Gyerekesek! Ha nem kaptatok volna semmilyen támogatást sem az államtól a gyerek felneveléséhez (meg persze nem lennének családi kedvezmények) akkor is vállaltatok volna gyereket?
Én írtam a számolgatósokról.
Igen, igazad van utolsó, az első csoportot teljesen megértem. Az teljesen logikus, hogy nem szülünk, ha nem tudjuk eltartani a gyereket. De a második csoport undorító szerintem, és úgy látom, hogy ők vannak többen. Csak azért gyereket szülni, hogy több legyen a pénz, hát ez nagyon gáz. Vajon mennyire fogják szeretni azt a harmadik gyereket, aki azért született, mert a 3 gyerekeseket sokkal több kedvezmény illeti meg?
Értelek, én csak megfogalmaztam részletesebben :)))
És én is olvasgattam sok olyan kérdést, ahol egymásnak tanácsolták a nők hogy szüljenek mégegyet mert akkor elmehetnek főállású anyának és nem kell dolgozniuk, meg hogy azért is kapnak pénzt, meg a családi is úgy sokal több, meg hogy a háromgyerekeseknek ingyér van a tankönyv, stb. stb...pár oldalon keresztül adták a tippeket, hogy miért éri meg a harmadikat bevállalni.....na ez az, amit én sem díjazok.
Hogy valaki azért szül harmadikat hogy olyan kedvezményekben részesüljenek, ami az egy-, vagy kétgyerekeseknek meg elég drága. EGy anyuka meg is kérdezte tőlük: "az én egyetlen gyerekem miért ér kevesebbet, mint a szomszéd három gyereke? Miért jár nekem kevesebb, amiért én nem vállaltam be hármat, csak ennyit, amennyit tisztességesen el tudok tartani?" Igaza volt.
10:05 vagyok
Nem a kedvezmények miatt vállaltuk a 3. babát, csak amiatt mondtuk azt, hogy belefér a költségvetésbe. Nem ugyanaz a kettő!
Hisz az ember józan paraszti ésszel úgy nem vállal x. gyereket, hogy az elsőnek, másodiknak ... akkor már nem jut enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!