Miért jó az ha egy nő 3 évig otthon marad a gyerekkel?
Oooo dehogynem, a gyerek többet akart mint amit nyújtani tudtam,miiindig többet. Igen itthon maradhattunk volna és nyűglődünk tovább, de helyette az ő érdekeit is néztem és bizony a sajátomat is. A boldog anyuka is kell a boldog gyerekhez.
Igen van aki ebben sokkal jobb és simán otthon tud maradni,de aki nem ilyen, akkor jobb ha ezt időben belátja és bölcsibe teszi a gyereket.
Aki otthon akar maradni tegye,aki bölcsibe teszi akkor tegye azt...
Én nem magyarázkodok, nekünk bejött a bölcsi persze aki otthon akar maradni a gyerekkel az is jó. Itt az a szégyen hogy az otthon ülő anyák egy ilyen poszt miatt tüzet köpködnek,holott szerintem mindenki úgy nevel ahogy az neki jó. Ha otthon marad,ha szoptat vagy tápszerezik ha sosem főz vagy ha igazi háziasszony akkor is az a lényeg hogy az NEKIK jó legyen.
Nem érdekel ki hogy nevel AMÍG nem szól bele az én nevelésembe.
Én imádom a bölcsit,barátnőm otthon maradt és semmi különbség a 2 gyerek között viszont mindketten elégedett anyukák vagyunk,szerintem ez is fontos.
Nagyvonalakban egyetertunk, de megis ugymond te "magyarazkodsz", olyan elértelemben, hogy mondod, hogy bevált, nektek jó, stb. Olyat nem igen olvasni, hogy "nekünk bevalt az otthonmaradás", mert az valahogy nem kérdeses.
Ez megint a bölcsi mellett érvelés, magyarázkodáa :) kapásbol tudok mondani vagy 10 anyukat a közvetlen környezetemben, akik nem lettek depressziosak attól az 1 plusz otthon töltött évtől... kicsit belegondolva, sokkal több, mint 10. A depresszio egy eleg sok összetevős dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!