Gyerekesek! Ha nem kaptatok volna semmilyen támogatást sem az államtól a gyerek felneveléséhez (meg persze nem lennének családi kedvezmények) akkor is vállaltatok volna gyereket?
Hát én őszinte leszek.
Ha nem kaptam volna semmiféle támogatást az állam részéről,úgy mint gyed,gyes,családi,én nem vállaltam volna gyereket.(1 fiam van) Ha ezeket nem kaptam volna,nem tudtunk volna miből megélni.Annyira egyikünk sem keresett olyan jól,hogy az egyikünk fizetése csak úgy kiessen.
Vagy másképp írom.
Ha nincs semmiféle támogatás,és én szülés után azonnal visszatudtam volna menni dolgozni,mert lett volna egy csecsemőgondozói hely ahová a csecsemőket is belehetne tenni mint a bölcsiben akkor talán úgy vállaltam volna.De úgy,hogy 3 évig otthon mindenféle támogatások nélkül,sosem szülnék..
Hát, a kérdés is fura,hisz kicsit úgy hangzik, mintha a szülő a családiért vállalna gyereket, vagy pedig nem.
Mikor gyereket vállaltam, nem az volt az elsődleges szempont, hogy milyen támogatások járnak utána, nem nagyon járt ilyesmi a fejemben, anélkül is vállaltam volna, DE azt meg kell hagyni, hogy sosem éltünk igazán jól és nekünk nagyon sokat számított mindig az a kis támogatás is, ami a gyerek után járt, úgyis elsősorban rá költöttük.
Most már itt, magyarországon még így sem vállalnék, a gyerekem 17 éves, de az utóbbi időben vettek el kedvezményeket.És egyre rosszabbak a kilátások, most már muszáj anyagiasabban gondolkozni.Szóval, itt kedvezményekkel sem vállalnék.
figyelj,ha ugyan kapok az államtól pénzt de nem nyúlok hozzá, hanem érintetlenül berakom a gyereknek egy bankszámlára, hogy plmajd 22 évesen lakást vegyen belőle, akkor az azt jelenti, hogy mindenfajta államtól kapott támogatás nélkül neveltem fel a gyereket.
Szerintem te nem vagy képes szöveget értelmezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!