Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a feleségetekről kiderülne, hogy volt abortusza, amit eltitkolt előletek?
A feleségemmel van 4 közös gyermekünk, de nemrégiben megtudtam (nem tőle), hogy mielőtt velem megismerkedett volt egy abortusza.
Az életemnek nagyon fontos része a vallás és most nem tudom mit kezdjek magával a gyilkosság tényével és azzal, hogy elhallgatta ezt előlem.
Először is: az abortusz gyilkosság-e: mindenkinek egyéni döntése mit hisz gyilkosságnak (ehhez a kérdezőnek is joga van).
-mit tennék: megbeszélném vele, hogy miért és, hogy tényleg volt-e abortusza. Neked van jogod tudni, hogy mi történt a feleségeddel (hiszen ahogy sok kedves válaszoló kihangsúlyozta:egy család vagytok). Hidd el (én nő vagyok) soha semmilyen helyzetben nem mennék el abortuszra (ha megerőszakoltak akkor is nevelőszülőknek adnám) de más emberek máshogy gondolkodnak.
Egyébként: Én is vallásos vagyok és próbálok is úgy élni, ennek valóban fontos része a megbocsátás és a család ÉS biztos a legtöbb válaszoló is vallásos hiszen ők nagyon jól tudnak mindent minden vallásról (ahogy olvashattad).
Egyébként várom a lepontozásokat de remélem segítettem (tudjátok a pontozás a válasz hasznosságát emeli ki nem a ti ellenkezéseteket).
Ja,az még érthető lenne,ha azért lennél ilyen felháborodott,ha e miatt nem lehetne a feleségednek gyereke,és évekig tartott volna abban a hitben hogy szül neked gyereket.Mivel ez nem történt meg,sőt,átlagon felüli a gyerekeitek száma,nem tudom mi itt a probléma...
Nem akarok rosszindulatú lenni,de csak nem azért vagy tán ilyen,mert kiderült hogy nem volt szűz mikor feleségül vetted?
Valoszinuleg azert hallgatta el eloled, mert nem buszke ra, es szeretne elfelejteni.
Van 4 gyermeketek, eddig gondolom boldogok voltatok. Szerintem lepj tul ezen, es eljetek tovabbra is boldogan.
Megvolt az oka az abortuszra, nyilvan azert tette.
A vallas resze a megbocsatas. Szerintem ezt gyakorold ahelyett, hogy felrugod a sajat eleted, a gyermekeidet, es a felesegedet.
nem a te gyerekedet vetette el.
4 közös gyermeketek van,akiket biztosan nagyon szeret, jó anya, ne a múltban élj, hanem a jelenben.
pont a vallásod miatt titkolta el lehet, mert tudta hogy ezt fogod rá mondani, gyilkosság stb...
vagy te tökéletes vagy kérdező????
"(tudjátok a pontozás a válasz hasznosságát emeli ki nem a ti ellenkezéseteket)."
Tudjuk... épp ezért ennyi a %-os arányod, mert teljesen feleslegesen szóltál hozzá. Az, hogy te nevelőszülőknek adnád a gyereked stb. stb. ,ez mindennek nevezhető csak hasznos válasznak nem.
Feltételezem még nem voltál terhes, nem szültél, tehát hatalmas nagy butaságokat hordasz össze így tudatlanul.
Kérdező!
Először is: miért sunnyogsz, és nem kommentálsz egyetlen választ sem????
Húzod füled-farkad mert tudod hogy nekünk van igazunk?
Megerősítést vártál a téves eszmédhez, de nem kaptál.
Ez a baj?
Másodszor: Ugye nem gondoltad komolyan amikor a " válás" szót beírtad a keresőbe? Emiatt megfordult a fejedben a válás??? Képes lennél felborítani a családi életeteket, olyan dologért ami a feleséged múltjában történt és semmi közöd hozzá?????
Nnna, nem is kommnetálom ezt mert nagyon bántó dolgokat vágnék a fejedhez hogy mit gondolok most rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!