Volt már valakinek abortusza?! Holnap megyek az orvoshoz meg vizsgáltatni magam, mert vettem 3tesztet és mind3 pozitiv lett.!
Na ez az, a párodra is ki tudja, meddig számíthatnál, ha ilyeneket mond... Nem is az övé, meg ilyen helyre nem kísér el, mert besz*ri?
A sulit még be sem fejezted, mire szüljél, a szüleid nyakára? Nem is értem, mit képzelnek, akik ilyeneket írnak itt... Ne is figyelj rájuk!
Ha még fiatalok is szüleid, pont egy unoka hiányzik nekik, főleg, ha magára maradsz vele. Vannak esetek, amikor meg lehet tartani, pl. egy gimis osztálytársnőm esete, aki 17 évesen esett teherbe. De: az ő párja idősebb volt, volt lakása, munkája, a lány meg közben el tudta végezni levelezőn a sulit. Volt hova születnie a gyereknek, és a pasas nem keresett kibúvót: még terhesen elvette feleségül.
De még nála is lehetett volna sok buktató, ismerek annyi magára maradt leányanyát, hogy felsorolni is nehéz... Most ott vannak huszonévesen lassan iskoláskorú gyerekkel, akik talán az apjukat sem ismerik.
"Éld tovább az életed, mintha semmi sem történt volna"
-ha egy gyerekgyilkossággal együtt lehet élni?
Ne nézegessen ilyen oldalakat? Szerintetek nem kell szembenéznie vele, hogy mit is tesz?
Kérdező,megértem, hogy fiatal vagy, és félsz. De ne feledd, örökbe is adhatod! Ne ölj!
Az a gyerekgyilkosság ha megszüli és kukába rakja pl.
Nem az abortusz, azért nem kéne ennyire lesarkítani a dolgokat, láss az orrodnál tovább is!
Utolsó, adom!
Így is padlón van szegény lány, nem értem miért kell még jobban belerúgni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!