Miért lenne rossz? Egy jó apa is képes arra amire egy jó anyuka ( kívéve a szoptatást)
2020. máj. 11. 21:25
2/19 anonim válasza:
Egyáltalán nem rossz, sőt egy férfi talán összefogottabban tudja kezelni a sokféle tevékenységet.
2020. máj. 11. 21:27
3/19 anonim válasza:
Nálunk pl azért rosszabb, mert apa nem ül le a kislányunkkal kreatívkodni, feladatozni sem nagyon, verstanulás pláne nem.
Ezen kívűl minden ok, rengetget játszanak, bicikliznek, jól érzik magukat.
2020. máj. 11. 21:28
4/19 anonim válasza:
Szerintem legalább az első hónapokban jobb, ha az anya. A terhesség egy olyan együttélés a picivel, és utána a hormonális vàltozások is annyira speciálisak, amik általában rá is hangolják egymásra a babát-mamát. Ilyenkor a legtöbb nőnek trauma néhàny órára is elválni a gyerektől, vagy max annyira jó, egy kis pihinek.
Az átlag magyar férfi amúgy nem olyan jó multitasker, hogy mondjuk egy mászni jezdő baba vagy tipegő mellett elvigyen egy háztartást. Persze lehet kivétel.
2020. máj. 11. 21:33
5/19 anonim válasza:
Számomra életidegen. Szeretem a hagyományos férfi-nő szerepeket és feladatmegosztást. De soha nem szólnék 1 rossz szót sem erre a helyzetre, viszont számomra élhetetlen lenne.
2020. máj. 11. 21:40
6/19 anonim válasza:
Dehogy rossz. Ha nem lett volna ordító különbség a kettőnk fizetése között (pedig azonos munkakör, csak ő multinál, én meg közalkalmazottként), akkor mi feleztük volna a gyed idejét.
2020. máj. 11. 21:50
7/19 anonim válasza:
Nem rossz csak gagyi.1.hogy szoptat,ok.tegyuk fel hogy tápszeres,ad neki enni,de akkor is egy picinek az anyja mellett a helye,mert őt szokta meg!Én a férjemet el nem tudom képzelni itthon a gyerekkel bohóckodni.Ráadásul nem férfias.Egy igazi férfi megy keresi a pénzt.Nem vagyok régi módi,de a szerepeket ne cseréljük már fel!
2020. máj. 11. 22:04
8/19 anonim válasza:
Miért lenne rossz? Nincs ezzel semmi gond. Rengeteg féle családi helyzet létezik. És bizony, ha anya szignifikánsan jobban keres előfordulhat, hogy 6 hónap után neki nagyon is érdemes visszamennie. Főleg, ha pl hitel is van stb.
2020. máj. 11. 22:10
9/19 anonim válasza:
Az ilyen férfiak mind megcsalják a feleségüket, mert az anyuka-szerepkör kiszívja belőlük az utolsó csepp tesztoszteront is, amit valahol máshol, másnál pótol.
A természet rendje nem véletlenül alakult úgy, hogy a férfi a családfenntartó és ő keresi a pénzt, míg a nő otthon biztosítja a család melegét.
2020. máj. 11. 22:26
10/19 anonim válasza:
Nem rossz, csak Magyarorszagon nem elfogadott.
Hollandiában elek, a nyelvtanfolyamon van egy francia csoporttarsam, aki már a harmadik gyerekekukkel van otthon, mint "főállású apa".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!