Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az normális, hogy az apám...

Az normális, hogy az apám arra biztatja az öcsémet, hogy minnél több jó nőt dugjon meg?

Figyelt kérdés

Azt sem bánja ha az öcsém megcsalja a barátnőjét, sőt biztatja is.

Azt mondja neki ,hogy egyszer élünk.

Nekem meg sokáig párkapcsolatom se lehetett, egy ideig jártam egy fiúval őt kiutálta az apám.

Most egy leszbikus kapcsolatom van, ezt mondom el neki.

19/L

2011. nov. 9. 21:58
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:

*

minél

2011. nov. 9. 22:00
 2/17 bánomisén ***** válasza:
96%
Szerintem nem normális dolog, de biztos apukád is ilyen fűvel-fával típus és nem tud mást tanítani a tesódnak.
2011. nov. 9. 22:01
 3/17 anonim ***** válasza:
70%
Viszont te elmondhatod a tesódnak, hogy aki fűvel-fával együtt van minden nemi betegséget összetud szedni. A nők 40%-a nemi beteghordozó, a pasik körében meg pont emiatt nő a szájrák.
2011. nov. 9. 22:04
 4/17 anonim ***** válasza:
85%
Gondolom, a saját nőrokonainak nem kívánja azt, ahogy ő bánik a nőkkel.
2011. nov. 9. 22:08
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Az hagyján hogy nem normális.

Egyenesen rossz.

Önzőség, hiúság, butaság.

Az lenne a jó, ha az öcséd beszélgetne normális férfiakkal is, normális példaképekkel.

2011. nov. 9. 22:19
 6/17 anonim ***** válasza:
85%
Hát megvan apádról a véleményem... bunkó, önelégült, tróger alak lehet, ha ennyire nem érdeklik a nők érzelmei...
2011. nov. 9. 22:36
 7/17 anonim ***** válasza:
96%
Ha nem az apád lenne azt mondanám egy kiégett, sekélyes érzelemvilágú, primitív tahó. Így csak azt mondom, amilyen hamar csak tudsz távolodj el tőle. Visszafordíthatatlan károkat okozhat az önbecsülésedben. Öcsédet ne próbáld meggyőzni, szinte törvény, hogy ugyanilyen lesz. Sajnos rengeteg ilyen agyatlan barom él emberbőrben.
2011. nov. 9. 22:53
 8/17 anonim ***** válasza:
80%

Lehet apukád a saját vágyait próbálja kiélni öcséden keresztül. Mint amikor az anyukák szépségversenyekre hurcolják a kislányaikat... Ez esetben no comment

Másrészről nem eszik olyan forrón, nekem gyerekkoromtól azt sulykolták anyuék hogy nem szabad az első fiúnál leragadni, ahogy ők elkövették ezt a hibát, hanem meg kell ismerni több embert, nyitottnak kell lenni. Na, amikor e "szentírás" szerint cselekedtem és a barátom mellett egyetlenegyszer randiztam egy másik fiúval, ne tudd meg milyen balhé volt otthon + prédikáció a qrvákról és a tisztességről... Szóval lehet apukád csak húzza öcsédet, ha valóban lefeküdne egy csomó lánnyal ő lenne a legjobban kiakadva.

2011. nov. 9. 22:53
 9/17 anonim ***** válasza:
48%
Az apák a fiaikat dugni küldik, a lányukat meg féltik. Ez teljesen természetes, és normális.
2011. nov. 9. 23:01
 10/17 anonim ***** válasza:
47%
Nekem van két lányom és egy fiam!Még kicsik,de a férjem folyton azt mondja,ha a fia végig dugja fél várost büszke lesz rá,de ha a lányához valaki hozzáér azt kinyirja!!Szerintem ez olyan apás hűlyeség.Szerintem nem kell mindig mindent véresen komolyan venni.:))))
2011. nov. 9. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!