Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyerekesek! Ha nem kaptatok...

Gyerekesek! Ha nem kaptatok volna semmilyen támogatást sem az államtól a gyerek felneveléséhez (meg persze nem lennének családi kedvezmények) akkor is vállaltatok volna gyereket?

Figyelt kérdés
Tehát ha az állami támogatások nélkül, teljesen "önerőből" kellett volna felnevelteket.
2012. ápr. 17. 12:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/83 anonim ***** válasza:

Amikor gyermekekrõl van szó, miért mindig megy a szitkozódás? Komolyan valaki mondja már meg? Ennyire ellenségesek az anyák és a szinglik egymással.Hiszen senki sem tehet a másik életérõl, hogy kinek mi adódik meg.

Van aki felvállalja a gyereket támogatások nélkül is, mert igy érzi teljesnek az életét.

Van akinek más az életcélja, ezen most miért kell mindig összeugrani?

Kérdezõ te csak feldobtál egy kérdést, hogy elérd a célodat, a stressz levezetésére! Vagy rosszul gondolom?:):)

2012. ápr. 17. 18:45
 52/83 A kérdező kommentje:
Igen, ezt helytelenül gondolod.
2012. ápr. 17. 19:24
 53/83 A kérdező kommentje:
Kedves 83%-os kérdező! Ha jól tudom vagy a gyes, vagy a gyed akkor is jár ha valaki életében egy percet sem dolgozott. Tehát az ilyenek alapból már támogatást kapnak. Vannak bizonyos megélhetési gyermekvállalók, ezt kár volna tagadni, mert tény. Az is tény, hogy a kérdésemre válaszolók nem tartoznak közéjük! Tehát ők már dolgoztak gyermekvállalás előtt. Ugyanakkor igenis léteznek olyanok, akik a magasabb kedvezmények miatt vállalják a 3. gyereket, mert a politikusok nagyon is jól tudják hogy a gyerekesekre és a nyugdíjasokra számíthatnak, mint lehetséges szavazótábor. Tehát vállalj a két gyerek mellé még egyet és több kedvezményed lesz, a nyugdíjasoknál meg a megemeljük a nyugdíjakat. Az is tény, hogy vannak egyesek, akik a kedvezményeket nem a gyerekükre fordítják. Tisztelet a kivételnek, és az ide válaszolók a kivételt képezik.
2012. ápr. 17. 19:35
 54/83 anonim ***** válasza:
A GYES jár alanyi jogon kérdező!
2012. ápr. 17. 19:40
 55/83 anonim ***** válasza:
57%

És én még mindig nem kaptam választ. Te komolyan nem vagy normális,mást már nem tudok mondani. Azt meg végképp nem értem,hogy aki melléd áll,az miért gondolja helytelenül. Jajj.

Annyira vicces,olyan jókat nevetek,néha már elgondolkozom,hogy szerintem direkt teszed itt az értetlent :D :D :D

Ja és igen,a gyes alanyi jogon jár,a gyedért dolgozni kell,de még mindig nem értem,hogy ez hogy jön ahhoz,hogy flegmultál az olyanokra,akiknek nincs szükségük sem erre,sem arra a gyerekneveléshez. Mindegy.. komolyan. :)

2012. ápr. 17. 19:46
 56/83 A kérdező kommentje:
Olvasd el kérlek hogy mire válaszoltam azt hogy helytelenül gondolja az illető.
2012. ápr. 17. 19:49
 57/83 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy mikor flegmáltam volna bárkire is aki azt írta hogy ő mindenféle segítség nélkül is bevállalta volna a gyereket. Megmondod hogy mire nem kaptál tőlem választ, vagy csak kötekszel?
2012. ápr. 17. 19:52
 58/83 anonim ***** válasza:

s ha dobjam vissza a labdát te vállánál? Semmi segítséggel?

Jah és a táppénzről ha veszélyezettet terhes vagy még nem is beszéltél.

2012. ápr. 17. 19:57
 59/83 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Mielőtt kiírsz egy ilyen kérdést, tájékozódj! Néhány válasszal ezelőtt azt írtad, a gyes és a gyed akkor is jár, ha egy percet nem dolgozott az illető. Nagy-nagy tévedés! A gyedet a dolgozó emberek kapják, hiszen ez nem segély, nem támogatás, hanem gyermekgondozási díj. A fizetés alapján számítják.

S, hogy persze a kérdésedre is válaszoljak, igen, vállaltuk volna akkor is, ha nem kapunk támogatást.

2012. ápr. 17. 20:00
 60/83 A kérdező kommentje:
Nem semmi segítséggel nem vállalnám, de úgy sem hogy azt számolgatom hogy mire mennyi támogatást fogok kapni. Tehát az ideális az volna, ha tényleges önerőből lehetne vállalni a gyereket, mert ha én vagyis a párom és én vállaltuk, akkor vállaljunk mi felelősséget a költségek tekintetében is, hiszen mi vállaltuk, nem x y vagy z, tehát ne ők támogassanak meg segítsenek minket állami címszó alatt. Mindenki tudja hogy kik fizetnek az államnak. (az adózók, és ugye már a minimálbért is megadóztatták, ami ugye az államnak megy, az meg pl családi támogatásra fordítja más adóját.)
2012. ápr. 17. 20:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!