaveszik a műtéttel, amikor többet nem tudsz úgy nézni a meglévő gyerekekre, hogy ne sajdulna bele iszonyatosan a szíved a nem vállalt(ak) miatt, amikor már hiteltelen, bukott anyának érzi magát az ember a gyerekek előtt is, mert képesek voltunk a testvérüket megölni, stb., stb. Végeláthatatlan a sora, hogy miket érez az ember utólag... Remélem, nem álltál, állsz be ebbe a sorba! És nagyon kívánom, hogy a mellettük döntéssel napról-napra erősödjön benned az anyai szeretet irántuk (amiben majdnem biztos vagyok, hogy így fog történni) elképzelhetetlen lesz már az élet nélkülük és hálát fogsz adni az égnek, hogy nem máshogy döntöttél. Szerintem igazából csak igy van esély igazi boldogságra, egy abortusz melletti döntés örökre megkeseríti a lelket... Drukkolok nektek! (Én is szívesen fogadnám priviben a döntéseteket...)
2012. jún. 18. 03:21
 68/73 anonim ***** válasza:
62%

Jó régi már a kérdés, így ha az abortusz mellett döntöttél, már biztos túl vagy rajta.

Elolvastam a válaszokat, őszintén megdöbbent ez a tömeges bunkóság, ami árad az emberekből. Igen, biztos vannak emberek akik szeretnének gyermeket, de nem sikerül. Sajnáljuk Őket?! És? Attól jobb lesz? Attól lesz gyerekük? Sajnálatból nem lehet megélni!!!

Én NEM vagyok abortusz ellenes, én is láttam a Néma sikoly-t, de akkor sem! Ez minden embernek a saját döntése. Mindenki egyénileg tudja, hogy mi kell neki, mit szeretne. És HA nem szeretné a gyereket NE tartsa meg!

Az ember 100x végiggondolja, hogy merjen-e a mai világba egyáltalán gyereket szülni. Nem tervezett gyereket meg 100 000x gondol végig! Amennyiben anyagi problémák vannak, tényleg végig KELL gondolni, hogy tudok-e majd enni adni annak a gyereknek?! Tudom-e ruházni................... Mert családi+GYED kb lóf@szra nem elég. Fehér ember nem szüli tonnaszám a gyerekeket, hogy "majd adnak segíííílyt" ! Amennyiben pedig lelki okok vannak: kinek jó az, ha megszülök egy, vagy két gyermeket, aztán majd nőnek mint a vadhajtás, hisz "én nem akartam".... Akkor inkább abortusz!!! Le lehet pontozni (ha egyáltalán olvassa ezt még valaki), de akkor is azt mondom!

Hozzáteszem (csak a biztos lepontozásért): másfél éve mi is terveztünk babát, sikerült is kb elsőre. De nekem ÓRIÁSI félelmem volt, hogy NEHOGY ikrek legyenek! 1000x gondoltuk végig, hogy be merjük-e vállalni a babát (első gyerek), végül a "nem lesz több a fizetésünk, nem lesz kevesebb a hitelünk" alapon belevágtunk. De HA akkor azt mondják, hogy ikrek.... Nem tartottuk volna meg. Sem anyagilag, sem lelkileg nem bírtuk volna.

No mindegy!

Kedves kérdező! Hidd el vannak ismeretlenül is emberek akik melletted állnak, s nem csak kioktatni akarnak! De a Te döntésed (volt), saját magadnak kellett megvívnod a lelkeddel ezt a csatát. Akárhogy is döntöttél, NE éld ezt meg vesztesként!!!

2012. jún. 28. 22:09
 69/73 anonim ***** válasza:

Kedves előző!

"És ha nincs igazad? Mi egyértelmű? Nem írtam semmit. Az ilyen hozzáállások után, amik itt vannak, úgy hiszem, nem fogom kiírni, mi történt, mert akkor biztos lesz egy olyan tábor, aki majd veregeti magát, hogy na, igen, ők megmondták, és úgy hiszik, hogy ez az ő hatásuk, és bunkó stílusukat, ítélkező véleményüket ezután is hangoztatják."

E válasz alapján elég valószínű, hogy megtartották a babákat! Szóval most már inkább sok örömet, erőt kívánjatok nekik! :) Én is azt kívánok! :)

2012. jún. 29. 19:17
 70/73 anonim ***** válasza:

Kedves 69!

Igazad van!

Egyszerűen csak felbosszantott ez a sok gyilkosozó barom, aki nem nem gondolja végig józan paraszti ésszel ezt a dolgot...

68 voltam

2012. jún. 30. 08:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!