Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az normális, hogy az apám...

Az normális, hogy az apám arra biztatja az öcsémet, hogy minnél több jó nőt dugjon meg?

Figyelt kérdés

Azt sem bánja ha az öcsém megcsalja a barátnőjét, sőt biztatja is.

Azt mondja neki ,hogy egyszer élünk.

Nekem meg sokáig párkapcsolatom se lehetett, egy ideig jártam egy fiúval őt kiutálta az apám.

Most egy leszbikus kapcsolatom van, ezt mondom el neki.

19/L

2011. nov. 9. 21:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
76%
Hát én nagyon remélem, hogy a párom nem akar majd ku.rvát nevelni a fiamból... ilyen pasinak nem is szülnék
2011. nov. 10. 00:03
 12/17 anonim ***** válasza:
25%
Így konkrétan nem normális.Nekem is van egy 19 éves fiam(meg egy 4 éves is),de így direktbe nem buzdítom erre(persze a nagyra értem).Különben van egy mondás-régről,ám a mai napig megállja a helyét:egy férfi akkor is férfi marad,ha a kalapjába szarik.Ergo:mindegy mennyi nővel volt dolga,ő akkor is tisztességes.Én örülök,hogy fiaim vannak,mert könnyebb előítéletek nélkül.Ám ha lányom lenne se zárnám a 4 fal közé,és maximálisan megérteném-és elfogadnám-az "igényeit".A nem túl régi időkben(ez kis hazánkban is így volt) az apák maguk fizették be az örömlányokhoz a fiaikat(persze akkor még bordélyok voltak,ahol a lányok biztonságára és egészségügyi alkalmasságára is figyelmet fordítottak),hogy igazán férfivá váljanak.
2011. nov. 10. 01:20
 13/17 anonim ***** válasza:
az apád az öcséden akarja kiélni magát! valószínű ő ezt szerette volna csinálni, csak nem volt rá alkalma...
2011. nov. 10. 08:02
 14/17 anonim ***** válasza:
Elég érdekes nevelési elvei vannak az apátoknak,nem mondom.Ezzel csak azt éri el,hogy öcséd felnőttként egy igazán gerinctelen,tahó ember lesz,aki képtelen hű maradni valakihez.Remélem öcsédnek lesz annyi esze,hogy nem hallgat rá.Szerintem el kellene mondanod neki a saját véleményedet is cenzúrázatlanul,hátha ettől kattan neki valami a kis agyában.És az egy dolog,hogy egyszer élünk,de nem mindegy,hogy hogyan.
2011. nov. 10. 08:45
 15/17 anonim ***** válasza:
9%
Teljesen normális.. Ez az ÉLET!!!
2011. nov. 10. 12:52
 16/17 anonim ***** válasza:

Apád, szegény, a legrosszabb fajta (átlag)férfi. Nemcsak magyar! - ó nem: INTERNACIONÁLIS:-)))) Ez a tipus, sajnos, mindenütt jelen van. Ostoba, érzéketlen (mert ha nem lenne ostoba, eleve elvetné a kettős mércét); más iránt tiszteletlen - főként, ha nő - és egoista. Ezzel együtt lehet még becsületes ember is - és általában az.

Próbálj többet beszélni az öcséddel: elmondani, miben alávaló - és az ő kapcsolati életére káros - egy ilyen falubika-szintű hablaty.

Ha Te leszbikus kapcsolatot választottál, neki "köszönhető". Egy ilyen apa megmérgezi a leánygyermekét: egyszer-s mindenkorra meggyűlölteti vele a férfinemet, mint olyat (érthető módon). Ez az ember annyira ostoba, hogy fel sem tudja mérni a kárt, amit csinál. Neked csak azt kívánom: a leány-partneredben, legalább, találd meg azt az érzelmi világot, amely ugyan megvan az ellenkező nemben is, de ez az "antiapa" megfosztott a megismerésétől. Vigyázz magadra és a testvéredre.

2011. nov. 10. 16:02
 17/17 anonim válasza:
Faterod jó nagy hülye lehet.
2013. okt. 30. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!