Nem rég tudtam meg, hogy nagyanyámnak abortusza volt (ikrek voltak a picik). én vagyok a nem normális, hogy kiakadtam ezen?
Igazából, nem baj, hogy kiakadtál rajta, de nem a te dolgod.
Biztos volt rá valami oka, de ha nem, akkor is az ő bűne/baja. Ezzel ne piszkáld őt soha.
"Az én nagyanyámnak pedig kitelepítés után a német menekülttáborban "
Német menekülttáborban? A saját őshazájában? Na ilyent még nem hallottam!
Normális vagy, jó hogy így gondolod, hisz nem ez a természet rendje. Ám ítélkezni nem a mi dolgunk, akkor sem, ha soha, semmilyen körülmények közt nem tettük volna ugyanezt.
Egyébként én sem tudok többet ugyanúgy nézni azokra az ismerőseimre/rokonaimra, akikről megtudom, hogy abortuszuk volt.
Hát én is kiakadtam volna, de:
Én kb 1-2 éve tudtam meg, hogy anyumnak is volt egy. Kb 2 évvel előttem, akinek szintén apum volt az apja. És amin kiakadtam, hogy csak azért lett elvetetve, mert házasságon kívüli lett volna. Apummal akkor még csak pár hónapja voltak együtt, és a nagyim rávette anyut, hogy vetesse el, mondván "úgysem lesz jó apja, úgysem maradtok együtt". Annyira mérges lettem, mert azóta anyu és apu sem él már, testvérem nincs, így a nagyin kívül senkim sincs. Most lehetne egy nővérem/bátyám (mondjuk lehet akkor engem nem vállaltak volna) de akkoris, egy ilyen dolog miatt elvetetni, pedig anyum már akkor 35 éves volt, és nagyon szeretett volna babát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!