Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyerekesek! Ha nem kaptatok...

Gyerekesek! Ha nem kaptatok volna semmilyen támogatást sem az államtól a gyerek felneveléséhez (meg persze nem lennének családi kedvezmények) akkor is vállaltatok volna gyereket?

Figyelt kérdés
Tehát ha az állami támogatások nélkül, teljesen "önerőből" kellett volna felnevelteket.
2012. ápr. 17. 12:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/83 A kérdező kommentje:
Nem szívódtam fel, de nem érek rá állandóan a neten lógni már megbocsáss.
2012. ápr. 17. 14:03
 42/83 anonim ***** válasza:
Na,akkor válaszolsz a hozzád intézett kérdés(ek)re?
2012. ápr. 17. 14:05
 43/83 A kérdező kommentje:
Persze. Tegyétek fel őket, mert annyian írtatok hogy nincs most időm újra átnézni őket. Kérdezz csak nyugodtan és válaszolok.
2012. ápr. 17. 14:08
 44/83 anonim ***** válasza:
65%
igen,kettőt.Jelenleg csak egy van még,és nálunk is számlán marad a pénz.Viszont,majd hülye lettem volna nem igényelni egy alanyi jogon járó juttatást,csak azért,mert nekem "elveim"vannak,és fel tudom nevelni nélküle is...
2012. ápr. 17. 14:09
 45/83 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, azzal remélem tisztában vagy, hogy a tgyás és a gyed NEM állami támogatás, hanem MUNKAVISZONY alapján járó ellátás.

Nagyon nem mindegy. Ha valaki x évig dolgozik, és tesz bele a közösbe, majd gyereket vállal, hogy a néhánnyal későbbi nemzedék nyugdíját is kitermelje valaki, az megérdemli, hogy a rengeteg betett pénzből ki is vehessen.

Bocs, de ez nem állami támogatás kategória.

A támogatás alanyi jogon jár - tehát gyes és csp idetartozik, de a tgyás és a gyed nem.

Amúgy mi vállaltuk volna a gyereket, mert megvolt a félretett pénzünk arra, hogy ha a férjem elvesztené a munkáját, és én sem kapnék egy vasat sem, akkor is meg tudjunk élni. De ez nem alapvető dolog, nekünk jól megy. Ritka kivétel, mert ez nem sok mindenkiről mondható el sajnos ebben az országban.

Ettől függetlenül újra hangsúlyozom: a gyed és a tgyás olyan ellátás, amiért MEG KELL DOLGOZNI. És pont.

2012. ápr. 17. 15:27
 46/83 A kérdező kommentje:
14:37-es válaszoló! Magadat minősíted, nem engem. Ennyi.
2012. ápr. 17. 16:07
 47/83 A kérdező kommentje:
Még valmamit 14:37-es! Te anya vagy, és így nyilvánulsz meg? Tényleg magad minősíted, büszke lehetsz magadra hogy anya létedre ilyen kommentet írsz. Gratulálok!
2012. ápr. 17. 16:10
 48/83 anonim ***** válasza:
76%

" ugye te egy irigy,hisztis kis szingli k.urva vagy? aki azt hiszi,jogtalan az állami segitség. hát nem. ha zavar,h mi kapunk te meg nem,akkor szülj gyereket. a pasid nem ad elég pénzt neked vagy mi bajod??

kérdésedre válaszolva: aki akar gyereket,az megt tudja teremteni ami fontos állami és egyéb segitség nélkül is"

Na, azért ez a megnyilvánulás sem vall intelligens, felnőtt emberre. A kérdezőt sem értem, de az effajta unintelligens, ocsmány szájú kommentelőket sem....nagy az Isten állatkertje.

2012. ápr. 17. 16:46
 49/83 anonim ***** válasza:
59%

"aki akar gyereket,az megt tudja teremteni ami fontos állami és egyéb segitség nélkül is"

Ez meg sajnos nem így van. Van még mit tanulnod az életről neked is. Attól hogy valaki gyereket akar, nem jelenti azt, hogy a háttér is megvan hozzá, ugyanis a pénz nem fán terem, meg kell keresni, és aki nem keres eleget, vagy bármi folytán nincs alátolva lakás ezért havonta nyögi a hetvenezres hiteleket, ott nem annyira egyszerű gyereket vállalni. Mármint lehet, mert a cigók is vállalják ész nélkül, de a normális ember akkor vállal, ha TISZTESSÉGGEL, MINDENT MEGADVA NEKI neveli fel. És ez nem így működik, hogy hát ha akarok gyereket akkor el tudom tartani. Ez fordítva van kedvesem: ha el tudom tartani, akkor akarok gyereket.

A k.rvázást meg hagyd meg a mocskosszájú tiniknek vagy a kisebbségieknek. Nem is értem hogy k.rvázhatsz le valakit, hogy lehet valaki ennyire aljaember....

2012. ápr. 17. 16:50
 50/83 anonim ***** válasza:
Hát azt kérdeztük például,hogy miért állítod azt,hogy az őszinte,idézem: "ő legalább őszinte",aki azt mondta,hogy nem vállalná??? A többiek miért nem értették a kérdésed,miért nem válasz az,hogy a támogatások nélkül nevelték fel őket,így a válasz igen?
2012. ápr. 17. 18:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!