Hogy élitek meg, ha nincs semmi külső segitségetek gyerekek mellett, tehát se nagyszülő, se bébiszitter?
Nálunk ha nagyon nagy gáz van, akkor van segítség (messzi nagyi tud jönni), de állandó nincs. És nagyon rosszul élem meg. Sajnos megbízható , állandó bébiszittert sem találtunk.
A bölcsi megváltás volt. Plusz ott volt olyan szolgáltatás, hogy egy hónapban egyszer volt ottalvós pizsiparty. Imádtuk.
Sok hajhullással, + apa se volt.
De túléltem. Az ovi egy megváltás volt.
Jól.
Itt vagyunk ketten a férjemmel, megoldunk mindent.
5-ös válaszoló.Mert az emberek nem úgy indítanak, hogy magukra maradnak.
Volt egy munkatársam.Férjhez ment.Terhesen meghalt az apja balesetben.Fél év múlva meghalt az anyja gyors lefolyású rákban,egy év múlva a férje lelépett,mert kiderült hogy valószínű autista a gyerek,és meggondolta magát,az apai nagyszülők meg hallani sem akartak utána róla.Szerinted ezt mindent előre el lehet tervezni?
Nagyon nehezen. Nekünk senki nincs,a gyermekünk autista. Most csak a férjem dolgozik,én rendezem a gyereket. De nagyon-nagyon nehéz.
Néha olyan jó lenne ha rá tudnám valakire bízni.
Eddig néha anyukám vigyázott rá. De már ő súlyos beteg áttétes rákos. Már nem vállalja,mert a gyerek sokszor agresszív, és fél,hogy rossz helyen üti meg. Mármint a gyerekem anyukámat. Úgyhogy én vagyok, aki hozza-viszi, tanul vele,játszótérre viszi, fürdeti, szóval én csinálok mindent. De idegileg nagyon kimerít.
5-ös, nem, képzeld, mivel sosem volt még gyerekünk előtte, ezért nem tudtuk, hogy ilyen nehéz dolog, ha nincs mellette segitség. Durva, mi?
Bébiszitterre telne, csak nem találunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!