Ha egy nőnek már nem egy abortusza volt, külsőleg nem viselte meg, ennek ellenére tudat alatt dolgozhat ez a dolog?
Mindenképpen van hatása, hogy milyen, az személyiségfüggő. Az önös érdekektől vezérelt emberek általában mint "nagy megúszásra", jövőbeni elrettentő példára gondolnak majd. Nem a meg nem született gyermekre gondolnak, hanem a saját megmentett életstílusukra, amibe nem fért bele a gyerek.
Aki vonakodva ment bele, az mindig fájdalommal fog erre emlékezni, és talán a megtartott gyerekeivel szembeni bánásmódját is meghatározza egy korábbi abortusz. Szerintem ezek a szülők betegesen fogják óvni a gyerekeiket, ami nagyrészt a másik gyerek megölése miatti bűntudatból fakad.
Még nem volt abortuszom, remélem soha sem lesz!
Igazából én nem ítélem el az abortuszt, mert bizony vannak olyan helyzetek, amikor nincs más választás. Ezért is kell egy nőnek nagyon felelősen gondolkodnia, ha nem akar gyereket, akkor az lehetőleg NE IS FOGANJON MEG! Csak úgy vállaljon egy nő gyereket, ha biztosan tudja, hogy egyedül is feltudja nevelni! Ezek alap dolgok.
Egy tinilány még nem érzi ennek a súlyát,mert nincs még meg benne az az érettség szerintem. Igazából nagyrészük a szexre sem érett még, mégis csinálja.
Van egy olyan helyzet, ahol be kell vállalni az abortuszt: pl. méhen kívüli terhesség, Down-szindróma, egyéb kezdetleges súlyos genetikai betegségek...stb.
De nem ítélem el a nőket az abortuszért, mert tényleg sokszor nincs más választás. Vagy adjuk oda az apukának??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!