Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyerekesek! Ha nem kaptatok...

Gyerekesek! Ha nem kaptatok volna semmilyen támogatást sem az államtól a gyerek felneveléséhez (meg persze nem lennének családi kedvezmények) akkor is vállaltatok volna gyereket?

Figyelt kérdés
Tehát ha az állami támogatások nélkül, teljesen "önerőből" kellett volna felnevelteket.
2012. ápr. 17. 12:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/83 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem Kérdező, inkább te vagy értetlen, az első válaszok magukban hordozzák hogy IGEN, VÁLLALTUK VOLNA, minekután konkrétan le is írják, hogy a támogatás nélkül, önerőből nevelik a gyerekeket.
2012. ápr. 17. 12:35
 12/83 anonim ***** válasza:
96%
Már válaszoltam,de akkor újra. Igen,akkor is vállaltuk volna,ha nem kapnánk csaladit meg semmit sem.
2012. ápr. 17. 12:37
 13/83 A kérdező kommentje:
Te jó ég mennyi értelmetlen ember! Mondom hogy semmilyen támogatást sem amibe beletartozik az állami támogatás is! Uram Isten, ennyire természetesnek veszitek a támogatásokat?
2012. ápr. 17. 12:38
 14/83 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem lenne családi pótlék sem családi adókedvezmény, attól még persze. Ha nem lenne gyed sem, tehát választhatnék, hogy vagy visszamegyek pár hetes korában dolgozni vagy a férjem tart el minket, valószínű akkor is vállaltunk volna, de kicsit később, amíg félre tudunk tenni annyi pénzt, hogy egy keresetből is megéljünk egy darabig. Vagy jobban rá lennénk szorulva a nagyszülők segítségére.
2012. ápr. 17. 12:38
 15/83 anonim ***** válasza:

Hát én őszinte leszek.

Ha nem kaptam volna semmiféle támogatást az állam részéről,úgy mint gyed,gyes,családi,én nem vállaltam volna gyereket.(1 fiam van) Ha ezeket nem kaptam volna,nem tudtunk volna miből megélni.Annyira egyikünk sem keresett olyan jól,hogy az egyikünk fizetése csak úgy kiessen.

Vagy másképp írom.

Ha nincs semmiféle támogatás,és én szülés után azonnal visszatudtam volna menni dolgozni,mert lett volna egy csecsemőgondozói hely ahová a csecsemőket is belehetne tenni mint a bölcsiben akkor talán úgy vállaltam volna.De úgy,hogy 3 évig otthon mindenféle támogatások nélkül,sosem szülnék..

2012. ápr. 17. 12:39
 16/83 A kérdező kommentje:
Egy ember volt aki elsőre megértette a kérdésem, és őszintén válaszolt. A többiek meg... mellébeszéltek, most meg magyarázzák a bizonyítványukat...
2012. ápr. 17. 12:40
 17/83 anonim ***** válasza:
100%

Hát, a kérdés is fura,hisz kicsit úgy hangzik, mintha a szülő a családiért vállalna gyereket, vagy pedig nem.

Mikor gyereket vállaltam, nem az volt az elsődleges szempont, hogy milyen támogatások járnak utána, nem nagyon járt ilyesmi a fejemben, anélkül is vállaltam volna, DE azt meg kell hagyni, hogy sosem éltünk igazán jól és nekünk nagyon sokat számított mindig az a kis támogatás is, ami a gyerek után járt, úgyis elsősorban rá költöttük.

Most már itt, magyarországon még így sem vállalnék, a gyerekem 17 éves, de az utóbbi időben vettek el kedvezményeket.És egyre rosszabbak a kilátások, most már muszáj anyagiasabban gondolkozni.Szóval, itt kedvezményekkel sem vállalnék.

2012. ápr. 17. 12:41
 18/83 anonim ***** válasza:
68%
Mit értesz támogatáson?,- mert ha azt nézem 5 éves munka viszony után voltam egy évig gyeden, utána meg 10 éves munka viszony után voltam szintén egy évig gyeden.Tehát én kifizettem az államnak egy csomó járulékot mióta dolgozom, akkor nem értem, hogy hol van itt bármiféle állami támogatás. Két gyerekre meg különben nekem nem jár semmi, sem az iskolában sem sehol.
2012. ápr. 17. 12:41
 19/83 A kérdező kommentje:
Elnézést, már többen vannak aki értik a kérdésem lényegét, nem háborognak, hanem őszinték. Köszönöm!
2012. ápr. 17. 12:42
 20/83 anonim ***** válasza:
96%

figyelj,ha ugyan kapok az államtól pénzt de nem nyúlok hozzá, hanem érintetlenül berakom a gyereknek egy bankszámlára, hogy plmajd 22 évesen lakást vegyen belőle, akkor az azt jelenti, hogy mindenfajta államtól kapott támogatás nélkül neveltem fel a gyereket.

Szerintem te nem vagy képes szöveget értelmezni.

2012. ápr. 17. 12:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!