Az normális, hogy az apám arra biztatja az öcsémet, hogy minnél több jó nőt dugjon meg?
Azt sem bánja ha az öcsém megcsalja a barátnőjét, sőt biztatja is.
Azt mondja neki ,hogy egyszer élünk.
Nekem meg sokáig párkapcsolatom se lehetett, egy ideig jártam egy fiúval őt kiutálta az apám.
Most egy leszbikus kapcsolatom van, ezt mondom el neki.
19/L
*
minél
Az hagyján hogy nem normális.
Egyenesen rossz.
Önzőség, hiúság, butaság.
Az lenne a jó, ha az öcséd beszélgetne normális férfiakkal is, normális példaképekkel.
Lehet apukád a saját vágyait próbálja kiélni öcséden keresztül. Mint amikor az anyukák szépségversenyekre hurcolják a kislányaikat... Ez esetben no comment
Másrészről nem eszik olyan forrón, nekem gyerekkoromtól azt sulykolták anyuék hogy nem szabad az első fiúnál leragadni, ahogy ők elkövették ezt a hibát, hanem meg kell ismerni több embert, nyitottnak kell lenni. Na, amikor e "szentírás" szerint cselekedtem és a barátom mellett egyetlenegyszer randiztam egy másik fiúval, ne tudd meg milyen balhé volt otthon + prédikáció a qrvákról és a tisztességről... Szóval lehet apukád csak húzza öcsédet, ha valóban lefeküdne egy csomó lánnyal ő lenne a legjobban kiakadva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!