Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a feleségetekről kiderülne, hogy volt abortusza, amit eltitkolt előletek?
A feleségemmel van 4 közös gyermekünk, de nemrégiben megtudtam (nem tőle), hogy mielőtt velem megismerkedett volt egy abortusza.
Az életemnek nagyon fontos része a vallás és most nem tudom mit kezdjek magával a gyilkosság tényével és azzal, hogy elhallgatta ezt előlem.
Szerintem elöször is vele kellene megbeszélni, mert lehetett igen nyomós oka.
Azért gyilkosságról beszélni igencsak túlzásnak tartom.
Ezen kivül ha neked a vallás fontosabb, mint a családod/feleséged, akkor igencsak komoly baj van az értékrendeddel.
Gondolom megvolt rá az oka, hogy abortusza volt.
Egy abortusz meg nem tartozik a gyilkosságok körébe, de ebbe nem szólok bele.
Nem veled volt akkor, úgyhogy ez a dolog szerintem nem rád tartozik.
Biztos megvolt rá az oka, megvolt a saját élete, amit nem ismersz teljesen, és nem is kell, elvégre az ő élete, és neki is van privát szférája.
Ezzel nem kell törődni, és nem kell a másik múltjában kutakodni.
Ami volt, elmúlt, ha most jó, akkor mi a probléma?
Mindenki követhet el hibát!
Bennem inkább az vetődött fel, hogy milyen bizalmi szinten álltok?
Nem támogatom az abortuszt, de nekem az a fura, hogy te erről nem tudtál, nem maga a tény.
Beszéld meg vele, de ami elmúlt, az elmúlt...
Ha már lett volna egy gyereke, akkor alkotnátok most egy párt.
Hidd el biztosan nem volt könnyű döntés, de akkor ezt a döntést hozta.
Lehet, hogy éppen emiatt a döntés miatt jó anya és van 4 gyereketek.
Az abortusz azelőtt volt mielőtt ti megismerkedtetek volna. Mégis honnan tudod milyen helyzetben volt és mit élt át akkor abban az időben a feleséged? Sehonnan.
Teljesen feleslegesen drámázol a múlton, még akkor is ha vallásos vagy, de a feleséged előéletéhez semmi közöd.
Elég fájó pont lehet ez az életében anélkül is, hogy a kapcsolatotok elején, közben vagy bármilyen időpontban benyögje: "Ja, édes volt ám egy abortuszom még régen."
Ugye ezt nem gondolod komolyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!