A nagyszülők miért ilyen értetlenek?
Figyelt kérdés
Megszületett a kislányunk. A születése előtt tisztáztuk mind a két oldallal, hogy nem szeretnénk, ha posztolnák a gyereket SEHOVA! Sőt azt sem ha a képet amit küldünk nekik el küldik majd Jolikának meg a többi 30 ‘’ barátnőnek ‘’. Azzal természetesen nincsen baj, ha a közeli családban küldik. De ha őket érdekelné akkor el jönnének vagy legalább írnának nekem. Szóval az is teljesen felesleges. Amint haza jöttünk anyós ki írta Facebookra, hogy megszületett a kisunoka. Mihelyt adódott alkalom fénykép csinálásra már fel is tette. Mikor kérdőre vontam az volt a válasz, hogy csak történetbe. Jó az embert egyszer el fogadja örül stb meg értettem. Nem akarok undok lenni, de tegnap megint ki tette. Hiába beszél neki az ember. A gyereket e miatt nem akarom tőle el tiltani se ez nem mehet így tovább.nov. 12. 10:02
51/51 anonim válasza:
47-es, A történet felett elsiklottam. De ezt jó tudni, mindjárt kirakom a szomszéd gyerekeinek képeit viccből úgy sem lesz foganatja. 44 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!