Gyerekesek! Ha nem kaptatok volna semmilyen támogatást sem az államtól a gyerek felneveléséhez (meg persze nem lennének családi kedvezmények) akkor is vállaltatok volna gyereket?
Amikor gyermekekrõl van szó, miért mindig megy a szitkozódás? Komolyan valaki mondja már meg? Ennyire ellenségesek az anyák és a szinglik egymással.Hiszen senki sem tehet a másik életérõl, hogy kinek mi adódik meg.
Van aki felvállalja a gyereket támogatások nélkül is, mert igy érzi teljesnek az életét.
Van akinek más az életcélja, ezen most miért kell mindig összeugrani?
Kérdezõ te csak feldobtál egy kérdést, hogy elérd a célodat, a stressz levezetésére! Vagy rosszul gondolom?:):)
És én még mindig nem kaptam választ. Te komolyan nem vagy normális,mást már nem tudok mondani. Azt meg végképp nem értem,hogy aki melléd áll,az miért gondolja helytelenül. Jajj.
Annyira vicces,olyan jókat nevetek,néha már elgondolkozom,hogy szerintem direkt teszed itt az értetlent :D :D :D
Ja és igen,a gyes alanyi jogon jár,a gyedért dolgozni kell,de még mindig nem értem,hogy ez hogy jön ahhoz,hogy flegmultál az olyanokra,akiknek nincs szükségük sem erre,sem arra a gyerekneveléshez. Mindegy.. komolyan. :)
s ha dobjam vissza a labdát te vállánál? Semmi segítséggel?
Jah és a táppénzről ha veszélyezettet terhes vagy még nem is beszéltél.
Kedves kérdező!
Mielőtt kiírsz egy ilyen kérdést, tájékozódj! Néhány válasszal ezelőtt azt írtad, a gyes és a gyed akkor is jár, ha egy percet nem dolgozott az illető. Nagy-nagy tévedés! A gyedet a dolgozó emberek kapják, hiszen ez nem segély, nem támogatás, hanem gyermekgondozási díj. A fizetés alapján számítják.
S, hogy persze a kérdésedre is válaszoljak, igen, vállaltuk volna akkor is, ha nem kapunk támogatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!