Ikrek-abortusz?
Szia! Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél. A döntés csak a tiéd. Viszont csak úgy dönts, hogy minden oldalról átgondoltad és megvizsgáltad. Hány hetesek a babák? Nézd meg a neten, hogy milyenek, hogy néznek ki. Látható, hogy nem csak sejtcsomó. Ez óriási tévedés. Dobog a szívük. Aztán olvass utána, hogy történik az abortusz, milyen technikával csinálják. Nézd meg az abortusz utáni képeket a babákról. Ezeket nem reklámozzák.
Ezek sajnos a fizikai tények. És még nem beszéltünk a lelki hatásokról, abortusz utáni szindrómáról. Ennek is olvass utána. Az ember úgy van összerakva, hogy ha valamilyen döntése nem stimmel, jelez a lelkiismeret. Persze ezt el is lehet nyomni ideig-óráig. De az ember egész életében nyomot, sőt, hatsávos autópályát hagy, kihat a testvérekre, férjre, emberi kapcsolatokra.
Csak ezek ismeretében hozz döntést.
huh, de durva...némelyik hozzászólás nemkülönben.
Nagyon nehéz most döntened, 2-szeresen is.
Hát, gondolod át, többször is, és dönts ahogy jónak látod, mert CSAK Te tudhatod, milyen helyzetben vagy, és mi lehet a kevésbé rossz megoldás. Mert itt jó megoldás nincsen.
Bár azért valahol reménykedem, hogy sikerül megszületniük...
Bárhogy is döntesz, sok erőt és kitartást kívánok, és egy tanács:
a döntéseiddel Neked kell együtt élned.
Ok nélkül megölni két gyereket egyenlő a gyilkossággal.
Semmivel nem különb.Nem vagy kész erre meg arra,se baj gyilkold meg a gyerekeidet.
Nézd,én megértem,hogy vannak olyan helyzetek,ahol nincs más lehetőség,mint az abortusz.De ez nem az a helyzet!Konkrét okod nincs is arra,amiért abortuszra akarsz vállalkozni.
Gondolj arra,milyen lesz arról álmodni,amikor megjelinek az álomban két gyerek és megkérdezi:"Anya,miért öltél meg minket,mi okot adtunk mi erre?Mi élni szeretnénk!"
Írd meg,hogy döntöttél!
Akkor egyértelmű, hogy már annyi nekik. Volt ikerpár, nincs ikerpár.
Azt állítja valaki, hogy nem gyilkosság? Bizonyíték van erre? Mert azt lehet tudni, hogy hogy néznek ki ilyenkor, azt is, hogy mit tudnak, de hol a bizonyíték arra, hogy nem érzik, mikor a saját anyjuk kérésére szedik ki őket az állítólagos biztonságos anyaméhből?
Persze ilyenkor a drága jó anyukát illik sajnálni...
Te drága, mire keresnék bűnbakot? Csak azt írtam, hogy döntöttem, de ebben az itt adok válaszok nem befolyásoltak, azok sem, akik elvakultan képviselnek egyfajta álláspontot, mert hiába hiszik azt, hogy lelkiismeret furdalás keltésével hatásosak, nem azok. Nincs miért bűnbakot keresnem, ezt nem is értem, ne haragudj.
Az egyik (mert volt néhány rendes) hozzászóló, Sókristály, ha hiszitek, ha nem, a maga visszafogott, kedves, és empatikus hozzáállásával nagyon sokat segített, többet, mint akik gyilkosoztak és hasonlók. Köszönöm azt a néhány hozzászólást (akár egyet értettünk, akár nem), akik emberi hangon válaszoltak, és tényleg felfedeztem a válaszaikban a segítés szándékát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!