Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért jó az ha egy nő 3 évig...

Miért jó az ha egy nő 3 évig otthon marad a gyerekkel?

Figyelt kérdés
Teljesen kiesik a munka világából és még a gyereknek se tesz vele jót.
dec. 30. 20:13
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
69%

Ez megint egy provokatív kérdés.

A gyereknek pont,hogy jót tesz vele, igazából még tovább kellene, és fokozatosan közösségbe szoktatni. Az ami most van, hogy 2 nap alatt leválasztják anyáról,majd csodálkozunk,hogy decemberig sír, meg utálja az ovit, na az a nem jó.

Munkába tudod mikor mész vissza lehet rá készülni, egyébként terepen 1 hét alatt visszarázódsz.

dec. 30. 20:15
 2/60 anonim ***** válasza:
89%
Mindenki maga tudja. Mások meg azt mondják, korai előtte közösségbe menni, nem jó a bölcsőde. Akkor most mi az igazság? Amúgy ha vki megteheti, miért ne maradhatna otthon? Plusz megy év kimaradás már nem oszt, nem szoroz. Én maradtam volna még szívesen, csak nem tehettem meg. Egyik ismerősöm meg simán maradhatott volna otthon, mert olyan jól keres a férje, de még másfél éves sem volt a gyerek, már beadta a bölcsődébe, mert vissza ment dolgozni. Ahány ház, annyi szokás, nem tudatjuk, ki mit miért tesz és azt sem, mi a jó megoldás.
dec. 30. 20:19
 3/60 anonim ***** válasza:
80%
Egyertelmű provokació. Egyik állitása sem igaz. Bizonyos esetekben lehet igaz, de nagy általánossagban nincs így.
dec. 30. 20:21
 4/60 A kérdező kommentje:
Miért ne lenne igaz. A világ fejlett részein sokkal korábban mennek bölcsibe a gyerekek. Vagy az apának is otthon kell maradnia hogy minden támogatást ki lehessen maxolni.
dec. 30. 20:24
 5/60 anonim ***** válasza:
79%

3 év kihagyása semmi! Aki pl. kasszázik, vagy eladó, pincernő, fodrász, gyári munkas, de legyen akar tanar, banki alkalmazott, könyvelő - mi a nyavaját veszít azzal a 3 évvel? Dolgozhat még vagy 40-et azon kivul.

A bölcsit meg hagyjuk már, hogy az jo. Maximum nem rossz.

Nyugaton meg aki kicsit is kiemelkedeik a közeposztalybol, bizony nem megy vissza dolgozni, ha apuka keresete elég! Ha annyi penzt kapnanak mint nálunk, tudod mikor mennenek vissza az első 2 évben...

dec. 30. 20:31
 6/60 anonim ***** válasza:
79%

"még a gyereknek se tesz vele jót"

Mesélj.

"A világ fejlett részein sokkal korábban mennek bölcsibe a gyerekek."

Sőt, jobb helyen még szoptatós dajkát is fogadnak.

De szerintem kevered itt a "bölcsibe mennek" és a "bölcsibe KELL menniük" dolgot.

Vagy inkább fogalmazzunk úgy: idehoztál egy tök irreleváns szempontot anélkül, hogy legalább az érvelés látszatát fenntartanád.

dec. 30. 20:32
 7/60 anonim ***** válasza:
33%
Èn meg arra lennèk kíváncsi,hogy a sok nyomorult mièrt a bölcsinek szül?!😡😡3 èv az nagyon kevès,nem mèg 2.
dec. 30. 20:32
 8/60 anonim ***** válasza:
46%
Ja ès a gyereknek szerinted az a jó,ha be...asszák bölcsibe?Huuu te egy akkora sötèt vagy!
dec. 30. 20:34
 9/60 A kérdező kommentje:
Bocs én nem kasszába álló emberekre gondoltam hanem akik szellemi munkát végeznek. Például egy üzleti elemző, vagy programozó, vagy könyvelő... De igazad van. Egy gyári munkásnál nem sok minden változik. Erre nem gondoltam.
dec. 30. 20:35
 10/60 A kérdező kommentje:
A fejlettebb nyugati világban több millió gyerek nőtt fel úgy hogy nem három évesen kezdte a bölcsit. Mégis előttünk vannak minden szempontból.
dec. 30. 20:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!