Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Pofozkodás után mennétek...

Pofozkodás után mennétek karácsonyozni?

Figyelt kérdés

Tavalyi karácsony az egyik nagyszülőnél eléggé félresikerült.

Mentünk családi ebédre a két gyerekünkkel, a kisebb lányunk 3 éves volt. Ebéd után még kávéztunk, sütiztünk, ő elkezdte nézegetni a fát, karnyújtásnyira tőlem. Nézegette a díszeket, amiket elért, abból párat levett a fáról. Sima, filléres műanyagdíszekről van szó, nem törékeny üvegről, kristályról. Szóltam neki, hogy ne vegye le, csak nézegesse. Egyet mégis levett még ezután, odavitte apósomhoz is, megmutatni, aki lekevert neki egyet. Mondván, el lett mondva, hogy ne nyúljon hozzá, tanulja meg...

Nagy sírás, a 3 éves gyerek arcán tenyérnyom, borzalmas volt. Főleg úgy, hogy nálunk nincs verekedés, pofozkodás, a dackorszak sem volt kiborító egyikőjüknél sem. Nem problémás gyerekek egyáltalán, megyünk velük mindenfelé születésük óta, sehol nincs rájuk panasz.

Ezek után én látni sem akartam, férjem is ezen a véleményen volt. Azóta nem is voltunk náluk. Anyósom havonta 1-2 alkalommal jön egy fél napra, elvan az unokákkal, de más a kapcsolatuk, mint mondjuk az én anyukámmal.

Jön a karácsony, ő felhozta, hogy elmehetnénk, higgyem el, sajnálja már apósom a tavalyit, de őt is meglehet érteni...

Nekem van egy véleményem erről, de érdekelne, ti ilyen helyzetben mennétek vagy sem?

tegnap 18:07
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan ebben a sztoriban mi "buzlik"?

Van egy három éves gyerek aki levett egy díszt a fáról, a nagyapja meg szájon verte...

Itt egyértelműen nem a gyerek a neveletlen.

A nagyapapát kéne megregulázni...

tegnap 21:06
 52/52 anonim válasza:
Ha ez egy véletlen hiba volt (lehet, hogy durva "hibának", de úgy értem, ha nem egy pszichopata...), én nem vonnám meg a gyereket a nagyszülőktől, a nagyszülőket az unokától. Lehet, hogy jót tenne, ha találkoznának. Azért egy próbát megér. Az idős emberek nagyon makacsok tudnak lenni, és nem tudnak bocsánatot kérni, de helyrehozni talán még helyre tudja - legalább a gyereknél nem tudom, békés kedvességgel. Karácsonyi ajándék a megbocsátás is lehet:)
tegnap 22:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!